Ovulasyon testi ornegim bakar mısınız

he bide sen incir kürü yapsan varya direk hamile kalırsın çok gençsin sen çünkü sen yumurta kaynıyorsundur. sakın sigara içme sakın ama.

Amin ablacm ederm . Rabbim en kısa zamanda en hayrlisyla sağlıklı azada noksansız evlat nasip etsin sana uzme ke dini sende bana yaz olur mu rabbim gonlundekini hakkında hayrli etsin rabbim gönlüne gore versin inşallah en kısa zamanda hayrli haberleri duyarm İnsallah. Fetih suresini oku ablacm okuma adabı var internette bak

fetih süresini annem çok okur bende okurum ama. bi de tebbet duası var biliyosundur mutlaka, 6 kere kesep kısmında bitir devam etme. 7. defa okuduğunda tamamını oku direk gökyüzüne bak bütün üstündeki ağırlığı alır. biliyorsun ki bedendeki ağırlıkta insanı çok etkiliyor.

bak ben çok icmezdim ama içerdim yani. doktor resmen bağırdı içerdiki hastaya duydum. banada sordu yok içmiyorum dedim. ve inan ki bak canım istesede asla içmiyorum
Hadya kötü olmuş . Hamile kaldım gbi zaten brakrm dyorm ama hep kendimizi kandırmaca smdi braksak çok iyi ama işte..

bak ben çok icmezdim ama içerdim yani. doktor resmen bağırdı içerdiki hastaya duydum. banada sordu yok içmiyorum dedim. ve inan ki bak canım istesede asla içmiyorum
bide ben bu arada yaşımı hiç göstermiyorum doktor bana aval aval baktı önce sonra yaşımı söyledim. testleri istedim öyle yaptı. sanırım sen daha çok gençsin o yüzden sana bu testleri yapmadılar.

Ben smdi yatyorm ablacm yarn gorusekm İnsallah dualarm seninle hayrli geceker
iyi geceler canım benim hiç uykum yok düştüm bu iş pesine araştırıyorum sürekli.

Hangi aplikasyon acaba ismi nedir

Selamlar bu testler dun ve en alttaki bu sabahki
Catladi mi sizce? Nasil degerlendireyim?

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…