- 6 Ağustos 2024
- 53
- 12
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece de değerlendirsek olur yani, teşekkür ederimBugün pik günü bugünü ve yarını değerlendirebilirsiniz
Yumurta çatlamak üzere ertesi günü çatlamıştır muhtemelen15.26 da yaptığım test de bu şekilde. T çizgisi hafiften silinmiş sanki. Yumurta çatlamış mı yorumlayacak olan var mı?
Bugünkü testlerim de bu şekilde çıktı. Çatladı sanırımYumurta çatlamak üzere ertesi günü çatlamıştır muhtemelen
Yumurta çatlamış bugünü de değerlendirin hatta sperm sorunu yoksa yarını da değerlendirinBugünkü testlerim de bu şekilde çıktı. Çatladı sanırım
Bugünü değerlendirdik inşallah yarını da değerlendireceğiz çok teşekkür ederimYumurta çatlamış bugünü de değerlendirin hatta sperm sorunu yoksa yarını da değerlendirin
Bugünü değerlendirdik inşallah yarını da değerlendireceğiz çok teşekkür ederim
Hepimiz için inşallahRics ederim güzel haberlerle inşallah
Bu hangi uygulama acaba?Bugünkü testlerim de bu şekilde çıktı. Çatladı sanırım
Bu hangi uygulama acaba?
Öyle görünüyor yarında bu koyulukta olur mutlaka değerlendirinKızlar artimedin ovulasyonunu ilk defa yaptım sizce yumurtlama mı?
Ertesi günü negatif çıkmıştı. Dünde bu şekilde çıktı testte mi sorun var anlmadımÖyle görünüyor yarında bu koyulukta olur mutlaka değerlendirin
Bu testte yumurtlama görünüyorKızlar artimedin ovulasyonunu ilk defa yaptım sizce yumurtlama mı?
Bunda da çatlama olmuş değerlendirdin miErtesi günü negatif çıkmıştı. Dünde bu şekilde çıktı testte mi sorun var anlmadım