• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh sağolun düşünmeniz yeter ❤️ Burada bir kaç arkadaş sağolsun bilgi verdi. Bende yakın zamanda doktora kontrole gidecektim muayene süremin içindeyim en azından büyüyen yumurta var mı baksın diye. Bu durumumuda söyleyeceğim.
Aaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın ❤️ umarım inşallah seni yormayacak bir süreç olur 🤲🙏 ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz

Aaa ne demek, canıgönülden istiyorum Rabbim bebek isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın ❤️ umarım inşallah seni yormayacak bir süreç olur 🤲🙏 ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum 😍5 aydır istiyoruz

Güzel o zaman bugün yarın ve pazartesi değerlendirmeniz gerekiyor. Ama yarın aynı saatte testini tekrar yapıp at mutlaka bakalım çatladı mı diye

Eklentiler

• 8A1F860E-2537-4E73-BA6E-F330DCA5A2D3.webp
    8A1F860E-2537-4E73-BA6E-F330DCA5A2D3.webp
    29 KB · Görüntüleme: 46
Kuzu sen hamilesin bence ya keşke hemen hamilelik testi yapsan
Hamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• E5A350D6-C48A-4A34-AC8F-1DC1B2817C8F.webp
    E5A350D6-C48A-4A34-AC8F-1DC1B2817C8F.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Hamilelik testi de böyle çıktı tam koyulaşmadı biraz silik görünüyor. Bugün ve yarın regli olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Canım sen buna silik mi diyorsun 😅 Maşallah gayet net çıkmış gebelik testin tebrik ederim 🥰

Son 3 ayı baz aldığım zaman ortalama regl sürem 37 gün.
Son 3 adet arası 37-42-32 gün. Inofolic kullanıyorum günde 1 tane bir de havuç incir kürüne başladım adetten sonra. Pko var ama hormon değerlerim normal. Ultrasonda kistik görüntü var maalesef :KK43:
Kızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek

Amin inşallah bende aynı şekilde hepimiz için dua ediyorum 😍5 aydır istiyoruz

Kızlar bu kürü hergün taze olarakmı yapıcaz yoksa yetiyormu 1 kere kaynatıp 4 5 gün içmek
Ben 2 3 günlük yapıyorum incir sayısını birwz fazla tutup suyu 3 3.5 bardak koyuyorum. Havucun suyunu da öyle yapıyorum.3 gün götürüyor beni öbür türlü çok uğraştırır

Back
X