- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.721
Canım bence öğlen 12 de ve akşam 8 de yap! sabah idrarı ile yapılmıyor çünkü sabah lavabodan sonra bir şeyler içme,öğlen 12 de yap bence!BI SEY SORACAGIMM ben teste bu gun basladım ama sabah erken yaptım saat 9 gıbı fılan.bırı negatıf cikti pozitıf kısımda hafıf sılık cıktı.ben nasıl kullanacagına baktım ama kafam karıstı. o yuzden sıze sormak ıstedım ben gunde ıkı tane test yapmak ıstıyorum ınsallah sız hangı saatlerı onerıyorsunuz ve sabah ılk ıdrarla mı yapacagım
Resim 3 tane cikmis cok bastim herhalde bugun 27. Gunum ovu testim boyle
2 gun var bugun 28. gunum bu lh hep sılıktı 18. gunumde pozıtıf oldu sonrasında hep hayalet cızgıydı ıkı gundur koyulastı ıstecanim benimde ov. Testlerim hep pozitif senin 27 . Pozitif cikmis adete kac gun var ?
sonrasında yaptıklarım daha koyu cıktı
hcg negatıf cıktı çizgi yok ama yıne de kan verdım bakalım 4 de cıkacak sonucPeki canim test yaptin mi hic ? Gebelik ? Ne cikti ?
hcg negatıf cıktı çizgi yok ama yıne de kan verdım bakalım 4 de cıkacak sonuc
Kızlar bir fikir verin ne yapmalıyım dünden beri kasik agrim var yumurtlama zamanı oluyor ama bugunde var ovuladyon testi bugun siliklesmistir dedim ama 22. Gun bugun gene koyu yıldızlı gunler iliski oldu simdi bugundemi calışma olacak yani
yha ben dra sordum cok guvenılır degıl bu testler dedı ama yanlıştır da dıyemem dedıPekii bakalim hayirlisii olur insallah bebis vardir .. Benim surekli pozitif cikan ovulasyon testim var neden oyle anlamis degilim ..
Surekli silikdi su 3 gundur koyu cikiyorPeki canim yeni mi yapmaya basladin ? Silikten koyuya mi gitti yoksa direk kirmiziyi mi yakaldin ?
yha ben dra sordum cok guvenılır degıl bu testler dedı ama yanlıştır da dıyemem dedı
Surekli silikdi su 3 gundur koyu cikiyor
hep böyle geç mi oluyor canım yumurtlaman ? benimde bu ay böyle çok geç halada olmadı çatlama. ney bunun sebebi böyle biliyor musun ?Surekli silikdi su 3 gundur koyu cikiyor
Evet canım üroloji den 3 gün perhiz olmasi gerekiyorArkadaşlar benim bu aydan ümidim kalmadı!Cumartesine kadar batım gelmiş olur! Dr dan randevu aldım hormon tahlili v.s. için, eşim için de randevu alayım diyorum! ürolojiden alıyorduk değil mi? Bir de eşimin sperm tahlili vermesi için kaç gün pehrizli olması lazım? Yardımcı olursanız çook sevinirim!
ınsallah bosa cıkmasın ama heyseyın de hayırlısı evlat da hayırlısı zamanıda hayırlısı olsunYani bir arkdas gitmis yazmis doktor adeton gecsin gel demis . Surekli pozitif cikinca doktora kosmus . Bakalim insallah hayirlisiyla umutlarimiz bosa cikmaz insallaaah
Teşekkürler! ya bir haftadır dışarıdaydı eşim bir çalışma olmadı! Dün 1 kere oldu inşallah sıkıntı olmaz! Bazıları 5 gün pehriz diyormuş çünkü!Evet canım üroloji den 3 gün perhiz olmasi gerekiyor
Yok canım 3 gün en aktif olduğu sureTeşekkürler! ya bir haftadır dışarıdaydı eşim bir çalışma olmadı! Dün 1 kere oldu inşallah sıkıntı olmaz! Bazıları 5 gün pehriz diyormuş çünkü!
ınsallah bosa cıkmasın ama heyseyın de hayırlısı evlat da hayırlısı zamanıda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?