- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.701
Benim günüm 4 nisan! İnşallah hamişizdir! peki senin?Canim her kadinin vucudunda lh varmis.bazen kendini gosterir bazen gostermez.bende dun yaptim bende de 2. Cizgi silik cikti.ama kendimi dizginlemeye calisiyorum cunku gercekten cift cozgi gorupte adet olan cok gordum.o yuzden kendimizi pek heveslendirmeyelim bekleyelim.senin gunun ne zaman ?
canım sen normal adetine göre düşün 3 gün geciktiyse gebelik varsa kanda çıkar bi kan testi verme imkanın varsa süper olur[/QUOT
Dayanamadim yaptirdim negatif cikti malesef
bende dayanamadim test yaptirdim negatif cikti ama 1 saat sonra adet oldum zaten yani yumurtlamadan sonraki 13. Gun oldumCanim bence yumurtlamadan 14 gun sonra olman lazim.bende bu ay oyle oldum.bende normal adetime gore 3 gun geciktim ama yumurtlamaya gore hesap yapinca 2 gun sonra olmam lazim.yani 1 nisani bekliyorum.eger olmazsam iste o zaman suphelenmeye baslicam :)
Kacinci gun 29 cikmisti cnmlh kaç olması lazım acaba yumurtlamak için ? benm 29.39 çıkmıştı perşembe ovulasyon testi kaçın üzerini çift çizgi yapıyor acaba
15. Gündü ve 17 mm lik yumurta folikulu vardI. Ne zaman çatlamıştır acaba canımKacinci gun 29 cikmisti cnm
bence maksımum 19. gunde catlamıstır15. Gündü ve 17 mm lik yumurta folikulu vardI. Ne zaman çatlamıştır acaba canım
Canim lh degerleriyle ilgili bilgim yok hiclh kaç olması lazım acaba yumurtlamak için ? benm 29.39 çıkmıştı perşembe ovulasyon testi kaçın üzerini çift çizgi yapıyor acaba
Canim benim karisik biraz.normal adet gunum aslinda 27 martti.ama bu ay gec yumurtladim ve hesaplarima gore 1 nisanda olmam lazim.yani test yapmamis olsaydim suan adetim 3 gun gecikti diyip stres yapacaktim.bata 2 gun kaldi insallah tutmusturBenim günüm 4 nisan! İnşallah hamişizdir! peki senin?
Canim dayanabildigin kadar dayan mutlaka.zaten sivi almadigin icin dayaniliyor.insallah yakarsin sendeçok teşekkürler cevap verdiğin için arkadaşım uzun süre idrarımı tutamıyorum malisef inşallah bu ay yakalarım çift çizgicikeri :)
Canim dayanabildigin kadar dayan mutlaka.zaten sivi almadigin icin dayaniliyor.insallah yakarsin sende
canım bence bugünü kesinlikle değerlendir. yumoş çatladığında askerler onu bekliyor olsun. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendir. ama bazen testler 2 gün pozitif çıkabiliyor. eğer öyle olursa yarını geç öbür günü değerlendir.Kızlar adetimin 20. Gunu gec yumurtluyirumda ovuladyon testim saat 2 de yapmıştım cift cizgi cikti simdi ben bugünü ve yarını degerlendireyimmi yoksa yarın ve diğer gunmu değerlendireyim nedersiniz
Testi attim cnm gec okudum msjini...t silik olunca olmuyormus ogrendim.c silik olsa dahi t illaki koyu olmaliymis..lab testi icin .baska testi arastirmadim.Fotoğraını yükleyebilirmisin
ben dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım ama silik çizgi bile yok! lh yapayım dedim ama ondaki çizgi de kaybolmuşCanim benim karisik biraz.normal adet gunum aslinda 27 martti.ama bu ay gec yumurtladim ve hesaplarima gore 1 nisanda olmam lazim.yani test yapmamis olsaydim suan adetim 3 gun gecikti diyip stres yapacaktim.bata 2 gun kaldi insallah tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?