ovulasyon testi

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
merhabalar ovulasyon testi aldım içinde yazılana göre uyguladım ama bilen varsa yardımcı olabilirmi ? 8 martta adet oldum iğneyle adetim gecikmişti.2 kere test yaptım tek çizgi koyu diğeri çok hafif çıktı.yumurtlama olmuyor sanırım.test için geç mi kaldım acaba?yada geçmi yumurtlayacağım?

merhabalar ovulasyon testi aldım içinde yazılana göre uyguladım ama bilen varsa yardımcı olabilirmi ? 8 martta adet oldum iğneyle adetim gecikmişti.2 kere test yaptım tek çizgi koyu diğeri çok hafif çıktı.yumurtlama olmuyor sanırım.test için geç mi kaldım acaba?yada geçmi yumurtlayacağım?
Testi ne zaman yaptn canm? Adet dongün kaç gün?

adet olcakmışım gibi ağrım ve kasılmalar var adetimede var daha hamilelik olabilirmi?pek yormak istemiyorum ama

Eklentiler

• 20150316_130228.jpg
    20150316_130228.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 135
Super :) uzuluyordun goremedim diye kacinci gunde cift cizgi yakaladin ? Bay a kac gun var ?
Canim benim gec yumurtlama oldu. 28. Günde yakaladm canım. Adet olmayi bekledgm günde yunurtladm. Bat 30 veya 31 mart gibi olmasi gerekiyr.

Resim varsa yükler misin?
Sabah evden cikmadan yaptim attim valla istedigim koyulukta olmayinca artik kismet kaldi 3 gun dedim yarin yapmiycam artik cok etkileniyorum zaten varysa belli olur yoksada napalim kismet diger aylara ddemekistiyorim acikcasi :KK43:

X