Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım bence öğlen 12 de ve akşam 8 de yap! sabah idrarı ile yapılmıyor çünkü sabah lavabodan sonra bir şeyler içme,öğlen 12 de yap bence!

Kızlar bir fikir verin ne yapmalıyım dünden beri kasik agrim var yumurtlama zamanı oluyor ama bugunde var ovuladyon testi bugun siliklesmistir dedim ama 22. Gun bugun gene koyu yıldızlı gunler iliski oldu simdi bugundemi calışma olacak yani

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 70

Peki canim yeni mi yapmaya basladin ? Silikten koyuya mi gitti yoksa direk kirmiziyi mi yakaldin ?

yha ben dra sordum cok guvenılır degıl bu testler dedı ama yanlıştır da dıyemem dedı

Yani bir arkdas gitmis yazmis doktor adeton gecsin gel demis . Surekli pozitif cikinca doktora kosmus . Bakalim insallah hayirlisiyla umutlarimiz bosa cikmaz insallaaah

Arkadaşlar benim bu aydan ümidim kalmadı! Cumartesine kadar batım gelmiş olur! Dr dan randevu aldım hormon tahlili v.s. için, eşim için de randevu alayım diyorum! ürolojiden alıyorduk değil mi? Bir de eşimin sperm tahlili vermesi için kaç gün pehrizli olması lazım? Yardımcı olursanız çook sevinirim!

Evet canım üroloji den 3 gün perhiz olmasi gerekiyor

Yani bir arkdas gitmis yazmis doktor adeton gecsin gel demis . Surekli pozitif cikinca doktora kosmus . Bakalim insallah hayirlisiyla umutlarimiz bosa cikmaz insallaaah
ınsallah bosa cıkmasın ama heyseyın de hayırlısı evlat da hayırlısı zamanıda hayırlısı olsun

Teşekkürler! ya bir haftadır dışarıdaydı eşim bir çalışma olmadı! Dün 1 kere oldu inşallah sıkıntı olmaz! Bazıları 5 gün pehriz diyormuş çünkü!
Yok canım 3 gün en aktif olduğu sure
hatta adet sonrası sperm yenilensin diye 3 güne bir yapmak mantikli ovulasyon yaklaşımla artık nasıl yapmak istiyorsan öyle yap
çift çizgiyi görünce ve sonraki günü degerlendirmeni tavsiye ederim eğer sperm sıkıntısı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…