Ovulasyon testi sonucu

Gullyass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
0
0
39
4aydir hamile kalmak icin ugrasiyoruz ama olmadi bu ay adetim bittiginden beri her gun ovulasyon testi kullandim ama hep negatif. Testte mi bisi var yoksa bu ay yumurtlamadimmi acaba oluyor mu oyle? Bi de bu ay 2 sinde gelmete baslamisti adetim 7 gun surdu ama bittikten 3 gun sonra lekelenmeler baslamisti ve bi 5 gun de lekelenmem surdu adetim tam bitmedi herhalde diye dusunmustum ama canim da cok sıkılıyor ?

Siz hangi gün test yamaya başlamıştınız? reglin ilk gününden sayarak yani.

peki kaç günde bir oluyorsunuz tekrar regl tarihiniz gelmiş sanırım. Bir de sıvı alımına ve idrar tutma zamanına dikkat ettiniz mi?

peki kaç günde bir oluyorsunuz tekrar regl tarihiniz gelmiş sanırım. Bir de sıvı alımına ve idrar tutma zamanına dikkat ettiniz mi?
Yanii bu temmuzun ilk haftasi olacak sanirim adetim. Normalde bi ay 4 unde geldiyse diger ay3ya da 5 arasi geluyordu. Bu ay yumurtlamadim mi acaba oyle oluyor mu bilmiyorum bazi forumlarda her ay yumurtlama olmaz diyen de var ama. Iste tam bitti derken 5gun lekelenmem oldu o kafami karistirdi bi de hep tek cizgi cikinca. Gebelik testi yaptim acaba ovulasyonda gormeden yumurtladim da tuttu mu diye , gun asiri birlikte olduk bu surecte hep ama gebelik de negatif.

anladım, her ya yumurtlama olmaz diyen yanılır şöyleki düzenli regl oluyorsanız yumurtlamadan nasıl regl olacaksınız ? kendinizi üzmeyin evet belki de kaçırdınız bilmiyorum ama benim de sizin gibi ve ben 7. günü başladım teste hala silik çizgi çıkıyor bakalım 2-3 gün içinde görmem lazım koyulugu ki bende de bu sefer normalde 5 gün süren regl minik ara kanamalarla uzadı. yine de yaptım ben testi.

anladım, her ya yumurtlama olmaz diyen yanılır şöyleki düzenli regl oluyorsanız yumurtlamadan nasıl regl olacaksınız ? kendinizi üzmeyin evet belki de kaçırdınız bilmiyorum ama benim de sizin gibi ve ben 7. günü başladım teste hala silik çizgi çıkıyor bakalım 2-3 gün içinde görmem lazım koyulugu ki bende de bu sefer normalde 5 gün süren regl minik ara kanamalarla uzadı. yine de yaptım ben testi.
Testi kac gundur yapiyorsunuz. Ne zamandir cocuk istiyorsunuz. Ya ne bilim uyguladigim testin aciklamalarinda da adet uzun ve ya kisa surduyse ya kacirmis olabilirsiniz ya da bu ay yumurtlama olmamistir yaziyor . 4ay cok degil devan edin dedi doktor ama insan isteyince kafaya takiyor

takmayın derim ben de bu aralar saçma şekilde takıyorum ve şimdi bakıyorum da oğluma tek seferde hamile kaldım o zaman sat 4 nisan 2011 di ve 17 nisan da tek sefer korumasız ilişkimiz olmuştu ve 29 nisan dakanda gebe oldugum çıkmıştı. bu sefer neden böyle taktım ben de anlamıyorum :) olur merak etmeyin. sorunu olmayan arkadaşım dahi 2. çocuguna 7. ay denemesinde hamile kaldı. ben de öyle yapacagım ama ovülasyonu yine de yapacağım.

Arkadaşlar ovulasyon musmudur ertesi Gin silik cijti t czgsi hatta gorunmuytdu bile

Eklentiler

• IMG_20150630_141414.jpg
    IMG_20150630_141414.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 168
X