Bence olmaz günleri değerlendirin diye öyle yazıyolar testlere ama bende 3 gün üst üste birliktelik diye biliyordum silikleşene kadar ilk defa duydumMerhabalar. Bu ayki adetimden sonra ilk defa ovülasyon testi ile gebelik denemeye başlayacağım. Aldığım ovülasyon testinde (İnnovita) iki çizgiyi de koyu gördüğünüzde çizgilerden biri silikleşene kadar her gün birliktelik olmalı yazıyor. Doktorum bana iki günde bir önermişti. Bir sıkıntı olur mu
Bence olmaz günleri değerlendirin diye öyle yazıyolar testlere ama bende 3 gün üst üste birliktelik diye biliyordum silikleşene kadar ilk defa duydum
İnstagramdaki birgebeningünlüğü bana bu şekilde demişti
Sonucun kaç çıktıAttığınız bilgi için teşekkür ederim. Yani iki günde bir yapmak yerine (ki eşimde sperm sorunu yok) 3 gün boyunca her gün yapmak bir sıkıntı yaratmaz o zaman. Ben hep iki günde bir olarak duyuyorum doktolardan. Hatta ekim adetimden sonra muayeneye gittim. Adetin 15.günü progesteron hormonu bakıldı. Senin yumurtlaman 2 gün önce (adetin 13.günü) olmuş. Kasım adetinin 11-13 ve 15.günleri muhakkak deneyin dedi.. ondan kafam karıştı üst üste her gün birliktelik sıkıntı çıkarmaz mı diye
Bencede denemekte fayda var ister doktorun dediği gibi yapın ister üst üste yapın nasıl isterseniz ama sperm kalitesi de önemli bizde hiç 3 gün üst üste yapmadıkAttığınız bilgi için teşekkür ederim. Yani iki günde bir yapmak yerine (ki eşimde sperm sorunu yok) 3 gün boyunca her gün yapmak bir sıkıntı yaratmaz o zaman. Ben hep iki günde bir olarak duyuyorum doktolardan. Hatta ekim adetimden sonra muayeneye gittim. Adetin 15.günü progesteron hormonu bakıldı. Senin yumurtlaman 2 gün önce (adetin 13.günü) olmuş. Kasım adetinin 11-13 ve 15.günleri muhakkak deneyin dedi.. ondan kafam karıştı üst üste her gün birliktelik sıkıntı çıkarmaz mı diye
Bencede denemekte fayda var ister doktorun dediği gibi yapın ister üst üste yapın nasıl isterseniz ama sperm kalitesi de önemli bizde hiç 3 gün üst üste yapmadık
Sonucun kaç çıktı
Benimde sonucum 7,75 çıkmıştı sadece yumurtlama olmuş dedi ama doktor bana 5 den düşük çıkarsa yumurtlama olmamıştır demişti ben adetin 22.Günü gittim diye hatırlıyorum2.3 çıktı. Doktor testten 2 gün önce yumurtlamışsın dedi bilemiyorum ne kadar doğru
Bu hormon için 21. Günde gitmek gerekiyormuş ama doktor öyle söylemişti2.3 çıktı. Doktor testten 2 gün önce yumurtlamışsın dedi bilemiyorum ne kadar doğru
Benimde sonucum 7,75 çıkmıştı sadece yumurtlama olmuş dedi ama doktor bana 5 den düşük çıkarsa yumurtlama olmamıştır demişti ben adetin 19. Günü gittim diye hatırlıyorum
Bu hormon için 21. Günde gitmek gerekiyormuş ama doktor öyle söylemişti
Nisandan beri deniyoruz bizdeEvett öyleymiş. Ben genel bir değerlendirme için gitmiştim. Girmişken o hormonu da göresi geldi .. siz kaç aydır deniyorsunuz
Normal günlerde 2 günde bir ilişki deneyin sperm kalitesi için.pik gördüğünüz günler silikleşinceye kadar her gün ilişki yaşayın.Merhabalar. Bu ayki adetimden sonra ilk defa ovülasyon testi ile gebelik denemeye başlayacağım. Aldığım ovülasyon testinde (İnnovita) iki çizgiyi de koyu gördüğünüzde çizgilerden biri silikleşene kadar her gün birliktelik olmalı yazıyor. Doktorum bana iki günde bir önermişti. Bir sıkıntı olur mu
Nisandan beri deniyoruz bizde
Normal günlerde 2 günde bir ilişki deneyin sperm kalitesi için.pik gördüğünüz günler silikleşinceye kadar her gün ilişki yaşayın.
Bende hep öyle dua ediyorum inşallah sağlıkla gelirler beklemek çok zor o stresi yaşamakGeç olsun ama sağlıklı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ikimize de. Bir önceki hamileliğim 7 ay denemeyle olmuştu. Ama o kadar sabırsızdım ki hemen olsun istiyordum. Acı tecrübeyi yaşadıktan sonra sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum. Dua ederken de en kısa zamanda sağlıklı sekilde nasip et diyorum.. Allahım nasip etsin inşallah
Eşiniz sperm testi vermiş miydiSperm kalitesi düşmez o her gün ilişki sırasında inşallah
Bende hep öyle dua ediyorum inşallah sağlıkla gelirler beklemek çok zor o stresi yaşamak erkeklerin zaten anladığını düşünmüyorum asla
Eşiniz sperm testi vermiş miydi
Ben adet döneminin gelmesini hiç istemiyorum zaten kanı görünce tüm modum düşüyorAynen öyle. İnsan bir umut belirti arıyor her adet dönemi geldiğinde. Bazen etkilenip belirti varmış gibi hissediyor. Çok zor bizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?