Ovulasyon testi sonuclari yardim

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894

Merhaba kizlar prodiktor ovulasyon testini aldim ilk sonuc boyle silik gibi ikiside kafam karisti yardim ederseniz sevinriim

merhaba bısey sorucam bu testler kaçlı satılıyor çift çizgiyi bulana kadar hep testmı satın alacagız yoksa paketın ıcındenbı kaçtane cıkıyormu cnm?

Yumurtlaman yaklaşıyor demek oluyor sanırım.. Sen yıne ust uste yap bakalım yada ıkı gunde 1 yap testı
Aynen ztn telefonda bi program var baya dogru cikiyor dediler ama ben pek inanmadim ama cogu arkdasim telefondaki programa gore yapmislar cogununda dogru cikti ben tam zirveyi yakalamak icin aldim

Simdi burda ilk adet tarihiji giriyosun kac gun surdugunu nezaman bittigini falan o ztn direk yumurtlama gununu cikaiyor yarim cicek olanlar bi ihtimal kalabilirsin diyo tam cicek olan var ogun kesin kalirsin demk oluyo

ilk deneyeceksen hiç ovülasyonla kafanı karıştırma, programlama kendini, akışına bırak adetinden sonra gün aşırı ilişki dene bence.
Demı dığer turlu stres yapar ınsan tamamdaa ya yakalayamasam yumurtlama gunumu benım adetım duzensız. Bazen 31 günde 1 bazen 37 günde 1 oluyorum

X