• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
Düşük riskin yoksa yolculuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. Benim düşük riskim vardı 12 saat yol gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Ama kendini çok yorma ağır kaldırma mümkünse uzanmalı işler yapma. Bir de söktürücü şeyler içme, Adaçayı, papatya çayı, maydonoz gibi.

Kızlar arkadaş umreden bi meyve getirdi nasıl kullanılacağına dair bilgisi olan bilgi verebilir mi ? Resim ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190119-214100_WhatsApp.webp
    Screenshot_20190119-214100_WhatsApp.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 45
FSH ile LH'ın aynı olması bekleniyor. Tüp bebek doktoru sadece tüp bebek yapmıyor. Bir arkadaşımda da pko vardı. Doktorlar anlamamış. Bir tüp bebek uzmanı ona gitti. Hap vermiş ve hamile kaldı. İnşallah hayırlı zamanda gelir miniğin.

İnşallah canım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin rabbim

Şimdi spremler bir süreçten geçiyor yumurtayı dölleyebilmek için bu da 7 saat kadar sürüyor. Bu akşam en en geç yarın sabahı kaçırmamanı tavsiye ederim. İlişkiden sonra bir 30 dakika ayaklarını havaya kaldırıp ya da yastık alıp uzan. Hemen ayağa kalkma. Olursa büyük ihtimal erkek olur. bunu da aklında tut :KK70: Yumurta ömrü 24 saat dense de bu ortalama bir rakam ilk hamilelik uğraşılarımda yaptığım incelemelerde 6 saat ömrü olan yumurtalar olduğunu okumuştum.
Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin:dua::KK200:

Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum

22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum
Evet doktorlar kırmızıyı gördüğünüzden itibaren sayın diyorlar canım.

Düşük riskin yoksa yolculuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. Benim düşük riskim vardı 12 saat yol gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Ama kendini çok yorma ağır kaldırma mümkünse uzanmalı işler yapma. Bir de söktürücü şeyler içme, Adaçayı, papatya çayı, maydonoz gibi.
Papatya cayi riskli mi?

Kızlar ben yine mi yumurtluyorum acaba ya:sus: Perşembe günü yumurtlama olmuştu. İki gündür çok karnım ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor.

Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin:dua::KK200:
Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?

Back
X