Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim günüm 4 nisan! İnşallah hamişizdir! peki senin?

bende dayanamadim test yaptirdim negatif cikti ama 1 saat sonra adet oldum zaten yani yumurtlamadan sonraki 13. Gun oldum

Kizlar ovu testim tekrar koyulasiyor bugun 26. Gunum 17. Gunde pozitif olmustuk 18. Gunden beri cok silik cikiyordu bugun tekrar koyulasti tekrar yumurtluyor olabilir miyim

lh kaç olması lazım acaba yumurtlamak için ? benm 29.39 çıkmıştı perşembe ovulasyon testi kaçın üzerini çift çizgi yapıyor acaba
Canim lh degerleriyle ilgili bilgim yok hic bende surekli silik biz cizgi cikiyo yumurtlama disinda

Benim günüm 4 nisan! İnşallah hamişizdir! peki senin?
Canim benim karisik biraz.normal adet gunum aslinda 27 martti.ama bu ay gec yumurtladim ve hesaplarima gore 1 nisanda olmam lazim.yani test yapmamis olsaydim suan adetim 3 gun gecikti diyip stres yapacaktim.bata 2 gun kaldi insallah tutmustur

çok teşekkürler cevap verdiğin için arkadaşım uzun süre idrarımı tutamıyorum malisef inşallah bu ay yakalarım çift çizgicikeri :)
Canim dayanabildigin kadar dayan mutlaka.zaten sivi almadigin icin dayaniliyor.insallah yakarsin sende

Merhaba arkadaslar.ovulasyon testiyle ilgili bi konu kafama takildi. Dun koyu cift cizgiyi yakaladim ve bu aksamki testimdede koyu cift cizgi var. 24 _ 36 saatlik catlama suresini dunki cizgilerdenmi bugunki cizgilerdenmi baz almaliyim?

kızlar iyi akşamlar. ben bişey sorucam. benim ovu testlerim 18-19. günler pozitifti. 20. gün hafif silikleşti. fakat bugün 22. gün olmasına rağmen testlerimde t çizgisi silik ama çok belirgin. öyle hayalet çizgi falan değil. sizce neden olabilir?

Kızlar adetimin 20. Gunu gec yumurtluyirumda ovuladyon testim saat 2 de yapmıştım cift cizgi cikti simdi ben bugünü ve yarını degerlendireyimmi yoksa yarın ve diğer gunmu değerlendireyim nedersiniz

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar adetimin 20. Gunu gec yumurtluyirumda ovuladyon testim saat 2 de yapmıştım cift cizgi cikti simdi ben bugünü ve yarını degerlendireyimmi yoksa yarın ve diğer gunmu değerlendireyim nedersiniz
canım bence bugünü kesinlikle değerlendir. yumoş çatladığında askerler onu bekliyor olsun. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendir. ama bazen testler 2 gün pozitif çıkabiliyor. eğer öyle olursa yarını geç öbür günü değerlendir.

Canim benim karisik biraz.normal adet gunum aslinda 27 martti.ama bu ay gec yumurtladim ve hesaplarima gore 1 nisanda olmam lazim.yani test yapmamis olsaydim suan adetim 3 gun gecikti diyip stres yapacaktim.bata 2 gun kaldi insallah tutmustur
ben dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım ama silik çizgi bile yok! lh yapayım dedim ama ondaki çizgi de kaybolmuş batım 4 nisan umutlanmıştım ama ne yazık ki bu ay bir şey yok büyük bir ihtimalle! sağlık olsun!

BI SEY SORACAGIMM ben teste bu gun basladım ama sabah erken yaptım saat 9 gıbı fılan.bırı negatıf cikti pozitıf kısımda hafıf sılık cıktı.ben nasıl kullanacagına baktım ama kafam karıstı. o yuzden sıze sormak ıstedım ben gunde ıkı tane test yapmak ıstıyorum ınsallah sız hangı saatlerı onerıyorsunuz ve sabah ılk ıdrarla mı yapacagım

Resim 3 tane cikmis cok bastim herhalde bugun 27. Gunum ovu testim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…