Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yani iki cizgide pembe oyle koyu rengi hic gormedim daha net koyu rengi sizinkilere baktim t cizgisi bariz koyu belli oluyor zaten

Adetimin 20. Gunune kadar tetiyor testler sabah aksam yaparssm o zamana kadar yapicam elbette bir sey olacak bakalim belki koyu cizgiyi yakalarim umudum yok ama

Canm iki cizgi ayni koyuluktaysa iliski olmali slikseliosa yine iliski denememelisin bence cunku lh hormonu vucutta hep varmis o cizgi hep iki cizgi cikarmis onemlj olan en koyu oldgu gun :/ ay gozler sasi goruyo artik koyu en koyu mu acaba diye diye

13 gunu bugun yarinda atarm fotosnu yorum yaparsin olurmu :/ bugun iliski olmasinmi catlammamis demi dha cok koyu deil

Kızlar, test çok koyu yani pozitif olduğunda LH hormonunuz yükselmiş ve 24-36 saat içerisinde de yumurta salınımınız gerçekleşecek demektir. Yani Sadece çift çizgiyi gördüğünüzde ilişki olursa riske atmış olursunuz.
Hesaplama şöyle:
Diyelim ki 28 günde bir adet görüyorsunuz 28-14= 14. gün yumurtlama gerçekleşebilir.
30 günde bir görüyorsanız 30-14=16. gün gerçekleşir.
Siz bu tarihten önce yani döngü 28 ise 12-14-16. günler ilişki olmalı - döngü 30 ise 14-16-18. günler olmalı.
Kısacası testte çift çizgi yumurtladığınızı değil yumurtlamak üzere olduğunuzu haber verir.
Hepimiz aşağı yukarı biliyoruz tehlikeli günlerimizi ona göre stres yapmadan değerlendirmek gerekli.

Canm iki cizgi ayni koyuluktaysa iliski olmali slikseliosa yine iliski denememelisin bence cunku lh hormonu vucutta hep varmis o cizgi hep iki cizgi cikarmis onemlj olan en koyu oldgu gun :/ ay gozler sasi goruyo artik koyu en koyu mu acaba diye diye

Vallaha bende günde iki defa yaptım biraz geç koyulaştı beklediğimden her yönden ayrı ayrı baka baka gözüm bozuldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…