Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben aldim iyi bi marka 60 tl 7 tane var icindemerhaba bısey sorucam bu testler kaçlı satılıyor çift çizgiyi bulana kadar hep testmı satın alacagız yoksa paketın ıcındenbı kaçtane cıkıyormu cnm?
Aynen ztn telefonda bi program var baya dogru cikiyor dediler ama ben pek inanmadim ama cogu arkdasim telefondaki programa gore yapmislar cogununda dogru cikti ben tam zirveyi yakalamak icin aldimYumurtlaman yaklaşıyor demek oluyor sanırım.. Sen yıne ust uste yap bakalım yada ıkı gunde 1 yap testı
programın adı neAynen ztn telefonda bi program var baya dogru cikiyor dediler ama ben pek inanmadim ama cogu arkdasim telefondaki programa gore yapmislar cogununda dogru cikti ben tam zirveyi yakalamak icin aldim
Programin adida wowman log rica ederimtesekkur ederım:)
ben laboquick marka aldım içinde 50 ad ovülasyon 20 ad gebelik testi var. takım oluyor yanimerhaba bısey sorucam bu testler kaçlı satılıyor çift çizgiyi bulana kadar hep testmı satın alacagız yoksa paketın ıcındenbı kaçtane cıkıyormu cnm?
kaça aldın canım ınternettenmı?ben laboquick marka aldım içinde 50 ad ovülasyon 20 ad gebelik testi var. takım oluyor yani
valla 35-40 tl arası bişeydi, gittigidiyordan aldım. he 7 aydır hamile kalamadım o ayrıkaça aldın canım ınternettenmı?
Olsun hayırlısı olsun .. bızde ılk kez deneyeegız bayramdan sonra bakalım nasıp hemen tutar tutmaz..valla 35-40 tl arası bişeydi, gittigidiyordan aldım. he 7 aydır hamile kalamadım o ayrı
ilk deneyeceksen hiç ovülasyonla kafanı karıştırma, programlama kendini, akışına bırak adetinden sonra gün aşırı ilişki dene bence.Olsun hayırlısı olsun .. bızde ılk kez deneyeegız bayramdan sonra bakalım nasıp hemen tutar tutmaz..
Demı dığer turlu stres yapar ınsan tamamdaa ya yakalayamasam yumurtlama gunumu benım adetım duzensız. Bazen 31 günde 1 bazen 37 günde 1 oluyorumilk deneyeceksen hiç ovülasyonla kafanı karıştırma, programlama kendini, akışına bırak adetinden sonra gün aşırı ilişki dene bence.
1 gün ilişki bi gün boş :)Gun asiri iliski nasil oluyo gunde 1 defa olmuyormu
2 günde 1 yanı:)1 gün ilişki bi gün boş :)