• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım hamile olabilirson bence bir kan testi yaptır ,

canım ben hemen umutlanmak istemiyorum.bizim varikosel sıkıntımız var, ameliyattan sonra 6. ayın içindeyiz. ben geç yumurtlama olmuştur diye düşündüm. adet olurum yani bana öyle geliyor. ah keşke tam tersi olsa :anneadayı::KK200:

Merhabalar herkese ,
Geçen ay da bu ay da ov. Testi yapıyorum ama ben hiç ikisi aynı kötülükte çizgiyi yakalayamadım acaba yumurtalada mı sorun yaşıyorum?
Bu arada pko luydum gecen sene hamile kaldım ama tam 14 kasımda dış gebelik nedeniyle acil şekilde ameliyatla alındı :(
Sonrasında 10 ay dk hapı işe korundum. Bırakalı 2,5 ay oldu. Adet döngüm 28 gün.benim çizgilerim neden hep silik çıkıyor :( doktorum tedavi önermedi 1 kere kendiliğinden hamile kaldın yine kalabilirsin dedi (1,5 sene sonra hamile kalmıştım )
Yumurta takibi mi yaptırsam?
Onu özel hastanede mi yapıyorlar devlette de yapılıyor mu ?

Merhabalar herkese ,
Geçen ay da bu ay da ov. Testi yapıyorum ama ben hiç ikisi aynı kötülükte çizgiyi yakalayamadım acaba yumurtalada mı sorun yaşıyorum?
Bu arada pko luydum gecen sene hamile kaldım ama tam 14 kasımda dış gebelik nedeniyle acil şekilde ameliyatla alındı :KK43:
Sonrasında 10 ay dk hapı işe korundum. Bırakalı 2,5 ay oldu. Adet döngüm 28 gün.benim çizgilerim neden hep silik çıkıyor :KK43: doktorum tedavi önermedi 1 kere kendiliğinden hamile kaldın yine kalabilirsin dedi (1,5 sene sonra hamile kalmıştım )
Yumurta takibi mi yaptırsam?
Onu özel hastanede mi yapıyorlar devlette de yapılıyor mu ?
Çok geçmiş olsun cnm bende aynı 1bucuk sene sonra hamile kaldım boş gebelik miş aldılar ama ben hiç korunmadım 5 ci ay dayız bakalım olur inşallah tatlım 4 saat sıvı aldan yap bide 16 ile 20 saat leri arası yap bende ilk defa denedim bu ay kaçıncı günün

Merhaba arkadaslar bende ovulasyon test ile takip ediyorum ama benimkide galiba 11. gun oldu mumkun mu klomen kullandm ben ve test sonuclarim soyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 137
Çok geçmiş olsun cnm bende aynı 1bucuk sene sonra hamile kaldım boş gebelik miş aldılar ama ben hiç korunmadım 5 ci ay dayız bakalım olur inşallah tatlım 4 saat sıvı aldan yap bide 16 ile 20 saat leri arası yap bende ilk defa denedim bu ay kaçıncı günün
Sana da çok çok geçmiş olsun Allah Bi daha göstermesin inşallah , benimki tüpte büyüdüğü için sezeryan şeklinde ameliyatla alındı tüpümde de dikişlerim olduğu için doktor 6 ay korunma verdi yaraların iyileşsin dedi ben korkudan 10 ay korundum :(
Adetimin 18. Günü , ben dolu dolu adet olamıyorum 1 kere oldum o Zaman da hamile kaldım yumurtalarım tembel benim :( kesin yumurtalarım çatlamıyor patlamıyor :( ya da yeterince oluşmuyor .
En iyisi yine hayıt tohumu içmek galiba :(

Sana da çok çok geçmiş olsun Allah Bi daha göstermesin inşallah , benimki tüpte büyüdüğü için sezeryan şeklinde ameliyatla alındı tüpümde de dikişlerim olduğu için doktor 6 ay korunma verdi yaraların iyileşsin dedi ben korkudan 10 ay korundum :KK43:
Adetimin 18. Günü , ben dolu dolu adet olamıyorum 1 kere oldum o Zaman da hamile kaldım yumurtalarım tembel benim :KK43: kesin yumurtalarım çatlamıyor patlamıyor :KK43: ya da yeterince oluşmuyor .
En iyisi yine hayıt tohumu içmek galiba :KK43:
Oo çok zor inan 5 aydır o kadar çok üzüldüm ki sen iyi sabretmissin ben edemiyorum artık. allahım sabır versin diye dua eder oldum bende 29 günde bir oluyorum biz hep yumurtlama gününe Gore yaptık 2 yıldır adetlerimde düzenli ama 14 catlama giyordu hesaplamalarda ama 19 da oldu. biz catlama oldu diye hep o günden sonra yapmazdik sanada ondan sordum hep aynı zamanda catlama oluyor mu diye

Anladım cnm hadi hayırlısi tutar inşallah kaç gün var bat ta 5 gün var benimde olucem meraktan allahım sağlık hayırlı bebekler nasip etsin bu ay
Düşünmemeye çalış unut ve bekleme gez dolaş bir şeylerle meşgul et kendini ,düşündükçe beklentiye giriyoruz ve stres oluyoruz bu da olumsuz etkiliyor . Benim bu ay geçti artık önümüzdeki ay tekrar ovu. Test alıp yapıcam koyu çizgi görürsem de pre-seed getirtmiştik onu kullanıcam . Geçen gün merak edip 1 kere denedik Belki o işw yaramıştır diye düşünüyorum ama yumurtlama olmayınca napsın sperm tek başına oralarda
Stres yapmayın Mutlu olun :)

Düşünmemeye çalış unut ve bekleme gez dolaş bir şeylerle meşgul et kendini ,düşündükçe beklentiye giriyoruz ve stres oluyoruz bu da olumsuz etkiliyor . Benim bu ay geçti artık önümüzdeki ay tekrar ovu. Test alıp yapıcam koyu çizgi görürsem de pre-seed getirtmiştik onu kullanıcam . Geçen gün merak edip 1 kere denedik Belki o işw yaramıştır diye düşünüyorum ama yumurtlama olmayınca napsın sperm tek başına oralarda
Stres yapmayın Mutlu olun :)

Ah ah zorma çok küçük bu yerde yaşıyorum hiç bisey yok bizim gezmemis market alışverişi zaten ondan böyle oluyor kafa dagitamiyoruz bir turlu valla takiyorum biraz hatta onumuzde ki ay aşılama dusunuyorum allahım unuttursun aklımdan cikarsin bu inat gibi etrafımda hep hamile var inan 15 tane hamile var tanidigim doguranlari saymiyorum bile allahım herkesin çocuğuna sağlık versin kimsenin çocuğunda gözümde çok ama diyorum herkez mi aynı zamn kalır herşeyden hatırlatıyor insan tv ye bile bakınca aklıma geliyor aman işte karışık işler ama iyiyim bu aralar biraz daha w hfta önce aksama kadar ağlar olmuştum (pre-seed) bu ne cnm çok saol yazdiklarin için moral oldu bana

Ah ah zorma çok küçük bu yerde yaşıyorum hiç bisey yok bizim gezmemis market alışverişi zaten ondan böyle oluyor kafa dagitamiyoruz bir turlu valla takiyorum biraz hatta onumuzde ki ay aşılama dusunuyorum allahım unuttursun aklımdan cikarsin bu inat gibi etrafımda hep hamile var inan 15 tane hamile var tanidigim doguranlari saymiyorum bile allahım herkesin çocuğuna sağlık versin kimsenin çocuğunda gözümde çok ama diyorum herkez mi aynı zamn kalır herşeyden hatırlatıyor insan tv ye bile bakınca aklıma geliyor aman işte karışık işler ama iyiyim bu aralar biraz daha w hfta önce aksama kadar ağlar olmuştum (pre-seed) bu ne cnm çok saol yazdiklarin için moral oldu bana
Pre-seed Bi jel ben de burada öğrendim spermlerin daha çabuk daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyor . İstersen Bi internetten araştır Bi çok kişi bununla hamile kalmış vajina içine aplikatör yardımı ine sıkıyorsun kayganlaştırıcı jel ama içerdeki pH dengesini ayarlayıp spermlere zarar vermeden yumurtaya ulaştırıyor . Sizin herhangi bir sorun var mı ? Ve kaç yıldır olmuyor sorun söyleyen oldu mu ?

Back
X