- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.221
Ohh cnm benim donsun 28 gunde bir adet duzenli oluyordum ben dr donecegini soylemisti bana cnm benim ya cok tsk ederim bilgi icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh cnm benim donsun 28 gunde bir adet duzenli oluyordum ben dr donecegini soylemisti bana cnm benim ya cok tsk ederim bilgi icin
Rica ederim canım stres yapma. Gebeliği engelleyen en büyük düşman stres. Rahatla![]()

Adam bikti resmen benden artik oda cok istiyor ama fazla bunaltim sanirim![]()
Başta tepki veriyorlar ama çabuk adapte oluyorlar. Bende bu ay tutmazsa 1-2 ay ara verelim diyorum ama görev edindi resmen olmaz diyo :)
Cnm bak bunu simdi yaptimEki Görüntüle 1931074
:)))oleyyy anam dakika basi herifi ariyorum yaa deli olucam resmen sabaha gelmezsen almam eve dedim puhahaha harbimi askim diyor saka bir tarafa hic sansim yok yaa benim bu patron yuzune hep isimiz ters gidiyorhala pik canım çatlama olmamış
:)))oleyyy anam dakika basi herifi ariyorum yaa deli olucam resmen sabaha gelmezsen almam eve dedim puhahaha harbimi askim diyor saka bir tarafa hic sansim yok yaa benim bu patron yuzune hep isimiz ters gidiyor
senin bat ne zaman canimmmmSabaha bile çatlamayabilir canım dedim ya sıkıntı yok vaktin var diye :) Yarın ve ertesi gün ilişki olsun gerisini sil at kafandan şimdilik![]()
Bence sen hamilesin benim gebeligim de oyleydi rabbim buyuktur ins hamilesindir cnmmben meraktan catlicam öksürdukce kasıgima bir sey batiyor ya daha 8gin var bataa ya
Bence sen hamilesin benim gebeligim de oyleydi rabbim buyuktur ins hamilesindir cnmmben meraktan catlicam öksürdukce kasıgima bir sey batiyor ya daha 8gin var bataa ya
insallahhhhhhhhhh Aminnnn sen de ol insallah isteyen herkessBence sen hamilesin benim gebeligim de oyleydi rabbim buyuktur ins hamilesindir cnmm