- 19 Mayıs 2016
- 24
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi baharckzkk
Arkadaslar merhaba adetime bi hafta var ovulasyon testi yaptim çift cizgi cikti ustelik kipkirmiziydi tekrar yumurtam olusmus olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olabikirsin canim cunku hamilelikte ovulasyon testi cift cizgi cikiyormus iki uc gun sonra tekrarla testiArkadaslar merhaba adetime bi hafta var ovulasyon testi yaptim çift cizgi cikti ustelik kipkirmiziydi tekrar yumurtam olusmus olabilirmi
Canim erken gebelik testi icin cooooook erken. Kesinlikle çıkmaz. Ve o hamilelikte ovulasyon testi pozitif cikma olayida hic garanti bişey degil, bende çıkmadı mesela, gebelik kesin olmasina rağmen ovulasyon negatifdi. Belki onceki yumurtlama sandigin donem degildir belki gec yumurtlamissindir ve şu anda degerlendirmen gerekiodur
Adetime 6gun vardi belki cikar diyip bi ümitle yaptim ama çikmadi hayirlisi diyelim Allah kimseyi evlatla imtihan etmesinCanim erken gebelik testi icin cooooook erken. Kesinlikle çıkmaz. Ve o hamilelikte ovulasyon testi pozitif cikma olayida hic garanti bişey degil, bende çıkmadı mesela, gebelik kesin olmasina rağmen ovulasyon negatifdi. Belki onceki yumurtlama sandigin donem degildir belki gec yumurtlamissindir ve şu anda degerlendirmen gerekiodur![]()
Yok canim cok erken daha, bence sen ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir ben normalde 28 gunde bi adet oluyorum ama 22.günümde yumurtlamistim gebe olduğum ay.Adetime
Adetime 6gun vardi belki cikar diyip bi ümitle yaptim ama çikmadi hayirlisi diyelim Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin
Saol canim benimde 28 gunde bi adetim oluyor ve gun asiri demisti dr ole yapiyorum ve ben bu ay aşilama yaptirmistiimmYok canim cok erken daha, bence sen ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir ben normalde 28 gunde bi adet oluyorum ama 22.günümde yumurtlamistim gebe olduğum ay.
Olabilir canim, aşılama olayını acikcasi hic bilmiyorum, ama şuanda yumurtluyor gibisin, değerlendir bu günleri