ovulasyon testi

baharckzkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
24
9
1
30
Arkadaslar merhaba adetime bi hafta var ovulasyon testi yaptim çift cizgi cikti ustelik kipkirmiziydi tekrar yumurtam olusmus olabilirmi

bence hemen gebelik testi yap.. tekrar yumurtluyor olamazsın yani ;)

Canim erken gebelik testi icin cooooook erken. Kesinlikle çıkmaz. Ve o hamilelikte ovulasyon testi pozitif cikma olayida hic garanti bişey degil, bende çıkmadı mesela, gebelik kesin olmasina rağmen ovulasyon negatifdi. Belki onceki yumurtlama sandigin donem degildir belki gec yumurtlamissindir ve şu anda degerlendirmen gerekiodur ;)

Adetime
Canim erken gebelik testi icin cooooook erken. Kesinlikle çıkmaz. Ve o hamilelikte ovulasyon testi pozitif cikma olayida hic garanti bişey degil, bende çıkmadı mesela, gebelik kesin olmasina rağmen ovulasyon negatifdi. Belki onceki yumurtlama sandigin donem degildir belki gec yumurtlamissindir ve şu anda degerlendirmen gerekiodur :KK66:
Adetime 6gun vardi belki cikar diyip bi ümitle yaptim ama çikmadi hayirlisi diyelim Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin

Adetime

Adetime 6gun vardi belki cikar diyip bi ümitle yaptim ama çikmadi hayirlisi diyelim Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin
Yok canim cok erken daha, bence sen ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir ben normalde 28 gunde bi adet oluyorum ama 22.günümde yumurtlamistim gebe olduğum ay.

Kızlar suan göğüs um gerçekten çok ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımaz:eek: şişmedi birde

Yok canim cok erken daha, bence sen ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir ben normalde 28 gunde bi adet oluyorum ama 22.günümde yumurtlamistim gebe olduğum ay.
Saol canim benimde 28 gunde bi adetim oluyor ve gun asiri demisti dr ole yapiyorum ve ben bu ay aşilama yaptirmistiimm

Bakin

Eklentiler

• IMG_20160525_230706.webp
    IMG_20160525_230706.webp
    13 KB · Görüntüleme: 120
Back
X