Ablam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.
Spermde az bizde . Ama doktor gözlerine inanamadı eşimin durumuna da geçen ay. Sperminiz az ise eşine mutlaka ve mutlaka çoban çökerten içirmelisin .
Bunların dısında biosteron dhea .. prowomem.. d3 damla .. qenzim q10 kullanıyorum .. Her akşam ev yogurdu yiyorum keten tohumuyla ..
Resmen iş edindim bu işi günün 24 saati uykuyu saymazsak bu işin üstündeyim ne zaman dogru kullanılır ne yapılır .. neler hormonları düzeltir ne zaman içmeliyim .. Ben biraz beynimi yaktım galiba ama durmak yok yola devam :)
YUMURTANIN CATLADIGINI GÖSTEREN Bİ TEST GÖRÜNTÜSÜ VARMI ELİNDE BUGÜNKÜNÜ ONUNLA DEGERLENDİRSEK. MERAKTA EDİYORUM