- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #49.921
Birkaç yorum öncesinde 2 kasımda yaptığım an çektiğim foto var orda koyuluğu görebilirsin zaman geçtikçe o hali kalmıyor bugün tekrar aynısı kafam allak bullak olduTestlerde ikinci çizgi kopkoyu olacak yani sağında solunda hiç siliklik olmayacak ,öncekiler çok koyu değil en koyu bugün yaptığın eğer 5 dakkayı geçmediyse süre,öğleden sonra bi daha yap istersen bugün olmuş olabilir yumurtlama..
Ben boyle koyu oldugunda hamile kalmistim. Surekli boyle koyu devam ederse bi hamilelik testi dene bence. Yumurtlamasan koyulasmazdi. Hem de hamile kalindiginda da surekli boyle koyu olur.O zaman en net cevabı alabilirim :) basıl olduğunu anlatırmısın hangi zamanlarda ilişkide bulunduğunda 2 yorum üstte sonuclarım var :)
bide hangi marka ovulasyon testi kullaniyorsun? Hergun degil de bir gun arayla iliskiye girmistik biz.O zaman en net cevabı alabilirim :) basıl olduğunu anlatırmısın hangi zamanlarda ilişkide bulunduğunda 2 yorum üstte sonuclarım var :)
Laboquick kullanıyorum. hamilelik için erken gibi ya ay bikaç gün daha koyu çıkacakmı bakalım 29 ekimden beri hergün ilişki oluyo koyu gördükçe giriyoruz yani kaçmasın diye yoruldum artık :) bu arada benim 2. Gebeliğim nisan ayında 5 aylıkken kordon düğümlenmesinden kaybettimbide hangi marka ovulasyon testi kullaniyorsun? Hergun degil de bir gun arayla iliskiye girmistik biz.
Laboquick kullanıyorum. hamilelik için erken gibi ya ay bikaç gün daha koyu çıkacakmı bakalım 29 ekimden beri hergün ilişki oluyo koyu gördükçe giriyoruz yani kaçmasın diye yoruldum artık :) bu arada benim 2. Gebeliğim nisan ayında 5 aylıkken kordon düğümlenmesinden kaybettim
Saol canım. Evet ama o şekilde denedim geçen ay olmayınca bende teste göre yapmak sitedim koyu yakaladıkca oldu daha doğrusu koyu ve sonraki silik 2 gün tam bitti diyorum öbür gün koyu oluyo bakalım yarın nasıl çıkacak bugünde silik çıktıBasin sagolsun canim. Ben de laboquick kullaniyordum. Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin yine. Ama bir gun ara vermeyi tavsiye ediyor doktorlar genellikle.
Sıvı kullanımına dikkat ediyomusun? Fazla sıvı alımı silik yapabiliyomusYa kızlar bu testlerden hiç bisey anlamadim valla bi yok bi silik böyle olan var mı
Bence son koyu olan yumurtlama gununKizlar son 3 gundeki ovulasyon testi sonuclarim resimdeki gibi. Adetime 2-3gun var kan ve gebelik testi negatif cikti bu neden gittikce koyulasti kafam cok karisti, fikri olan var mi?
2 saat sıvı almiyorum ama 4 saat beklesemSıvı kullanımına dikkat ediyomusun? Fazla sıvı alımı silik yapabiliyomus
Yüksek ihtimalle hamilesin canım yarın kan testi yaptır kesin sonuç verir inşallah hayırlı haberini alırız :)Kızlar merhaba. Gece gece dayanamadım test yaptım. çok silik bir şekilde ikinci çizgim oluştu. Henüz adet dönemime 3 gün var. Çok fazla heyecanladım ve panikledim. Eğer hamile değilsem ikinci çizginin hiç oluşmaması gerek demi silik bile olmamalıdır demi ?
erhabaerKızlar merhaba. Gece gece dayanamadım test yaptım. çok silik bir şekilde ikinci çizgim oluştu. Henüz adet dönemime 3 gün var. Çok fazla heyecanladım ve panikledim. Eğer hamile değilsem ikinci çizginin hiç oluşmaması gerek demi silik bile olmamalıdır demi ?
Yüksek ihtimalle hamilesin canım yarın kan testi yaptır kesin sonuç verir inşallah hayırlı haberini alırız :)
Merhaba bence hamilesin:) Bende de oyle olmusdu. Ertesi gun adetden 5 gun once hamileliyi gosteren test var bir tane. Ondan aldim. Orda da belirdi ikinci cizgi. Ve ertesi gun kan testinde de cikti :) yani ikinci cizgi kolay kolay cikmaz test bozuk degilse.
erhabaer
Bize de haber ver :)Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Saatlerdir oturdum pc başına bir sürü konu okudum. Yaptığım test markası için güzel yorumlar yok o yüzden endişelendim. Yarın sabah kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Kesin çözüm bu belirsizlikten çok daha iyidir sanırım :) İnşallah güzel haberler paylaşırım hayırlısıyla
Gebelik tesrimi yoksa ovu . Tesrimi yaptın canım benim adetim gecikti kaç gündür benim de silik cikiuo ikinci çizgi bende suoheleniyorum ya olabilir mi acabaKızlar merhaba. Gece gece dayanamadım test yaptım. çok silik bir şekilde ikinci çizgim oluştu. Henüz adet dönemime 3 gün var. Çok fazla heyecanladım ve panikledim. Eğer hamile değilsem ikinci çizginin hiç oluşmaması gerek demi silik bile olmamalıdır demi ?
Bize de haber ver :)
Gebelik tesrimi yoksa ovu . Tesrimi yaptın canım benim adetim gecikti kaç gündür benim de silik cikiuo ikinci çizgi bende suoheleniyorum ya olabilir mi acaba
Biliyodumm :)) bende de oyleydi cunku :) tebrik ederim :) saglikla kucagina al insallahNerminboztas gebelik testi yaptım canım. Daha adetime 3 gün vardı silik çıktı eğer seninde öyleyse mutlaka doktora gidip kan testi yaptır kesin sonuca var tatlım. Çünkü ben bugün öğrendim ki hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bambaşka duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?