- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.401
Bende oyle saniyordum canim hic umudum yoktu. Ama sonra duydum ki yumurtlamadan önceki iliskide tutma olasiligi daha yuksekmis. Seninkide tutmus olabilir insallah hayirlisiyla tutmustur.Bende pik gününü ve pik gününden sonraki 2. Günü değerlendirebildim. Yani 21 temmuz pik değrrlendirdim 22 boş geçti 23 değerlendirdim. Ama pikten önceki 19 temmuzu da değerlendirmiştim acaba tutar mı. Pik ertesi değerlendirmek lazım diyolar en önemlisi oymuş ama kaçırdım
İnşallah canımm yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin belirti falan yaşadın mı yumurtlamadan sonraBende oyle saniyordum canim hic umudum yoktu. Ama sonra duydum ki yumurtlamadan önceki iliskide tutma olasiligi daha yuksekmis. Seninkide tutmus olabilir insallah hayirlisiyla tutmustur.
Arkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
Günaydın evet var cnmArkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
evetttt var... belli de oluyor..Arkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
Yumurtlamadan 14 gün sonra ogrendim. Öyle aman aman bi belirtim olmadi. Bi kere sag kasigima igne batar gibi oldu. Bi kerede hapsurunca sag kasigim cok acimisti. Bel agrisi adet olacagimdada oluyordu.İnşallah canımm yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin belirti falan yaşadın mı yumurtlamadan sonra
Varrrrrr canim masallah hayirli olsunArkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
Ay var canım kan testi yaptır hemenArkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
Var gb canim ilk an da mi cikti ilk anda viktysa vardir gonlunce olsn erken de olsa testler bekleynce 2. Cizgi cikiyor icini falan actign icin sordumArkadaşlar erken gebelik bu gün adet günüm bu testte çizgi varmı?
ilk anda çıktı canım zaten adet günüm bir gün geçmiş yani bazen bir gün önce yada bir gün sonra ölüyordum eğer geçmişse bir gün yada bu gün adet günümdü Allahım isteyen herkese icindede bizlere hayırlı bir şekilde nasip eylesin mübarek Cuma hürmetine ben sürekli okurum sizede tavsiyem La havle vela kuvvete illa billah maşallah suphan Allah bunu tespih edin dilinize rabbim hayırlısını nasip eylesin insallahVar gb canim ilk an da mi cikti ilk anda viktysa vardir gonlunce olsn erken de olsa testler bekleynce 2. Cizgi cikiyor icini falan actign icin sordum
Hadi insallaahhilk anda çıktı canım zaten adet günüm bir gün geçmiş yani bazen bir gün önce yada bir gün sonra ölüyordum eğer geçmişse bir gün yada bu gün adet günümdü Allahım isteyen herkese icindede bizlere hayırlı bir şekilde nasip eylesin mübarek Cuma hürmetine ben sürekli okurum sizede tavsiyem La havle vela kuvvete illa billah maşallah suphan Allah bunu tespih edin dilinize rabbim hayırlısını nasip eylesin insallah
Kadın Doğum acilde yaptırsan alırdın yarım saateGittim kan testi verdim pazartesi çıkacakmış sağlık ocağı
Valla benimde pik 21 temmuzdu. Aynı akıntı bende gördm su gibi şefaf.Kızlar bugün WC de uzayan şeffaf akıntı gördüm yumurtluyormuşum gibi 20si pikti pik sonrası akıntı sarı koyuydu şimdi ince uzayan şeffaftı bunu hayra yorabilir miyim
Tekrar mı yumurtladık naptık anlamadımValla benimde pik 21 temmuzdu. Aynı akıntı bende gördm su gibi şefaf.
günaydın.. aynı durumdayım 21. pikti.. ovu testle silikleştiğinide gördüm.. ama 3-4 gündür bir akıntım var öyle böyle değil.. tekrar ovu yaptım bişi yok,neye yoracağımı şaşırdım artık...Tekrar mı yumurtladık naptık anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?