Ovulasyon testini günde kaç kez yapmalı

Senys

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
22
6
Ovulasyon testini günde kaç kez yapmalı arkadaşlar? tecrübelilerden öğrenelim :KK43:

hangi saatlerde yapıyorsunuz.? ben 2 kere yapmaya başladım. sabah 10da ve akşam 8 de acaba yanlış mı yapmaya başladım :/

hangi saatlerde yapıyorsunuz.? ben 2 kere yapmaya başladım. sabah 10da ve akşam 8 de acaba yanlış mı yapmaya başladım :/
Dogru ben oyle saatlere takilmadim aksam.isten gelince yapiyordum 20 test kullandim sadece.birinde iki koyu cizgiyi yakalayabildim

Hiç belli olmaz moralinizi bozmayın. Belki de olmuştur. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah evlat, inşallah bize de:)

Bizim 2.ay oldu deniyoruz. Ama bu ay işi sağlama alarak ovulasyon testini aldım yeni yapmaya başladım, ikinci çizgi silik daha. üstelik bende yumurtalıkta çikolata kisti de var bakalım artık hayırlısı
süreklı sılık cıkar ama hep 2 çizgi çıkar zaaten

görürsün mesela bende çok gec yumurtladım adetıme 10 gün kala gördüm ama sadece 1 kere gördüm o gunu degerlendırdım sonra göremedım zaten dahada yapmıyorum bıtmıstır yumurtlamam... Ama yumurtluyrmsm gıbı hısse kapıldım dn gece aynı belırtılerı yasadım cunku

X