ovulasyon testinde cift cizgi goremeyip hamile kalan var mi :/

bigbabol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
361
253
Selamlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim hic pozitif çıkmadı iki gun cok silik cikti. Bu sekilde hamile kalan var mi yoksa ben de bir sikinti mi var

aynı sıkıntı bendede var ya tarihinden önce 2 gün silik çıktı şimdi neredeyse günü ve hiç çizgi yok test mi iyi deil acaba?

benmde sılık cızgı cıkmıstı snra yıne elıp yaptm netleştı

Gamze hanim silikken mi tekrar yaptiniz benm reglime 5 gun var hala silik cikiyo
Bende ayni marka test kullaniyorum adetin 9.gunu filan yapmaya basliyorum 13. 14. Gun pozitifi goruyorum adete bi kac gun kalada hic bi sekilde cikmiyor . Acaba sizin testlerde mi yanlislik var kacinci gun yapmaya basladiniz

33 gunde bi regl oluyorum 16. Gun basladm ilk iki uc gun tek cizgi cikti sonra bugun 9 gun oldu hala silik cizgi var

33 gunde bi regl oluyorum 16. Gun basladm ilk iki uc gun tek cizgi cikti sonra bugun 9 gun oldu hala silik cizgi var
16.gun yumurtlama gununuz o gun yumurtlasaniz silik cikmasi lazim ama.keske bi kac gun onceden baslasaydiniz yapmaya. Bide belki adete yakin yumurtluyor olabilirsiniz nadirde olsa varmis oyle olanlar . Eger bu ay olmazda onumuzdeki ay yaparsabiz test bi kac gun onceden baslayin yapmaya insaallah gerek kalmaz ama

ben 10.gün başladım adet döngün 28 34 gün arası değişiyo ilk iki gün silik çizgiyi gördüm 3.gün tek çizgi kaldı anlamadım

16.gun yumurtlama gununuz o gun yumurtlasaniz silik cikmasi lazim ama.keske bi kac gun onceden baslasaydiniz yapmaya. Bide belki adete yakin yumurtluyor olabilirsiniz nadirde olsa varmis oyle olanlar . Eger bu ay olmazda onumuzdeki ay yaparsabiz test bi kac gun onceden baslayin yapmaya insaallah gerek kalmaz ama
Insss gerekk kalmaz tskk edermmm:)

Ben 26 gunde adet oluyorum. Adet biter bitmez yapmaya basladim. 9. Ve 10. Gun silik cizgi oldu. Bugun 14.gun bisey yok :/

şimdi tekrarladım yine hiç birşey yok daha günü gelmeden silik çizgi vardı günü yaklaştı şimdi yok bu ovulasyonda ayrı dert ya

X