Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik başlamış canım genel hepsini atsana bana alt alta koyupBakar mısın canım buna
Pik başlamış canım genel hepsini atsana bana alt alta koyup
Evet canım pik başlamış değerlendir mutlaka
Tamam bakalımmm inşallah olurrrr dua ettttEvet canım pik başlamış değerlendir mutlaka
Tamam canım ederim dualarım seninleTamam bakalımmm inşallah olurrrr dua etttt
Adete 5 gün kala bu normal mi kızlarTamam canım ederim dualarım seninle
İstersen bir gebelik testi yap canım gebe olabilirsinAdete 5 gün kala bu normal mi kızlar
Duratest diye bi marka varmış eczanede yaptım değilimİstersen bir gebelik testi yap canım gebe olabilirsin
Takip et bakalım belki erkendir dahaDuratest diye bi marka varmış eczanede yaptım değilim
Canım valla kafam çok karıştı anlamadım gitti bugün mukus gibi bi akıntım olduTakip et bakalım belki erkendir daha
Olabilir canım sen 2 gün kala birdaha yapCanım valla kafam çok karıştı anlamadım gitti bugün mukus gibi bi akıntım olduilk gebeliğimde bilmiyodum fazla bişey bu sefer de böyle acemilik çekiyorum
ilkinde de adet günü predictor negatif vermişti 7 gün sonra pozitif olmuştu buna göre galiba benim yumurta adete yakın çatlıyo
Yine pikOlabilir canım sen 2 gün kala birdaha yap
İnşallah gebelik tır bugün daha kötü sanki yaYine pik
Evet daha da köyü ve sıvı alımına dikkat etmeden yaptım bunuİnşallah gebelik tır bugün daha kötü sanki ya
Yeniden yumurtlama olduğu için çıkar canım hamile değilsen kesin iki kez yumurtlama oluyorEvet daha da köyü ve sıvı alımına dikkat etmeden yaptım bunu
Eğer hamile değilsem neden bu şekilde çıkar bilgin var mı?
Freely erken testte kuruma çizgisi çıkar mıYeniden yumurtlama olduğu için çıkar canım hamile değilsen kesin iki kez yumurtlama oluyor
Evet frely güvenilir değil ne kaseti nede erken gebelik testiFreely erken testte kuruma çizgisi çıkar mı
Evet dün akşam silik çıktı iki tane yaptım ama emin olamadım yarın aabah adet gününde predictor yapıcam. Bana yok gibi geliyo ama hayırlısı artıkEvet frely güvenilir değil ne kaseti nede erken gebelik testi