Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 25. gün yumurtlama olmuş, T-C'den daha koyu, yani buna göre 24-48 saat içinde cinsel ilişki olması gerekiyordu,
canım 25. gün yumurtlama olmuş, T-C'den daha koyu, yani buna göre 24-48 saat içinde cinsel ilişki olması gerekiyordu,
yani eğer 26 sında da testi yaptıysan T silikleşecekti ki bu da yumurtanın çatladığını gösterir, yani 26 sında birleşme olması gerekiyordu
evet canim o aralarda olmus yumurtlama..suan hamileyim sukur..ama saatlerine cok dikkat edemiodum..bide benim genelde iki cizgide belirgin oluoducanım 25. gün yumurtlama olmuş, T-C'den daha koyu, yani buna göre 24-48 saat içinde cinsel ilişki olması gerekiyordu,
yani eğer 26 sında da testi yaptıysan T silikleşecekti ki bu da yumurtanın çatladığını gösterir, yani 26 sında birleşme olması gerekiyordu
adetin 19.gunu basladim..bnde pco var o yuzden gec basladim25 inde olmuş adetten kaç gün sonra başladın yapmaya
26. gunde dahada koyu cikmisti..birliktelik oldu.27.gunde siliklesti ama birliktelik olmamisti canim..ama nasip isteevet canim o aralarda olmus yumurtlama..suan hamileyim sukur..ama saatlerine cok dikkat edemiodum..bide benim genelde iki cizgide belirgin oluodu
Nasip canım aynen Sperm 72 saat yaşayabiliyor rabbim nasip eder insallah bende testi bugün evde unuttum26. gunde dahada koyu cikmisti..birliktelik oldu.27.gunde siliklesti ama birliktelik olmamisti canim..ama nasip iste
Evet biraz daha var günde 2 test yap ve hep aynı saatlerde yapMerhabalar.
Benim testimde bu şekilde çıktı 19. günüm bugün ve bende de pko var.
Sanırım bi kaç gün daha beklemem gerekiyor yumurtlama olması için değil mi?
Teşekkür ederim. Ama çalışmalara başlamalıyım değil mi?Evet biraz daha var günde 2 test yap ve hep aynı saatlerde yap
Değerlendir tabi ne olur ne olmazTeşekkür ederim. Ama çalışmalara başlamalıyım değil mi?