Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Baktim cnm valla yok kutuda okumustum ama hatirlamiyorum simdi iki cizgide hemen hemen ayni ben bu gun tekrar alicam test bu test en pahalisi ama uzerinde hic bir sey yok kutusunda yaziyordu bir ay oldu unuttum valla atmistim kuttuyu

Baktim cnm valla yok kutuda okumustum ama hatirlamiyorum simdi iki cizgide hemen hemen ayni ben bu gun tekrar alicam test bu test en pahalisi ama uzerinde hic bir sey yok kutusunda yaziyordu bir ay oldu unuttum valla atmistim kuttuyu

Neyse 2 saat sonra öğrenirsin ne olduğunu zaten :) haber vermeyi unutma

Cnm ben geldim dr. Bana daha catliycak yumurtan yok dedin iki gundur belim cok agriyor yaptigim testleri gosterdim bakti evet hepsi pozitif dedi dedim o zaman catlmamis mi iyice bakti catlamia olsa bazen belli oluyor dedi sen genede iliskiye devam et dedi off ben bir sey anlamadim

Catliycak masallah cok yumurtam varda suan icin catlamaya yakin olan yok ilacla bunlar daha hizli buyur dedi olmazsa ki zaten olmaz benim hic umudum yok. Adetimin ikinci gunu ilacla tedaviye basliycaz bakalim ne olacak

Yumurta 3 gün içerisinde belli bir seviyeye ulaşamaz ve çatlamazsa kist oluşur oda adetinle birlikte çoğunlukla dışarı atılır canım. Sen bugün de ilişkiye devam et ve sonra beklemeye geç. Bundan sonrası tevekkül tatlım. Benimde bu ikinci ayım. Her şeyin hayırlısı stres bu tür olumsuzlara sebep olabiliyor.

Dun gece de oldu simdi sperm kalitesi dusuyor dr bir gunnara ver her gun gerek yok dedi. Yarin gunduz esim evde :)))bu gece dinlensiz allahim yaaa valla kafam allak bullak oldu

Eki Görüntüle 1931988 benim. Boyle idi pazartesi günü ve propektüs de yazıyor zaten ikisi aynı koyulukta veya T cizgisi daha koyu ise c den sonuc pozitiftr diye

N Neva su canım bak bu test bariz net çıkmış. Tabii ki negatif ama çok net sonuç. Senin testlerinin markası ne bilmiyorum ama çizgilerin rengi çok açık olduğu için yanıltabiliyor.

Cumartesi pazar testim yoktu yapamadım pazartesi gelince yaptım cumaya kadar yapmıştım cumartesi pazar bitince yapamadım,pazartesi boyle cıktı salı silik oldu çatladı mı,bilmiyorum

Ara testlerin olmadığı için değerlendirme Yanlış olabilir. Kaç günde bir adet oluyorsin birde bu testler adetinin kaçıncı gününe geliyor bilmek lazım. Vücut ısısı ve akintinla da anlayabilirsin canım.

30 günde bir oluyor um. 2 gündür ara,ara,sıcak,basması oluyor 2 gündür,de,sol,kasıgm ağrıyor ozellikle bugün ağrıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…