- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.301
Ben isiga tutup cekiyorum acik renk yani tam belli oldun die o yuzden mi.boyle acik cikiyor acaba siz karanlikta mi cektiniz bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm valla benim adetimin 11. Gunden bu tarafa hep pozitif baska testte kullandim oda pozitif bu gun 14 . gunum dr demeaine gore Testlerim hep pozitif ama bu gun dr gittim suan catlamaya yakin tumurtam olmadigini soyledi catlamista olabilir dedi kadam allak bullakKaç gün pozitif oluyor benim ikinci gün pozitif çıktı
O nasıl oluyormuş acaba umarım çatlamıştır ve döllenmiştir. Ben ilk defa kullanıyorum pek bilgi sahibi değilim fakat ilk yaptığımdan beri ikinci çizgi oluyordu iki gündür koyu renkli hayırlısı olsun inşallah sizin içinde Allah duamızı kabul etsinCnm valla benim adetimin 11. Gunden bu tarafa hep pozitif baska testte kullandim oda pozitif bu gun 14 . gunum dr demeaine gore Testlerim hep pozitif ama bu gun dr gittim suan catlamaya yakin tumurtam olmadigini soyledi catlamista olabilir dedi kadam allak bullak
Cnm 13 gunu bayag koyu devam et yapmaya. Kac gunde bir adet oluyorsun
Cnm kurtajdan sonra bir deva 32 gunde bir oldum adet ondan sonra bir ayda ikikez oldum yani aralik ayinda normalde hep 28 gunde bir olurdumher seyde vardirrr bi hayirrr canımmmm...adetlerin duzensiz miydi seninnn
Yok onucuncu gun deil 30 gunde bir adet oluyorum bi tarafa tarihi bi tarafa yaptgm saati yazdim adetmin 13uncu gunu bugun. Dun iliski oldubugunde yapmalimiyim kararsizim. Ama sanki tam catkamamis yarin tam koyu olur iliski yarin olsun diorum senc:/ dhakoyu olmasigerekior demiCnm 13 gunu bayag koyu devam et yapmaya. Kac gunde bir adet oluyorsun
Bence iki gun iliski olmus koyu ciktgi gunlerde artik yapma sliklestiyse iliskide sk olmasn bnce soncta catlama zamani gecmiski sliklesmis had hayrlisiyla olsn insallah miniss :)Bende bu ay ilk defa yapıyorum testi iki gün daha koyu oldu bundan . O iki günde ilişki oldu bugün rengi açılmış bugün beklesem mi bilemedim bende Çok araştırmadım kararsızım o yüzden
Adetinin kacinci gunu kacgundur poztif ckio yumurtlama uzun suruyor olabilirmiiiValla sinirlerim bozuldu artik neden hep pozitif cikiyor bu test anlamiyorum bu testlerde mi sorun var yoksa ya