Ovülasyon testime bakar mısınız ?

ege_aydin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
130
27
28
IMG_3061.jpeg
merhaba bugün sizce yumurtladım mı çok tecrübesizim daha bu markayı yeni kullanıyorum laboquik. ?

Son düzenleme:
Yumurtlamaya çok yakınsın canım 🙈 yarın yaptığında yüksek ihtimalle daha da koyu göreceksin, ben de aynı markayı kullandım. Bugünü değerlendirebilirsin riske atmak istemezsen 🙏🏼

Peki hamile kaldınız mı önceki ay innovita kullanmıştım🙏🏻
Henüz değil malesef, temmuz ayında kullandım ilk defa ovulasyon testi, sonraki 2 ay kendiliğimden denedim ama henüz yok, bir sonraki ay yeniden deneyeceğim ovulasyon testi, innovita alacağım ben de memnun kaldınız mı ondan yoksa labaquick mi daha iyi sizce?

Henüz değil malesef, temmuz ayında kullandım ilk defa ovulasyon testi, sonraki 2 ay kendiliğimden denedim ama henüz yok, bir sonraki ay yeniden deneyeceğim ovulasyon testi, innovita alacağım ben de memnun kaldınız mı ondan yoksa labaquick mi daha iyi sizce?
Açıkçası ben de kalamadım bu daha pratik gibi 2 damla yetiyor diğeri biraz 10-15 sn bekletiyosunuz innovitayı. Yumurtlama gördüm geçen ay adetime 10 gün kala. Bu ay erken yumurtluyorum sanırım

Açıkçası ben de kalamadım bu daha pratik gibi 2 damla yetiyor diğeri biraz 10-15 sn bekletiyosunuz innovitayı. Yumurtlama gördüm geçen ay adetime 10 gün kala. Bu ay erken yumurtluyorum sanırım
bugün veya yarın mutlaka değerlendir bu sefer kalıcaksın bence

X