• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim bizde az tırmalamadık :roflol: tam bir yıla geldi sıpa.inşallah sizin sıpalar bu kadar bekletmez.. testler ihmal etmeyin.poponuzun altına yastık koyun. karnınıza doğru bir eğim olsunki spermler rahatça ulaşsınlar yumurtaya :) bide birbirlerine ısınana kadar zaman tanıyın :) ben geçen ay hep bir saat öylece bekledim.. bu ay kavuşturcam sizi dedim... eşim yeter dediğinde bile yoook azimliyim dedim...

inşallah senin gibi kıpır kıpır bir boncuun olur.. :Saruboceq:

ayyyy amiiiiiiiiiiinnnnnnn! :Saruboceq: senin söylediklerinin hepiciiini yapıorum ben 6 aydır kaydirigubbakcemile3 1 saat yatıorum popomda yastıkla..artıkın kuyruk sokumum acıo yata yata :roflol: ama bende azimliyim bu ay gerekirse sabaaha kadar yastık koycam altımaaaa :roflol:

canım benim bizde az tırmalamadık :roflol: tam bir yıla geldi sıpa.inşallah sizin sıpalar bu kadar bekletmez.. testler ihmal etmeyin.poponuzun altına yastık koyun. karnınıza doğru bir eğim olsunki spermler rahatça ulaşsınlar yumurtaya :) bide birbirlerine ısınana kadar zaman tanıyın :) ben geçen ay hep bir saat öylece bekledim.. bu ay kavuşturcam sizi dedim... eşim yeter dediğinde bile yoook azimliyim dedim...

inşallah senin gibi kıpır kıpır bir boncuun olur.. :Saruboceq:

ay psicim neler yapmıyoruz ki. o dediklerinin hepsini yapıyorum vallahi ;) ilişki esnasında bile yastık koyuyorum ki o an rahatca ulassın diye ;))) bunlar aslında bahane,allah'ım ol dedikten sonra olur insallah ;)
sen dualarını eksik etme bizlerden. :Saruboceq:

dooru vallaa 30 mu o da nee?? yerimseniben zaten konuşmalarından belli çocuk bi yanın olduğu.. hiç bi zaman kaybolmasın o çocuk yanın! insan içindeki çocuğu kaybetmemeli diiimi ama zemuszemus

saol kuzuuuum :) di mi ama çocuksu bir yan olmalı bence...

sanırım en büyüğünüz benim di mi kısslar :)

oh oh oh ne güzel resimler koyulmuş hepinizi gördüğüme çok sevindim:)buarada maşallah diim nazar değmesin bebek sincap resimler güzelmiş:):):):):)yani profil resminiz.

ben de bacakları duvara dayadım poponun altına da yastık valla bel fıtığı olcektim ama gelmedi benim sıpa :))))) bir gelsin ısırcam poposunu kızartana kadar :))))))))))

Eda da senle yasıttı sanırım askitomm ;)
ben 85Liyim, bu ayın 25inde dogum gunusum varr :utangac:

evet canım biz edoşla yaşıtız. sen benim kardeşimden bilem yavrusun :)))))))) kardeşim 84 lü onun da bugün doğum günü :))))))))

ayy kuzum burda kutlarıs doğum gününü :))))))))))

eveeeeet.. hande ablaaammm :)

aplan yer seni :))))))))

evet canım biz edoşla yaşıtız. sen benim kardeşimden bilem yavrusun :)))))))) kardeşim 84 lü onun da bugün doğum günü :))))))))

ayy kuzum burda kutlarıs doğum gününü :))))))))))

aplan yer seni :))))))))

benim abLamLa yasıtsın AßLammmmm :utangac: ayh evet baksana kardesinden de kucukmusum :utangac:
senemm sen kac yasındasın hayatımmm

ayh aranısda bir bebe ben oldum goruyormusunuz :))
beni sevinnn, sefkat gosterinn :utangac:

bumera cnmmm , sende cok hasinsin ya. masallah :nazar: ay bisim tavuk hatunlara bak ne güseliz kızzz ;))))))))

sincap ayça canlarım zorda olsa aynı şeyleri yapmaya devam.eninde sonunda gelecek bu bebeler inşallah.kızlar sizi iyi sohbetler.görüşmek üzere..pıt pıtlarımız duıyulunca yine ziyaret ederiz sizi..

Back
X