- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #49.901
Yok yaptirmadm doktor hiç bisey demedi ilk defa duydum benim eşim de biraz sorun var normalin biraz altında spermin ama doktor bu sonuçlar bebek için engel değil dedi biz hep ondan boş gebelik geçirdim diye dusunuyorduk nasıl yaptırılıyor yardım olabilir sen çok sevinirimCanim gecmisolsun ben de 4 defa bos gebelikten kurtaj oldum. pihtilasma genetik sperm testleri yaptirdiniz mi?
Bu arada sanada çok çok geçmiş olsun çok acı allahım bol bol sabır versinYok yaptirmadm doktor hiç bisey demedi ilk defa duydum benim eşim de biraz sorun var normalin biraz altında spermin ama doktor bu sonuçlar bebek için engel değil dedi biz hep ondan boş gebelik geçirdim diye dusunuyorduk nasıl yaptırılıyor yardım olabilir sen çok sevinirim
Ewt hemde çok rahim filmi bile cektirdimm. Sonra gebe kaldım ama 4 ay oldu yine tık yok ne yapcam bilmiyorm moralim çok çok kötü elimden hiç birşey gelmiyor ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum tek tutunacak dalım rabbimBiz de 1 yıldır deniyoruz.. Doktora gittiniz mi canım?
Canım benim.. Seni çok iyi anlıyorum.. Tüp bebek denersiniz zamanla bu kadar sıkma canını. Bana herkesin dediği şey stresten olmuyormuşEwt hemde çok rahim filmi bile cektirdimm. Sonra gebe kaldım ama 4 ay oldu yine tık yok ne yapcam bilmiyorm moralim çok çok kötü elimden hiç birşey gelmiyor ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum tek tutunacak dalım rabbim
Benim adetim bugün bitti yani 8.günüm canım. Bugün başlayayım diyordum :) Laboquick aldım. Akşam mı yapmalı sabah mı bilmiyorum ama :)Merhaba canim ben adetin 9.günü baslamayı dusunuyorum. Bat yarın. Senin bat ne zaman? Hangi marka test aldın?
3 kayiptan sonra yapiliyo bu testler unv hastanesi ucretsiz yapiyor. senden ve esinden kan alarak yapiyorlar senin kaninda pihtilasma varmi yine sende ya da esinde genetik hastalik varmi ona bakiyolar. peki bebegin genetigine bakildimi? eger bakilip bebegin genetiginde problem ciktiysa bu iyi bisey cunku anomali bebegi vucut kabul etmiyo ve bu sadece o gebelige özgü oluyo. biz bu testleri ilk kurtajdan sonra 3 yil once yaptirdik hepsi temiz cikti. ardindan 3 defa yine ayni seyi yasadim. meger sperm dna hasar testi diye bisey varmis son kurtajdan sonra esim o testi yaptirdi ve üroloji dr u bu hasarla hamile kalamazsın kalırsanda gelismez kurtaj olursun dedi. 2 ay esime ilac tedavisi uyguladi ve bin şükür esim tedaviye cevap verdi ve hasar düştü dr korunmayi birakin 6 ay dogal deneyin dedi. bu ay korunmayi biraktik ama nasip olmadi kasım ayında ovulasyon testiyle denicem.Yok yaptirmadm doktor hiç bisey demedi ilk defa duydum benim eşim de biraz sorun var normalin biraz altında spermin ama doktor bu sonuçlar bebek için engel değil dedi biz hep ondan boş gebelik geçirdim diye dusunuyorduk nasıl yaptırılıyor yardım olabilir sen çok sevinirim
Canim insallah vesilen olur bu test. ben sabah ilk idrardan sonraki idrarla saat 12 civari yaptim daha onceki kullanmalarimda. yine aynisini yaparim. ama tabi bu testi yapmadan 4 saat once sivi almayacaksin idrara cikmayacaksin. eger calisiyosan aksamlari yapman daha iyi olur belki.Benim adetim bugün bitti yani 8.günüm canım. Bugün başlayayım diyordum :) Laboquick aldım. Akşam mı yapmalı sabah mı bilmiyorum ama :)
Canim olur mu sen iyi bile geldin bana çok çok teşekkür ederim allahım her nerde varsa yardım etsin3 kayiptan sonra yapiliyo bu testler unv hastanesi ucretsiz yapiyor. senden ve esinden kan alarak yapiyorlar senin kaninda pihtilasma varmi yine sende ya da esinde genetik hastalik varmi ona bakiyolar. peki bebegin genetigine bakildimi? eger bakilip bebegin genetiginde problem ciktiysa bu iyi bisey cunku anomali bebegi vucut kabul etmiyo ve bu sadece o gebelige özgü oluyo. biz bu testleri ilk kurtajdan sonra 3 yil once yaptirdik hepsi temiz cikti. ardindan 3 defa yine ayni seyi yasadim. meger sperm dna hasar testi diye bisey varmis son kurtajdan sonra esim o testi yaptirdi ve üroloji dr u bu hasarla hamile kalamazsın kalırsanda gelismez kurtaj olursun dedi. 2 ay esime ilac tedavisi uyguladi ve bin şükür esim tedaviye cevap verdi ve hasar düştü dr korunmayi birakin 6 ay dogal deneyin dedi. bu ay korunmayi biraktik ama nasip olmadi kasım ayında ovulasyon testiyle denicem.
Senin ilk kaybin endiselenmen icin cok erken ama keske dr yönlendirseydide ilk kayiptan sonra sperm dna hasar testini yaptirsaydi esim.
Burda amacim kimsenin umudunu kirmak degil sadece kimse benim yasadiklarimi yasamasin istiyorum dr lar malesef biz test istemeden yapmiyolar. onlara gore 4 kayip cok normal.
Ewt olabilir esimden öyle diyor ama işte aklımdan bi çıksa artık unutmak için dua eder oldum insan nasıl unutuyor bilmiyorum allahım bana nasip etsin aklımdan atmayı rabbim herkeze anneliği bir kere bile olsun tatdirsinCanım benim.. Seni çok iyi anlıyorum.. Tüp bebek denersiniz zamanla bu kadar sıkma canını. Bana herkesin dediği şey stresten olmuyormuş
Canim her zaman bildiklerim kadar yardimci olurum sana. esimin sperm testinde hicbir problem yoktu sayi hız morfoloji gayet iyiydi. ama ben bulup arastirmadan hicbi dr sperm dna hasarı diye bisey var bunuda yaptirin demedi. ben korunmayi ekim ayinda biraktim bugun adet günüm. ovulasyon testini bu ay kullanicam. llk 2 gebeligimde ovu testle hamile kalmistim. insallah yine vesile olurda saglikli bi bebege gebe kalmak nasip olur Amin.Canim olur mu sen iyi bile geldin bana çok çok teşekkür ederim allahım her nerde varsa yardım etsin
Bende kurtaj tan 15 gün sonra gittim sonuclarin temiz dedi sadece ama sana kesinlikle katılıyorum bi ilaç verdi mi bile anlatmiyorlar hep kendim bakıp buluyorum nasıl olduğunu seni çok meşgul ediyorum ama normalde eşin bi sorun var mıydı azda olsa ovulasyon testi kullandin mi bu ay
Amin canm inşallah allahım herkeze sağlık bebekler nasip etsin en kısa zaman da herkeze ya bisey dicem sana ben 9 gün ve normalden daha silik yok gibi çıkmaya başladı normal mi böyle olan daha sonra kırmızı yi yine gören varmı acebaCanim her zaman bildiklerim kadar yardimci olurum sana. esimin sperm testinde hicbir problem yoktu sayi hız morfoloji gayet iyiydi. ama ben bulup arastirmadan hicbi dr sperm dna hasarı diye bisey var bunuda yaptirin demedi. ben korunmayi ekim ayinda biraktim bugun adet günüm. ovulasyon testini bu ay kullanicam. llk 2 gebeligimde ovu testle hamile kalmistim. insallah yine vesile olurda saglikli bi bebege gebe kalmak nasip olur Amin.
Canim bugun adetin 9.günü mü?Amin canm inşallah allahım herkeze sağlık bebekler nasip etsin en kısa zaman da herkeze ya bisey dicem sana ben 9 gün ve normalden daha silik yok gibi çıkmaya başladı normal mi böyle olan daha sonra kırmızı yi yine gören varmı aceba
Ewt tatlım 9 cu günCanim bugun adetin 9.günü mü?
Evet en son öyle ama ondan öncekide öyleydi ilkinden daha koyuydu ama 1 gün geçince test ilk an gibi olmadığı için sanki koyu değil gibi görünüyor her gün ilişki oluyor ama garip geldi hep koyu gitmesi bgun ve yarın değerlendiririmCanım en sonuncusu baya koyu boş geçirme ilk çizgi kadar koyu olması gerekiyor
O zaman en net cevabı alabilirim :) basıl olduğunu anlatırmısın hangi zamanlarda ilişkide bulunduğunda 2 yorum üstte sonuclarım var :)Kizlar ben de burdan okuyarak ovulasyon testi ile hamile kaldim. Iyiki bu site var :)
Testlerde ikinci çizgi kopkoyu olacak yani sağında solunda hiç siliklik olmayacak ,öncekiler çok koyu değil en koyu bugün yaptığın eğer 5 dakkayı geçmediyse süre,öğleden sonra bi daha yap istersen bugün olmuş olabilir yumurtlama..Yaa bu testler neen böyle oldunadet zamanıngeliyor artık hep koyu devam ediyor ilk denemem değil bu .. bu sefer koyuşuktan cıkmıyor yumurtlayamadımmı noldu anlamadım en alttakini az önce yaptım gene koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?