- 15 Temmuz 2016
- 8.689
- 14.678
- 248
he bide sen incir kürü yapsan varya direk hamile kalırsın çok gençsin sen çünkü sen yumurta kaynıyorsundur. sakın sigara içme sakın ama.sen de bana et lütfen psikolojim alt üst oldu. çok bilinçli bi insanım ama bi çocuk gibi aptallaştım artık. ben sana edicem sende bana et bol bol. yaz tatlım ben sana cevap yazarım. ben her şeyi her değeri bildiğim halde caresizce doktorlara gidiyorum hiç bildiğimi belli etmeden onları dinliyorum. sen hiç takma kafana senin muhakkak olur. bak benimde hormonlarda sorun gözükmüyor ama bekliyoruz. allah düşmanımı bile kucağını boş döndürmesin.
Amin ablacm ederm . Rabbim en kısa zamanda en hayrlisyla sağlıklı azada noksansız evlat nasip etsin sana uzme ke dini sende bana yaz olur mu rabbim gonlundekini hakkında hayrli etsin rabbim gönlüne gore versin inşallah en kısa zamanda hayrli haberleri duyarm İnsallah. Fetih suresini oku ablacm okuma adabı var internette baksen de bana et lütfen psikolojim alt üst oldu. çok bilinçli bi insanım ama bi çocuk gibi aptallaştım artık. ben sana edicem sende bana et bol bol. yaz tatlım ben sana cevap yazarım. ben her şeyi her değeri bildiğim halde caresizce doktorlara gidiyorum hiç bildiğimi belli etmeden onları dinliyorum. sen hiç takma kafana senin muhakkak olur. bak benimde hormonlarda sorun gözükmüyor ama bekliyoruz. allah düşmanımı bile kucağını boş döndürmesin.
fetih süresini annem çok okur bende okurum ama. bi de tebbet duası var biliyosundur mutlaka, 6 kere kesep kısmında bitir devam etme. 7. defa okuduğunda tamamını oku direk gökyüzüne bak bütün üstündeki ağırlığı alır. biliyorsun ki bedendeki ağırlıkta insanı çok etkiliyor.Amin ablacm ederm . Rabbim en kısa zamanda en hayrlisyla sağlıklı azada noksansız evlat nasip etsin sana uzme ke dini sende bana yaz olur mu rabbim gonlundekini hakkında hayrli etsin rabbim gönlüne gore versin inşallah en kısa zamanda hayrli haberleri duyarm İnsallah. Fetih suresini oku ablacm okuma adabı var internette bak
Sigra iciyorm Abla ya çok denedm bırakamyormhe bide sen incir kürü yapsan varya direk hamile kalırsın çok gençsin sen çünkü sen yumurta kaynıyorsundur. sakın sigara içme sakın ama.
kesinlikle sigara yok doktorlar bas bas bağırıyor içmeyin yumurtaları öldürüyor çünküSigra iciyorm Abla ya çok denedm bırakamyorm
İnsallah brakablrmkesinlikle sigara yok doktorlar bas bas bağırıyor içmeyin yumurtaları öldürüyor çünkü
bak ben çok icmezdim ama içerdim yani. doktor resmen bağırdı içerdiki hastaya duydum. banada sordu yok içmiyorum dedim. ve inan ki bak canım istesede asla içmiyorumİnsallah brakablrm
Hadya kötü olmuş . Hamile kaldım gbi zaten brakrm dyorm ama hep kendimizi kandırmaca smdi braksak çok iyi ama işte..bak ben çok icmezdim ama içerdim yani. doktor resmen bağırdı içerdiki hastaya duydum. banada sordu yok içmiyorum dedim. ve inan ki bak canım istesede asla içmiyorum
bide ben bu arada yaşımı hiç göstermiyorum doktor bana aval aval baktı önce sonra yaşımı söyledim. testleri istedim öyle yaptı. sanırım sen daha çok gençsin o yüzden sana bu testleri yapmadılar.bak ben çok icmezdim ama içerdim yani. doktor resmen bağırdı içerdiki hastaya duydum. banada sordu yok içmiyorum dedim. ve inan ki bak canım istesede asla içmiyorum
Ben smdi yatyorm ablacm yarn gorusekm İnsallah dualarm seninle hayrli gecekerHadya kötü olmuş . Hamile kaldım gbi zaten brakrm dyorm ama hep kendimizi kandırmaca smdi braksak çok iyi ama işte..
bide ben bu arada yaşımı hiç göstermiyorum doktor bana aval aval baktı önce sonra yaşımı söyledim. testleri istedim öyle yaptı. sanırım sen daha çok gençsin o yüzden sana bu testleri yapmadılar.[
iyi geceler canım benim hiç uykum yok düştüm bu iş pesine araştırıyorum sürekli.Ben smdi yatyorm ablacm yarn gorusekm İnsallah dualarm seninle hayrli geceker
Rabbim yüzüne gulecek bak bu iki ay içinde iyi haberler alcaksn icime doğdu :)iyi geceler canım benim hiç uykum yok düştüm bu iş pesine araştırıyorum sürekli.
rabbimin izniyle öyle bişey olsun valla ilk sana yazarım canım benim.Rabbim yüzüne gulecek bak bu iki ay içinde iyi haberler alcaksn icime doğdu :)
Beklerm ablacmrabbimin izniyle öyle bişey olsun valla ilk sana yazarım canım benim.
Can'ım ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ;ama bentelefona adet takipçisi uygulaması indirmiştim yumurtlama gününü otomatik hesaplıyor; iki gebeliğimide öyle denk getirdim 2 de 2 olduİnşallah sende kısa Zaman'da tutturursun
bi gün içinde kaç kere test yapmışsın iki kere yapın diyorlar. ama dün yaptığın en alt test yumurtlama yı gösteriyor.Selamlar bu testler dun ve en alttaki bu sabahki
Catladi mi sizce? Nasil degerlendireyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?