Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aa oyle mi bilmiyordum
Bu ay ilk kez bir gun var bir gun yok yontemini deniycem
Olsun da kiz erkek farketmez :) hepsini isteriz
o zaman yumurtlama testinde pozitifi göreceğin gün ve onun ertesi değil de bir sonraki günü dene :) hayırlısıyla en hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah :)

geçmiş gün takvimime baktım da.. pozitifi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirmişiz genelde
onun bir sonraki günü hiç değerlendirmemişiz..
teşekkürler..

geçmiş gün takvimime baktım da.. pozitifi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirmişiz genelde
onun bir sonraki günü hiç değerlendirmemişiz..
teşekkürler..

2 gün peş peşe beraber olununca erkeğin sperm kalitesi düşüyormuş yani spermin içinde bebek yapıcı kromozom cansız olduğundan ve hızı da düşük olduğundan maalesef bebek yapmaya yetersiz oluyor kısacası öncelikle erkeğin spermi hem canlı hem de hızlı olması lazım bunun için 2 gün peş peşe değil de 1gün arayla birliktelik daha mantıklı üstelik bilmem biliyor musunuz spermin canlılık ve hızlı olması için erkeğin çekirdek çıtlaması bitter çikolata yemesi ve ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve içmesi önerilir :) bir de kadının sıvısı asitli olduğundan erkeğin spermini erken öldürüyormuş erkeğin spermi alkali kadınınki asitli oluyor bu yüzden 1ay önceden ph seviyesi yüksek olan suyu hem erkek hem kadın her gün en az 1lt içilmesi önerilir bu erkeğin sperminin alkaliliyini arttırır kadının sıvısının da asidini düşürür böylelikle spermin kadın vücudundaki ömrü uzar yani yumurtlamadan 2-3 gün önce beraber olsak ve sonrasında yumurtlama gününü herhangi bir nedenden dolayı kaçırsak bile sperm daha ölmediğinden yumurtlama olduğunda beraberlik olmasa bile canlı kalan sperm hemen döllenir Allahın izniyle :) bildiklerim bu kadar canım inşallah işine yarar sonuçta biz bildiklerimizi yapalım gerisi Allaha kalmış , Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin hepimize inşallah

bu söylediklerinin hiçbirini bilmiyordun çok teşekkürler..
bitter çikolata ve kahve olayını deniycem bu ay :)
ph seviyesi yüksek olan su için özel bir yöntem var mı ?

bu söylediklerinin hiçbirini bilmiyordun çok teşekkürler..
bitter çikolata ve kahve olayını deniycem bu ay :)
ph seviyesi yüksek olan su için özel bir yöntem var mı ?
rica ederim inşallah işinize yarar :)
yok sadece markette satılan suların üstünde ph seviyesi kaçtır diye bakın 7 inin üstünde olması lazım, mesela ben örnek vereyim (sırma nestle erikli damla pınar aroma) bu su markalarının ph seviyesi 7den yüksektir bunlardan birini bula bilirseniz alın

Mrb arkadaslar reglıme 5 gün varken ölesine yaptım normalmı yoksa bu ay tutumu ne dersınız ? Test yapmaya elım gıtmıo uzuluyorım dıye

Eklentiler

• IMG_3634.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 128
Kız merhaba 5. Gün test yaptım çok silik yumurtlaması bu kadar erken başlayan var mı ben bi denemek için yapmıştım şimdi devam ediyim mi testti yapmaya çoksa çok erken mi

Kız merhaba 5. Gün test yaptım çok silik yumurtlaması bu kadar erken başlayan var mı ben bi denemek için yapmıştım şimdi devam ediyim mi testti yapmaya çoksa çok erken mi
Aynen canım bende adetim biter bitmez hemen yaptım.yaptığımdan beri de hep silik çizgi var.boşuna umitlenme canim

Bu ay ilk defa yapmıştım ben loboquik kullanıyorum onda sabah idrarinla yapmayın yazmıyor.o yüzden ben hep sabah yaptım ama yarın gün içinde bir zaman da yapayım bakalım. Ama ben sabah yada akşam yapmanın etkili olcagini sanmıyorum. ayrıca bende ilk yapar yapmaz ikinci çizgiyi gördüğümde şaşırdım birkaç konuya yazmıştım ama lh hormonunu vücutta herzaman olduğu için öyle çıkıyormuş önemli olan ikinci çizginin birirnci kadar koyu olması veya ikisinin aynı koyulukta olması lazim

Ya ben çok umutluydum bu testen 16 ay istedik olmadı sonra hamile kaldım boş gebelik miş aldılar 4 ay oldu yine bisey yok çok sıkıliyor um artık dayanmak çok çok zor benim için umudum yıkılıyor gün güne bilmiyorum ya Allah hayırlısiniz versin bide bekleme sabri

Biz de 1 yıldır deniyoruz.. Doktora gittiniz mi canım?

Canim gecmisolsun ben de 4 defa bos gebelikten kurtaj oldum. pihtilasma genetik sperm testleri yaptirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…