Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha pik olmamış yapmaya devam etmelisin aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor
Ama bi koyu bi açık oluyo anlamadım gittiDaha pik olmamış yapmaya devam etmelisin aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor
Acaba 10. Günde oldu mu diye şüphe ettim bendeYapmaya devam edin ben de bu ay 15. Günde gördüm ama belki o ilk 8 günde de yumurtlamış olabilirsin ben regl biter bitmez başlıyorum. Siz yine de yapmaya devam edin derim
Yakın olabilir yumurtlamaya ben geçen ay 16.gün bu ay 20.gün pik görmüştümAma bi koyu bi açık oluyo anlamadım gitti
Görürüm inşallah çok stres yaptımYakın olabilir yumurtlamaya ben geçen ay 16.gün bu ay 20.gün pik görmüştüm
Stres iyi bir şey değil hormon dengeni çok bozuyorGörürüm inşallah çok stres yaptım
Çok geç başlamışsınız regl bitince başlayın belki erken yumurtlama olabilir devam edin teste bakalım pik olacak mıRegl nin 8. Günü yapmaya başladım ama piki göremedim acaba oldu mu olmadı mı Eki Görüntüle 3672704
Regl bittikten 3 gün sonra başladım aslındaÇok geç başlamışsınız regl bitince başlayın belki erken yumurtlama olabilir devam edin teste bakalım pik olacak mı
Farkındayım bide zaten bi kızım var neyin stresi bende anlamıyorumStres iyi bir şey değil hormon dengeni çok bozuyor
Bi kızın varmış hamileliğe engel durumunda yok belliFarkındayım bide zaten bi kızım var neyin stresi bende anlamıyorum![]()
O zaman iyi canım sorun yok yumurtama olmamıştır o zaman devam et sen kopkoyu olur zaten anlarsınRegl bittikten 3 gün sonra başladım aslında
Pimpirikliyim biraz bide hemen olsun istiyorum ondanBi kızın varmış hamileliğe engel durumunda yok belliolur olur strese girme daha yumurtlama gününe vardır
Teşekkür ederimO zaman iyi canım sorun yok yumurtama olmamıştır o zaman devam et sen kopkoyu olur zaten anlarsın
Birbirimize dua edelim o zaman benim hiç yok bir kimyasalım oldu bu ayPimpirikliyim biraz bide hemen olsun istiyorum ondan![]()
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınBirbirimize dua edelim o zaman benim hiç yok bir kimyasalım oldu bu ay
Bakar mısın canım bunaRica ederim![]()