• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Azra 1 da test yapacaktı bugün? Yaptı mı acaba? Biz de göreceksek görsek . Yeni umutlara yelken açabilsek. Böyle acabalarla zaman geçmiyor :)

Bende gordum aynı saatlerde görmüşüz canım artık birdahaki aya kaldı :duduk:
Nasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruz:KK5: yeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı :D

Nasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruz:KK5: yeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı :KK70:
Aynen canım hayırlisi olsun hakkımızda bende kendimce değerlendirdiğimizi düşünüyordum pekte umutluydum öbür ay dogum gunume denk gelecek belki Rabbim hediye gönderir :KK68:

Nasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruz:KK5: yeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı :KK70:
Canim bende de hayit tohumu var ama duzenli icemedim sen nezamadir kullaniyosun

CNim ben 2gun once yumurtlama gunumdu ve o gun koyu cizgi vardı ama degsrlendiremedim kaynanam ve peder hastalar beraber ySiyorum firsat olmadi sence hala şansım vrmi kasik agrisi cok var
Tabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.

Tabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.
O zaman bu gunleri degerlrndirim bi ihtimal olabilir kasiklarim da agriyo belki cok gelişmişler beklemede olabilir yumurtaliklarim

kızlar iyi geceler, bi sorum var:KK51:
bende 4 aydır ovulasyon testi ile düzenli olarak yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama ilk kez böyle oluyor:KK35:yani pikten sonra hala 2. çizgiyi pembe görüyorum neden hala tamamen kaybolmuyor ki??
diğer aylarda pik olduktan hemen ertesi gün sadece C çizgisini görürdüm

not: kırmızı ile işaretli günler değerlendirdiğimiz günlerdir:KK33:

Eklentiler

• 7483BD43-F9F7-47EF-A992-6BC90A23D05C.webp
    7483BD43-F9F7-47EF-A992-6BC90A23D05C.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 61
Back
X