- 13 Mart 2021
- 14
- 10
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef pik değil. 27’sinde birden silikleşmiş ama dalgalanma olmuş bellikiKızlar merhaba. Ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum pek bir bilgim yok bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi ? 26.06 sizce Pik mi ?
Anladım teşekkür ederim sanırım testleri de pek doğru yapamadım sıvı alımına vs çok dikkat etmedim aynı saatlerde de yapmadım bu sebeple doğru sonucu pek alamadım sanırım teşekkür ederim bir daha dikkat ederm inşallahMalesef pik değil. 27’sinde birden silikleşmiş ama dalgalanma olmuş belliki
Henüz pik yok canım devam etKızlar merhaba. Ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum pek bir bilgim yok bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi ? 26.06 sizce Pik mi ?
Tamamdır canım çok teşekkür ederimHenüz pik yok canım devam et
Bilen birisi yorumlayabilir mi, değerlendirmek için geç mi kaldık yoksa onumuzdeki 2 gunu değerlendirelim mi
15 -16 değerlendirdik sadece13-14 yumurtlama, 15 çatlama olmuş.
Aslında tutma olasılığı var15 -16 değerlendirdik sadece![]()
Bakalim 1 hafta sonra test yapıcam tutup tutmadığını öğrenmek içibAslında tutma olasılığı var
Hemen kendinizi üzmeyin herşeyin bi hayırlı vakti var Allah bekletiyorsa daha da güzelleştiriyordur sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda İnşallahTutmamış..Sıkıldım artık hep tek çizgi görmekten, istemiyorum artık![]()