• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ohh cnm benim donsun 28 gunde bir adet duzenli oluyordum ben dr donecegini soylemisti bana cnm benim ya cok tsk ederim bilgi icin

20161227_143827-1.webp

:)))oleyyy anam dakika basi herifi ariyorum yaa deli olucam resmen sabaha gelmezsen almam eve dedim puhahaha harbimi askim diyor saka bir tarafa hic sansim yok yaa benim bu patron yuzune hep isimiz ters gidiyor

Sabaha bile çatlamayabilir canım dedim ya sıkıntı yok vaktin var diye :) Yarın ve ertesi gün ilişki olsun gerisini sil at kafandan şimdilik ;)

Kızlar ben bu ovulasyon testlerine artık çok güvenmiyorum. Bu ay ilk denemeye başladık ve ben 12. gün itibariyle kullanmaya başladım testi ama bu ay tam koyu çizgiyi yakalayamadım. Taa 24. güne kadar test yaptım durdum, yok idrarını tut, yok çizginin belirmesini bekle vs gereksiz stres yarattı bende.
Teste en koyu çizgiyi gördüğüm günler 12 ve 13. günlerimdi (eşit koyulukta değildi) ancak şimdi anlıyorum ki, meğer benim ovulasyonum o günlerde olmuş. Çünkü tam 14 gün sonra adet oldum ve adet olmadan önceki gün ateşim de düştü. Ve tüm adet belirtilerini, pms dahil yoğun olarak yaşadım bu ay =(

Kısaca eşit koyulukta olmadı diye o günü es geçmeyin, değerlendirin, bir sebeple teste yansımamış olabilir. Önümüzdeki ay tüm testleri bırakacağım en iyisi üretken dönemde gün aşırı ilişkiye girmek.

Back
X