• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm daha çok yenisin önce bi evliliğe kocana alışsaydın daha iyi olmaz mıydı :) hayırlısıyla o da gelir merak etme..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Ablacım yaptım bak hemen hemen aynı

Eklentiler

• IMG-20190125-WA0004.webp
    IMG-20190125-WA0004.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 49
sanırım dalgalanmalar ilaç yüzünden ovuyu da ilacı da bırak bi zahmet.. söylediğin iyi oldu en azından yanlış olduğunu anladın... biraz rahatla kendini akışa bırak canım.. en son ne zaman bakıldı hormonlara?

:( :( 11.01.2019 da yaptırdım canm. Sonucum da aşağıdaki gibi;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh 1.19
Ovulasyonu bugun de yaptım hepsini ekliyorum yine :(

Eklentiler

• 20190125_140412.webp
    20190125_140412.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 48
:KK43: :KK43: 11.01.2019 da yaptırdım canm. Sonucum da aşağıdaki gibi;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh 1.19
Ovulasyonu bugun de yaptım hepsini ekliyorum yine :KK43:
Sonuclarin gayet iyi kuzum hic canini sikma yuzunu asma.... Bir kac aya gelir beklenen hic dusunmee..

Sonuclarin gayet iyi kuzum hic canini sikma yuzunu asma.... Bir kac aya gelir beklenen hic dusunmee..

Hormin testi yaptırdım doktor da dedi sorun yok diye ama işte her doktor farklı söyleyince çok kafa karışıyor. Biliyorum daha uzun seneler bekleyen olmuştur ve vardır eminim ama yinede insan üzülüyor 1 ay değil 5 ay değil 2 sene. :( Hayırlısı olsun bizim olsun diyorum tabi :)

Kızlar merhaba. Ne yazık ki pko luyum. Bu ay klomen+femara kullandım. Sat 11 Ocak. Doktorum 21 inde gel dedi. Muayenede hiç yumurta büyümemiş seni tüp bebek uzmanına yönlendirelim dedi. Ancak doktora gitmeden 1 gün önce yaptığım ovulasyon testinde koyu ikinci çizgiyi görmüştüm ve o günü değerlendirdik. Dün ve bugün yine ovulasyon testi yaptım. Üstteki dünkü test. Yine gittikçe koyulaşmaya başladı. Acaba yumurta geç büyüyor olabilir mi. Hiçbir şey anlamadım ben valla
olabilir canım sen yine çok koyuyu görünce boş geçmegeç yumurtlama falan olabilir. Ama bazen yumurtlama olmasa dahi aylık Lh artışı olabiliyormuş. Çok duydum tam tüp bebeğe başlayacağı ay kendiliğinden hamile kalan.

Bugün de olmadım ama tüm belirtiler kırmızıların gümbür gümbür geleceği yönünde. Bol yürüyüş de yaptım. Sabaha bekliyorum.

Bugün de olmadım ama tüm belirtiler kırmızıların gümbür gümbür geleceği yönünde. Bol yürüyüş de yaptım. Sabaha bekliyorum.
An itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)

An itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)
Hayirlisi olsun rabbim inşallah biran önce verir. İlişki nasıl olmuştu hangi günler

olabilir canım sen yine çok koyuyu görünce boş geçmegeç yumurtlama falan olabilir. Ama bazen yumurtlama olmasa dahi aylık Lh artışı olabiliyormuş. Çok duydum tam tüp bebeğe başlayacağı ay kendiliğinden hamile kalan.
Ya aslında doktora gitmeden önceki gün çatlamış mıdır acaba diye düşünüyorum canım. Çünkü o gün iki test yaptım ikisinde de çok koyu çizgi vardı. Ama doktor görmez miydi öyle olsa. Bana yumurtan çatlamış demedi çünkü. Doğrudan tüp bebek uzmanına gözükmen lazım dedi. Bir de şöyle bir durumum var daha bat a 15-16 gün var ama iki gündür adet sancısı gibi sancım oluyor. Kendimi de umutlandırmak istemiyorum 7-8 aydır uğraşıp sonuç alamayınca heveslenmek istemiyorum artık :(

Ya aslında doktora gitmeden önceki gün çatlamış mıdır acaba diye düşünüyorum canım. Çünkü o gün iki test yaptım ikisinde de çok koyu çizgi vardı. Ama doktor görmez miydi öyle olsa. Bana yumurtan çatlamış demedi çünkü. Doğrudan tüp bebek uzmanına gözükmen lazım dedi. Bir de şöyle bir durumum var daha bat a 15-16 gün var ama iki gündür adet sancısı gibi sancım oluyor. Kendimi de umutlandırmak istemiyorum 7-8 aydır uğraşıp sonuç alamayınca heveslenmek istemiyorum artık :KK43:
Çatlamış yumurtayı anlaması gerekirdi mantıken. Yumurtlaman oldu mu olmadı mı 21. gün progesteron testi ile anlaşılıyor. İçinde kurt varsa yaptır. Değer yüksekse yumurtlama olduğunu ve kaliteli mi kalitesiz mi olduğu düşükse yumurtlama olup olmadığı çıkıyor piyasaya.

Back
X