• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız ameliyat sonrası giremedim şükür iyiyim vitamin balık yağına başladım folik asit mide bulantısı yaptığı için farklı bir ilacada basladim d vitamini falan derken bu ay nasil olurum bilmiyorum :) tek tuple bebisde gelebilir ama umut bağlamıyorum o zamanı ne zamansa gelecek biliyorum ister doğal yolla ister tüp bebekle şükürki büyük bir sorunum yok Allah derdi olana dermanini hemen versin ve bebisler gelsin:halay:

Kızlar nasılsınız ameliyat sonrası giremedim şükür iyiyim vitamin balık yağına başladım folik asit mide bulantısı yaptığı için farklı bir ilacada basladim d vitamini falan derken bu ay nasil olurum bilmiyorum :) tek tuple bebisde gelebilir ama umut bağlamıyorum o zamanı ne zamansa gelecek biliyorum ister doğal yolla ister tüp bebekle şükürki büyük bir sorunum yok Allah derdi olana dermanini hemen versin ve bebisler gelsin:halay:
Çok geçmiş olsun ne ameliyati oldun

Bugun sabah yaptıgım testim böyle kızlar 11.günümdü ancak atabildim

Eklentiler

• Screenshot_20190401-180609_Gallery.webp
    Screenshot_20190401-180609_Gallery.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 45
17 sanki en koyusu gibi ama arkadaslarinki gibi olmamış benimde öyle oldu 23. Gunum daha tam net koyulasma göremedim
Hala yapıyorum daha da silikleşiyor. Testte sıkıntı var galiba. İnşallah denk gelmiştir 🤲🏻
Regli düzenin nedir. Ona göre takip etsen daha iyi. 30 günde bir oluyorsan 12. Gün başlasan 15-16 gibi pik görürsün ya da düzenin 28 günde bir oluyorsa 13-14. Günlerde pik görürsün. Tabi istisna durumlarda olabiliyor.
32 günde bir oluyorum o nedenle düne kadar yaptım artık yapmıyorum. Bekleyeceğiz bakalım
Bu arada hayırlı kandiller kızlar. Dualarınızda unutmayın emi :dua:

Hala yapıyorum daha da silikleşiyor. Testte sıkıntı var galiba. İnşallah denk gelmiştir 🤲🏻

32 günde bir oluyorum o nedenle düne kadar yaptım artık yapmıyorum. Bekleyeceğiz bakalım
O zaman 17 pikti ki zaten en koyusu o. 18 yumurtladın canım.

D3vam etseydin keşke canım ben 24. Gunu gördüm yani dün gördüm benimde 33 35 gün arasında değişiyor

Back
X