- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.681
Bildiğim kadarıyla normal gününe göre yapıyorsun!Bence gebelik testi yap,silik de olsa çizgi çıkıyor! Arkadaşımın 4 gün öncesinden silik çizgi çıkmıştı! Senin günün bile geçmiş,test yapmak için ne bekliyorsun!Merhaba arkadaslar, biz 11 aydir bebek istiyoruz internetteki tarihlere gore deniyoruz fakat hicbir sorun olmamasina ragmen tutmuyor. 2 aydir ise ovulasyon testi kullaniyrm fakat ilk kullandigim ay yanlis uyguladigim icin cift cizgiyi goremedim neyseki bu ay 2 gun ust uste gordum. cift cizgi gunleri ve sonraki 2gun iliski oldu. Ben 30 gunde bir adet oluyorum cift cizgiyi 18 ve 19 gun gordum. Adetimde eger gecikirse genelde 1 gun gecikir.suanda 3 gun gecikti. yumurtladan 14 gun sonrami adet olmam gerekiyor yoksa normal gunume goremi dusunmeliyim
canım sen normal adetine göre düşün 3 gün geciktiyse gebelik varsa kanda çıkar bi kan testi verme imkanın varsa süper olurMerhaba arkadaslar, biz 11 aydir bebek istiyoruz internetteki tarihlere gore deniyoruz fakat hicbir sorun olmamasina ragmen tutmuyor. 2 aydir ise ovulasyon testi kullaniyrm fakat ilk kullandigim ay yanlis uyguladigim icin cift cizgiyi goremedim neyseki bu ay 2 gun ust uste gordum. cift cizgi gunleri ve sonraki 2gun iliski oldu. Ben 30 gunde bir adet oluyorum cift cizgiyi 18 ve 19 gun gordum. Adetimde eger gecikirse genelde 1 gun gecikir.suanda 3 gun gecikti. yumurtladan 14 gun sonrami adet olmam gerekiyor yoksa normal gunume goremi dusunmeliyim
bende ovulasyon testi gebeliği nasıl gösteriyor merak ediyodum nasıl gösteriyor ki çift çizgi mi çıkıyormuş umarım bir bilen vardr meraktayım bendearkadaşlar merhaba! Ovülasyonumdan sonra test yapmayı bırakmadım ara ara yaptım yine, ovülasyon testi gebeliği erkenden gösteriyor diye! Arkadaşımda yaptık adet tarihinden 6gün önce lh çizgisi çıkmaya başladı ve adet tarihinden 1gün sonra lh ovülasyon tarihindeki gibi çıktı! yani çook belirgin! Adetime 5 gün var,lh yaptım ve belirgin çıktı,bazı hamilelik belirtilerim de var ama erken gebelik testimde negatif çıktısizce var mıdır bebiş? hamiş olabilir miyim?
Canim bence yumurtlamadan 14 gun sonra olman lazim.bende bu ay oyle oldum.bende normal adetime gore 3 gun geciktim ama yumurtlamaya gore hesap yapinca 2 gun sonra olmam lazim.yani 1 nisani bekliyorum.eger olmazsam iste o zaman suphelenmeye baslicam :)Merhaba arkadaslar, biz 11 aydir bebek istiyoruz internetteki tarihlere gore deniyoruz fakat hicbir sorun olmamasina ragmen tutmuyor. 2 aydir ise ovulasyon testi kullaniyrm fakat ilk kullandigim ay yanlis uyguladigim icin cift cizgiyi goremedim neyseki bu ay 2 gun ust uste gordum. cift cizgi gunleri ve sonraki 2gun iliski oldu. Ben 30 gunde bir adet oluyorum cift cizgiyi 18 ve 19 gun gordum. Adetimde eger gecikirse genelde 1 gun gecikir.suanda 3 gun gecikti. yumurtladan 14 gun sonrami adet olmam gerekiyor yoksa normal gunume goremi dusunmeliyim
Canim ben erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum.2 ay once kimyasal gebelik gecirdim degerim 20.2 di.erken gebekik testi yaptim cikmadi.ucuz testlerden yaptim hayalet cizgi cikti.bu degerle bu kadar cikmasi lazim zaten.anlicagin erken gebelik testi gostermediarkadaşlar merhaba! Ovülasyonumdan sonra test yapmayı bırakmadım ara ara yaptım yine, ovülasyon testi gebeliği erkenden gösteriyor diye! Arkadaşımda yaptık adet tarihinden 6gün önce lh çizgisi çıkmaya başladı ve adet tarihinden 1gün sonra lh ovülasyon tarihindeki gibi çıktı! yani çook belirgin! Adetime 5 gün var,lh yaptım ve belirgin çıktı,bazı hamilelik belirtilerim de var ama erken gebelik testimde negatif çıktısizce var mıdır bebiş? hamiş olabilir miyim?
silik çıkıyor adete 2-3 gün kala koyulaşıyor! arkadaşımın ki adetten önceki 2 gün koyu çıktı yaptığı gebelikleri de hayalet çizgiydi! ve şu an 3 haftalık hamiş!bende ovulasyon testi gebeliği nasıl gösteriyor merak ediyodum nasıl gösteriyor ki çift çizgi mi çıkıyormuş umarım bir bilen vardr meraktayım bende
Canim kiminde gosterirken kiminde gostermeyebiliyor.yani belli olmaz.ovulasyonda cift cizgi gorup hamile oldugunu ogrenen de var adet olanda.bende ovulasyon testi gebeliği nasıl gösteriyor merak ediyodum nasıl gösteriyor ki çift çizgi mi çıkıyormuş umarım bir bilen vardr meraktayım bende
ya canım ya dün ucuz gebelikten yaptım ve sadece ışıkta dikkatli bakınca çooook ince bir çizgi vardı belki de bana öyle geldi,sabah test yapamadım erken gebelik yaptım ama onda çıkmadı1 kafam çook karışıkCanim ben erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum.2 ay once kimyasal gebelik gecirdim degerim 20.2 di.erken gebekik testi yaptim cikmadi.ucuz testlerden yaptim hayalet cizgi cikti.bu degerle bu kadar cikmasi lazim zaten.anlicagin erken gebelik testi gostermedi
ya ama ovülasyon tarihimden sonra ne kadar test yaptıysam hep tek çizgi çıktı! silik çizgi bile çıkmadı ama şimdi çizgi çıkmaya başadı normal mi sizceCanim kiminde gosterirken kiminde gostermeyebiliyor.yani belli olmaz.ovulasyonda cift cizgi gorup hamile oldugunu ogrenen de var adet olanda.
canım ovulasyon test ansiklopedisi olsa hiç gıkım çıkmadan okuyacam bi nefeste ama inan anlamadım bn ovulasyon testinden hiçbişeyya ama ovülasyon tarihimden sonra ne kadar test yaptıysam hep tek çizgi çıktı! silik çizgi bile çıkmadı ama şimdi çizgi çıkmaya başadı normal mi sizce
beklemek çok zorrr,zaman geçmiyor!!!canım ovulasyon test ansiklopedisi olsa hiç gıkım çıkmadan okuyacam bi nefeste ama inan anlamadım bn ovulasyon testinden hiçbişeybenim çizgi iyice silikleşince yumurtlamayacam sandım bu ayda ama doktora gittim 17 mmlik folikul çıktı anlamadım bu testten bişey
Canim her kadinin vucudunda lh varmis.bazen kendini gosterir bazen gostermez.bende dun yaptim bende de 2. Cizgi silik cikti.ama kendimi dizginlemeye calisiyorum cunku gercekten cift cozgi gorupte adet olan cok gordum.o yuzden kendimizi pek heveslendirmeyelim bekleyelim.senin gunun ne zaman ?ya ama ovülasyon tarihimden sonra ne kadar test yaptıysam hep tek çizgi çıktı! silik çizgi bile çıkmadı ama şimdi çizgi çıkmaya başadı normal mi sizce
Canim ben hep 3 bucuk 4 saat idrarimi tutarak yaptim.en dogru sonuc icin bu kadar beklemek gerek.oglen 12 de siviyi kesiyorum 4 gibi falan testimi yapiyorum.bu 3. Ayim her ay koyu cizgiyi yakaladim :)arkadaşlar merhaba, bende 6 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmuyoruz doktora gittim senen dolsun dedi fakat çok istiyorum. geçen ay ovulasyon testi yaptım sadece bir kere silik çizgi çıktı bu ay tekrar başlıcam bugün 7. günüm. sormak istediğim çift çizgiyi yakalayan arkadaşlar testi saat kaçta yaptınız ve 2 saat idrar tutma gibi bişeyler yaptızmı ? dilerim bu ay hepimiz mutlu haberleri paylaşırız...
lh kaç olması lazım acaba yumurtlamak için ? benm 29.39 çıkmıştı perşembe ovulasyon testi kaçın üzerini çift çizgi yapıyor acabaCanim her kadinin vucudunda lh varmis.bazen kendini gosterir bazen gostermez.bende dun yaptim bende de 2. Cizgi silik cikti.ama kendimi dizginlemeye calisiyorum cunku gercekten cift cozgi gorupte adet olan cok gordum.o yuzden kendimizi pek heveslendirmeyelim bekleyelim.senin gunun ne zaman ?
çok teşekkürler cevap verdiğin için arkadaşım uzun süre idrarımı tutamıyorum malisef inşallah bu ay yakalarım çift çizgicikeri :)Canim ben hep 3 bucuk 4 saat idrarimi tutarak yaptim.en dogru sonuc icin bu kadar beklemek gerek.oglen 12 de siviyi kesiyorum 4 gibi falan testimi yapiyorum.bu 3. Ayim her ay koyu cizgiyi yakaladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?