• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır kesinlikle ilk idrarla yapma zaten testin prospektüsünde de yazar ilk idrarla yapmayın diye. Değerlendirdiğin de iyi olmuş belkide yumurtlamışsındır da testlerin silikleşmeye başlamıştır
Tamam canım o zaman öğlene doğru yaparım artık haklısın öncesini bilmediğim için bende öyle düşündüm açıkçası belkide silikleşmeye başlamıştır yarın belli olcak bakalım pazar günü doluydu dün boştu bugun dolu günümüz bugünü de değerlendirsek iyi olur o zaman

İnşallah canım,ya test bugun akşam üstü geldi elime iki üç gündür kremsi akıntım var sağ kasığım ağrıyodu başım ağrıyodu yumurtlama zamanı diye tabi hemen değerlendirmeye başladık bugun testler gelince başladım hemen yapmaya tam zamanında geldi allahtan erken yumurtlucağım tuttu bu ay inşallah yakalarım hayırlısıyla sabah tekrar yapayım ilk idrarla ozaman dimi
Sabah ilk idrar ile ovülasyon testi yapılmaz canım

Kızlar elimde ultra erken gebelik testi var yarin adete 5 gün kalmış olcak yapimmi sizce erken mi

Ve tekrar ovu. Testi yaptım çok silik çıkan testlerimden farklı daha koyu cikiyo ama eşit değil adete 6 günüm var kafam ambalaj gibi oldu düşünmekten :(

Çatlamış olabilir mi acaba kızlar silikleşmeye başlamış sanki emin olamadım ben

Eklentiler

• PicsArt_01-08-09.39.35.webp
    PicsArt_01-08-09.39.35.webp
    39 KB · Görüntüleme: 30
  • 20190108_212935.webp
    20190108_212935.webp
    34 KB · Görüntüleme: 36
Back
X