• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben isiga tutup cekiyorum acik renk yani tam belli oldun die o yuzden mi.boyle acik cikiyor acaba siz karanlikta mi cektiniz bunu

Kaç gün pozitif oluyor benim ikinci gün pozitif çıktı
Cnm valla benim adetimin 11. Gunden bu tarafa hep pozitif baska testte kullandim oda pozitif bu gun 14 . gunum dr demeaine gore Testlerim hep pozitif ama bu gun dr gittim suan catlamaya yakin tumurtam olmadigini soyledi catlamista olabilir dedi kadam allak bullak

Cnm valla benim adetimin 11. Gunden bu tarafa hep pozitif baska testte kullandim oda pozitif bu gun 14 . gunum dr demeaine gore Testlerim hep pozitif ama bu gun dr gittim suan catlamaya yakin tumurtam olmadigini soyledi catlamista olabilir dedi kadam allak bullak
O nasıl oluyormuş acaba umarım çatlamıştır ve döllenmiştir. Ben ilk defa kullanıyorum pek bilgi sahibi değilim fakat ilk yaptığımdan beri ikinci çizgi oluyordu iki gündür koyu renkli hayırlısı olsun inşallah sizin içinde Allah duamızı kabul etsin

Amin cnm valla bu gun dr catlamista olabilir de bazen catladiginda goruyoruz dedi suan bir sey yok yapmaya devam et teatleri dedi bakalim ne diyim hayirlisi olsun benimde bir bilgim yok fazla arkadaslar saolsunlar burdan yarsimci oluyorlar daha bu gun 14. Gunumdu iki kutu test aldim gene yapmaya devam edicem

Canim catlayacak yumurtam var masallahh ama daha yakin degil dedi dr bakalim bu hafta catlasa bagri herif uc gun evde pazartesiden sonra yok ondan sonra catlarsa zaten adam evde yok bir haftaya yakin:(

20161230_132500.webp

Cnm 13 gunu bayag koyu devam et yapmaya. Kac gunde bir adet oluyorsun
Yok onucuncu gun deil 30 gunde bir adet oluyorum bi tarafa tarihi bi tarafa yaptgm saati yazdim adetmin 13uncu gunu bugun. Dun iliski oldubugunde yapmalimiyim kararsizim. Ama sanki tam catkamamis yarin tam koyu olur iliski yarin olsun diorum senc:/ dhakoyu olmasigerekior demi

Bende bu ay ilk defa yapıyorum testi iki gün daha koyu oldu bundan . O iki günde ilişki oldu bugün rengi açılmış bugün beklesem mi bilemedim bende Çok araştırmadım kararsızım o yüzden
Bence iki gun iliski olmus koyu ciktgi gunlerde artik yapma sliklestiyse iliskide sk olmasn bnce soncta catlama zamani gecmiski sliklesmis had hayrlisiyla olsn insallah miniss :)

Valla sinirlerim bozuldu artik neden hep pozitif cikiyor bu test anlamiyorum bu testlerde mi sorun var yoksa ya

Eklentiler

• 20161230_154954-1.webp
    20161230_154954-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 43
Back
X