- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Bende bu ay pik göremedim ilk defa neden acaba27. Günüm pik yok ağlayacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay pik göremedim ilk defa neden acaba27. Günüm pik yok ağlayacam
TesttendirBende bu ay pik göremedim ilk defa neden acaba
Ya inşallah öyledir çok korkuyorum yumurtlama olmadı diyeTesttendir
Hayır testlerin iyisinden alın . Sorun olmaz adet düzenliyse hiç olmaz sorunYa inşallah öyledir çok korkuyorum yumurtlama olmadı diye
Laboquick yapıyordum, hep düzenlidir ama son 2 ay gecikme yaşıyorumHayır testlerin iyisinden alın . Sorun olmaz adet düzenliyse hiç olmaz sorun
O kadar olabilir ki gayet doğal. Doktorlar da öyle diyor 10 ay düzenliyse düzenli sayılırsınız.Laboquick yapıyordum, hep düzenlidir ama son 2 ay gecikme yaşıyorum
İnşallah ya içime su serptiniz, sşz naptınız peki pik görememiştiniz sanırımO kadar olabilir ki gayet doğal. Doktorlar da öyle diyor 10 ay düzenliyse düzenli sayılırsınız.
Gebelik testi yaptınız mı acaba benimde şuan böyle çıkıyorEki Görüntüle 3661241 arkadaşlar merhaba benim adet günüme 3 gün var ve ovulasyon testi 3 gündür bu şekilde pike çok yakın buraya atınca biraz kalite düşüyo ama normal mi sizce böyle olması
Yaptım negatif çıktı benimki sanırım tekrar ya da geç yumurtlama oldu bilmiyorum henüz adet olmadım beklemedeyimGebelik testi yaptınız mı acaba benimde şuan böyle çıkıyor
Benimde bugün bir gün geçti açık kahve olan lekelenme koyuya döndü çok gelmiyor ama bakalım bekliyorum bende bu ay sanırım herkezde bi gariplik var :)Yaptım negatif çıktı benimki sanırım tekrar ya da geç yumurtlama oldu bilmiyorum henüz adet olmadım beklemedeyim
Belki de mevsim geçicidir ondandır bakalım eğer 10 ucuna kadar adet olmazsam kan testi vericem bendeBenimde bugün bir gün geçti açık kahve olan lekelenme koyuya döndü çok gelmiyor ama bakalım bekliyorum bende bu ay sanırım herkezde bi gariplik var :)
Sökülmezse bende yarın vericem bakalım 5 yıldır böyle şeyler olmuyor çok nadır oldu oda kimyasaldı tüp bebekten sonra değişiyor herşey değişik değişik şeyler yaşıyorum :) 1 sene verdim kendime bakalım inşallah doğal olur Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBelki de mevsim geçicidir ondandır bakalım eğer 10 ucuna kadar adet olmazsam kan testi vericem bende
Merhaba pik günlerin fotosu var mı?14. ve 15. günüm pik oldu bugün 16. gün silikleşti.
Pik günlerini değerlendirdim hayırlısı olur inşallah![]()
Böyleydi canımMerhaba pik günlerin fotosu var mı?
Cok teşekkür ederim, ben de iki aydır yapıyorum test pik yakalayamadım o yüzden istedim sizden kendiminkiyle karşılaştırmak için, inşallah güzel sonuçlanır bu ay sizin için de benim için deBöyleydi canım