ovulasyon testi sürekli pozitif

sumos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
182
45
40
Arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ben pcoluyum. Bu ay hic bir ilac icmeden çörek otu, bal, tarçın yedim 15 gün. Ovulasyon testinin pozitif gostermesinden sonra denemelere başladık. En son regl baslangicim 26 ocak 1 ayda olacagimi varsayarsak 5 gun falan var adetime. Son 3 gündür denemek icin ovulasyon testi yapiyorum hep pozitif çıkıyor. Cumadan beride sol kasigimda agri ve ara ara gelen açık kahverengi akintim var. Sizde bunlar neden olur? Yumurtlama olmadi mi acaba nicin ovulasyon testi hep pozitif anlayamadim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba :KK43:

Canim ben yaşamadım ama forumlarda hamileyken ovulasyon pozitif çıkıyor diye okudum akıntı da belki yerleşme kanamasidir. Tabi bu benim yorumum seni boş yere umutlandirmak istemem yani bebek istiyosan inşallah hamilesindir

Canim ben yaşamadım ama forumlarda hamileyken ovulasyon pozitif çıkıyor diye okudum akıntı da belki yerleşme kanamasidir. Tabi bu benim yorumum seni boş yere umutlandirmak istemem yani bebek istiyosan inşallah hamilesindir
Canim cvp verdigin icin tesekkur ederim. Evet coxuk istiyoruz bende umutlanmak istrmiyorum su anda lekelenmem yok denecek kadar az sol kasigim cok agriyor o kadar :KK43: benim gibi olan varmidir acaba

Yarın bi kadın doğumcuya gidip kan testi yaptır canım egerbebiş varsa belki düşük tehlikesi vardir yani riske atma. Benim ilk hamileligi mde düşük yaşadım kahverengi leke geldi onemsememistim sonra düştü. Tabi ben senaryoları söylüyorum sana. Bebiş vardır ve sağlıklıdır inşallah. Yani hayırlısı olsun.

Yarın bi kadın doğumcuya gidip kan testi yaptır canım egerbebiş varsa belki düşük tehlikesi vardir yani riske atma. Benim ilk hamileligi mde düşük yaşadım kahverengi leke geldi onemsememistim sonra düştü. Tabi ben senaryoları söylüyorum sana. Bebiş vardır ve sağlıklıdır inşallah. Yani hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun arkadaşım hepimiz icin. Okadar cok bıktım ki doktora gitmekten gitmek istemiyorim artik. Biraz daha bekleyeceğim mevlam neylerse güzel eyler

Arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ben pcoluyum. Bu ay hic bir ilac icmeden çörek otu, bal, tarçın yedim 15 gün. Ovulasyon testinin pozitif gostermesinden sonra denemelere başladık. En son regl baslangicim 26 ocak 1 ayda olacagimi varsayarsak 5 gun falan var adetime. Son 3 gündür denemek icin ovulasyon testi yapiyorum hep pozitif çıkıyor. Cumadan beride sol kasigimda agri ve ara ara gelen açık kahverengi akintim var. Sizde bunlar neden olur? Yumurtlama olmadi mi acaba nicin ovulasyon testi hep pozitif anlayamadim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba :KK43:
canm bende hamileyken hep çift çizgi çıktıgını biliyorum valla iyi haberlerbekliyorumn benimde kasık ağrım varbakalım

mrb arkadaşım ben adetten 2-3 gün önce gebelik testim pozitif çıkınca denemek için ovulasyon testi de yaptım ve pozitif çıktı yani lütfen doktora gitmeyi erteleme lekelenme önemli olabilir belki hamile olup bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur

canm bende hamileyken hep çift çizgi çıktıgını biliyorum valla iyi haberlerbekliyorumn benimde kasık ağrım varbakalım
başka belirtin varmıydı? bende hiç belirti yok sol kasık ağrısı ve bel ağrısı hariç.

mrb arkadaşım ben adetten 2-3 gün önce gebelik testim pozitif çıkınca denemek için ovulasyon testi de yaptım ve pozitif çıktı yani lütfen doktora gitmeyi erteleme lekelenme önemli olabilir belki hamile olup bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur
umutlanmak hayal kırıklığına uğramak istemediğim için hala bekleme taraftarıyım. şu an lekelenmemde kesildi. beklicem artık mevlam neyi nasib eders kabulumdür

canım ovilgördümtestini nasıl yaptın peki.kaçıncı günden itibaren kaç gün yaptın.
Ben 12. Gunden sonra yapmaya basladim sadece bir kere tek cizgi gordum. Ben pco oldugum icin bende surekli pozotif gosterme ihtimali yuksekmis. Bu sebeple bol bol aldigim ovulasyon testlerini kullanamiyorum. Kullanmak isterseniz bana ulasabilirsiniz dagitmayi düşünüyorum. Bari baskalari faydalansin hamile kalirlarsa bana dualarinda yer acarlar insallah

Ben 12. Gunden sonra yapmaya basladim sadece bir kere tek cizgi gordum. Ben pco oldugum icin bende surekli pozotif gosterme ihtimali yuksekmis. Bu sebeple bol bol aldigim ovulasyon testlerini kullanamiyorum. Kullanmak isterseniz bana ulasabilirsiniz dagitmayi düşünüyorum. Bari baskalari faydalansin hamile kalirlarsa bana dualarinda yer acarlar insallah
merhaba cnm sneın adına uzuldum ama sıkma cvanını hayırlısı buymus demekkı. sımdı ovulasyon testlerınınde 2 cızgı gormek pozıtıf anlamını tasımza her zaman 2 cızgı cıkar sadece c cızgısıyle t cızgısı aynı renkteyse eger o gun yumurtalam gunun olur normalde t bıraz silik cıkart yanı sen ovulasyon testını hamılelık testı gıbı sandın sanırım. rabbımhayıorlı kıapılar acsın ıns gonlune gore verın uzulme cnm

canim oncelikle en kisa zamanda bebegine kavusrsun umarim. ama sana bi olay anlatayim. ben kizima hamileligimi ilk ovulasyon testleriyle ogrendim.adetime 4 gun kala ta ki adet gunume kadar yapdim hep pozitifdi en son gebelik testi yapdim.insallah hamilesindir

[QUOTEost: 40170310, member: 25532"]merhaba cnm sneın adına uzuldum ama sıkma cvanını hayırlısı buymus demekkı. sımdı ovulasyon testlerınınde 2 cızgı gormek pozıtıf anlamını tasımza her zaman 2 cızgı cıkar sadece c cızgısıyle t cızgısı aynı renkteyse eger o gun yumurtalam gunun olur normalde t bıraz silik cıkart yanı sen ovulasyon testını hamılelık testı gıbı sandın sanırım. rabbımhayıorlı kıapılar acsın ıns gonlune gore verın uzulme cnm[/QUOTE]
Canim hamileymisim

[QUOTEost: 40170310, member: 25532"]merhaba cnm sneın adına uzuldum ama sıkma cvanını hayırlısı buymus demekkı. sımdı ovulasyon testlerınınde 2 cızgı gormek pozıtıf anlamını tasımza her zaman 2 cızgı cıkar sadece c cızgısıyle t cızgısı aynı renkteyse eger o gun yumurtalam gunun olur normalde t bıraz silik cıkart yanı sen ovulasyon testını hamılelık testı gıbı sandın sanırım. rabbımhayıorlı kıapılar acsın ıns gonlune gore verın uzulme cnm
Canim hamileymisim[/QUOTE]
tebrıkler cnm cok sveındım rabbım sga salım kucagına almayı naısp etysın ıns

[QUOTEost: 40170310, member: 25532"]merhaba cnm sneın adına uzuldum ama sıkma cvanını hayırlısı buymus demekkı. sımdı ovulasyon testlerınınde 2 cızgı gormek pozıtıf anlamını tasımza her zaman 2 cızgı cıkar sadece c cızgısıyle t cızgısı aynı renkteyse eger o gun yumurtalam gunun olur normalde t bıraz silik cıkart yanı sen ovulasyon testını hamılelık testı gıbı sandın sanırım. rabbımhayıorlı kıapılar acsın ıns gonlune gore verın uzulme cnm
Canim hamileymisim[/QUOTE]
öncelıkle hayırlısı olsun canım bende senınle aynı durumdayım pko luyum ve buay bal tarcın çörek otu yaptım benım de ovulasyon testım sürekli pozitif çıkıyo seni görünce ümitlendim bak şimdi sen nezaman ögrendin kandamı yoksa idrar testındemı çok sordum ama

Ben de pko lu yum dr dedi ki pko olduğu için yumurta catlamiyor olabilir .ben 3ay ovulasyon testi yaptım ama hiç c ile t aynı koyulukta olmadı.

X