Ovulasyon testim adetime 5 gün kala 6-7 gündür pozitif ... Bu durumu yaşayan var mı:s

Cupcake89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
738
768
103
Herkese merhaba, 9 aydır bebek için ığraşıorm bşr iki aylık düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Mayıs ayındanilkkez ovu testi denemek istedim ama ilk yaptığım gündem beri kontrol çizgisiyle aynı ve pozitifti son günlerde kontrol çizgisinden daha koyu.. Ben de burdaki konulardan okuduğum için ovulasyon testinin hep pozitif olması gebelik belirtisi olabiliyormuş. Ama dün kan testi yaptırdım ve negatif..o zaman ovulasyon testim ne neden hala pozitif ? Benim gibi durumda olup kan teti negatif çıksa da sonradan hamile kaldğını öğrenen varsa ses verirseniz çok sevinirimmm.adet tarihime 5 gün var. Yani ilk lekelenmemin geldiği gün. Adetim tam lekelenmeden 4 gün sonra çözülüyor ve çok gelior. Yardımlarınız için çok teşekkürler

kontrol çizgisinden daha koyu dediğiniz günleri baz alıcaksınız diğerlerine pozitif değil negatif diyeceksiniz diye düşünüyorum. uzun süredir koyu ise hormonal bir sıkıntı yaşıyo olabilirsiniz. ovulasyon testinin gebeliği gösterme durumu bence sadece tesadüf olabilir. hormon testleri yapıldı mı bilmiyorum ama adet olursanız 3. gün gidip testleri yaptırırsanız en azından sonuç olumlu bile olsa içiniz rahat eder. adetine 2 gün kala yumurtlayan bir ablam var zira herkesin hormonal yapısı farklı işler.

Ovulasyon testinde kontrol çizgisiyle atnı ve daha koyu ise pozitiftir diye yazdığı için şaşırdım açıkcası. Cevabınız için teşekkür ederim

Ovulasyon testinde kontrol çizgisiyle atnı ve daha koyu ise pozitiftir diye yazdığı için şaşırdım açıkcası. Cevabınız için teşekkür ederim
rica ederim göz yanılsaması olabilir. ayrıca bu evde yapılan testler 100 de 100 güvenilir değil bence (bende kullanıyorum o ayrı). yorumlarken biraz geniş anlamda bakmak durumundayız profesyonel değiliz zira prosedürü uyguluyoruz hepsi bu.

Ben bişi farkettim. Kontrol çizgisiyle aynı olduğu zamanlar yumurtlamamışım. Diğeri daha koyu olduğu zaman yumuttlamışım çünkü ertesi gün silik çıktı test kısmım.bu durumda ben regle 7-8 gün varken yumyrtluyorrum onu anladm:) bakalım bi dahakine öle deneriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…