Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oyle saniyordum canim hic umudum yoktu. Ama sonra duydum ki yumurtlamadan önceki iliskide tutma olasiligi daha yuksekmis. Seninkide tutmus olabilir insallah hayirlisiyla tutmustur.

Bende oyle saniyordum canim hic umudum yoktu. Ama sonra duydum ki yumurtlamadan önceki iliskide tutma olasiligi daha yuksekmis. Seninkide tutmus olabilir insallah hayirlisiyla tutmustur.
İnşallah canımm yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin belirti falan yaşadın mı yumurtlamadan sonra

İnşallah canımm yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin belirti falan yaşadın mı yumurtlamadan sonra
Yumurtlamadan 14 gün sonra ogrendim. Öyle aman aman bi belirtim olmadi. Bi kere sag kasigima igne batar gibi oldu. Bi kerede hapsurunca sag kasigim cok acimisti. Bel agrisi adet olacagimdada oluyordu.

Hamiş arkadaşlar birşey soracağım hamile olduğunuz halde beyaz uzayan sümüksü akıntısı olan varmi kokulu değil uzantı şeklinde gri beyaz

kızlar merhaba... ben 1 haftadır ovulasyon testi yapıyorum dün T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu.. bir önceki günde bire birdi.. bir önceki gün ve dün değerlendirdim.. bugün az önce yine test yaptım ama T çizgisi eskisi gibi koyu değil daha açık.. bu ne anlama geliyor bilen varmı

Var gb canim ilk an da mi cikti ilk anda viktysa vardir gonlunce olsn erken de olsa testler bekleynce 2. Cizgi cikiyor icini falan actign icin sordum
ilk anda çıktı canım zaten adet günüm bir gün geçmiş yani bazen bir gün önce yada bir gün sonra ölüyordum eğer geçmişse bir gün yada bu gün adet günümdü Allahım isteyen herkese icindede bizlere hayırlı bir şekilde nasip eylesin mübarek Cuma hürmetine ben sürekli okurum sizede tavsiyem La havle vela kuvvete illa billah maşallah suphan Allah bunu tespih edin dilinize rabbim hayırlısını nasip eylesin insallah

Hadi insallaahh

Kızlar bugün WC de uzayan şeffaf akıntı gördüm yumurtluyormuşum gibi 20si pikti pik sonrası akıntı sarı koyuydu şimdi ince uzayan şeffaftı bunu hayra yorabilir miyim

Kızlar bugün WC de uzayan şeffaf akıntı gördüm yumurtluyormuşum gibi 20si pikti pik sonrası akıntı sarı koyuydu şimdi ince uzayan şeffaftı bunu hayra yorabilir miyim
Valla benimde pik 21 temmuzdu. Aynı akıntı bende gördm su gibi şefaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…