- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.281
Kuzum bunda ne taraf t vallahi bilmiyorum bu elimde bir tane kalmisti onu yaptim esim dun gece bulamamis ovu testtini bende bunla yaptim gecen ay almistim bunu
Baktim cnm valla yok kutuda okumustum ama hatirlamiyorum simdi iki cizgide hemen hemen ayni ben bu gun tekrar alicam test bu test en pahalisi ama uzerinde hic bir sey yok kutusunda yaziyordu bir ay oldu unuttum valla atmistim kuttuyu
Cnm ben geldim dr. Bana daha catliycak yumurtan yok dedin iki gundur belim cok agriyor yaptigim testleri gosterdim bakti evet hepsi pozitif dedi dedim o zaman catlmamis mi iyice bakti catlamia olsa bazen belli oluyor dedi sen genede iliskiye devam et dedi off ben bir sey anlamadim
Bak simdi yaptim eee o zaman testler mi bozuk yaa Eki Görüntüle 1931975
Eki Görüntüle 1931988 benim. Boyle idi pazartesi günü ve propektüs de yazıyor zaten ikisi aynı koyulukta veya T cizgisi daha koyu ise c den sonuc pozitiftr diye
Cumartesi pazar testim yoktu yapamadım pazartesi gelince yaptım cumaya kadar yapmıştım cumartesi pazar bitince yapamadım,pazartesi boyle cıktı salı silik oldu çatladı mı,bilmiyorumBu test laboquick marka bu pazartesi 3 ve 10 sa,boyle cıktı,
Cumartesi pazar testim yoktu yapamadım pazartesi gelince yaptım cumaya kadar yapmıştım cumartesi pazar bitince yapamadım,pazartesi boyle cıktı salı silik oldu çatladı mı,bilmiyorum
30 günde bir oluyor um. 2 gündür ara,ara,sıcak,basması oluyor 2 gündür,de,sol,kasıgm ağrıyor ozellikle bugün ağrıyor,Ara testlerin olmadığı için değerlendirme Yanlış olabilir. Kaç günde bir adet oluyorsin birde bu testler adetinin kaçıncı gününe geliyor bilmek lazım. Vücut ısısı ve akintinla da anlayabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?