Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Silikleşmeye başlayınca yumurtlama mı olmuş oluyor acaba dün koyuydu benim bugün silik tekrar bugün mü yumurtlama oldu o zaman bugün değerlendirmeyip yarın değerlendirsem riske mi atmış olurum dün ilişki olmuştu çok kararsızım

Bazi okudugum mesajlarda cift cizgi oldugu gun ve ertesi gunu degerlendirin diyor ki bende yukarida yazan arkadas gibi dun cift cizgiydi.bu aksam olmali mi bende merak ediyorum

En alttaki bugun yaninadetimim 14uncu gunu simdi yaptgm test :/ ben nabim bu sabah iliski olsunmu aksamimi beklim hicbi anlamiorum bu testlerden dhada koyu olacakmi bu koyuluk iyimi acaba sliklesimcemi iliski olmali cozemedim yardm edinn lutfen. Kocayi evde bekletiorm aksammi yapsam smdimii off

Cnm sperm zaten rahimde 3. Gun canli kalabiliyor sabah yapma gece yap sperm kalitesi gece daha iyi oluyor sr bana oyle soylemisti ozellikle sabaha karsi valla adam gece 4 te gece isten bende hemen degerlendirdim

T cizgisi c cizgisiyle hemen hemennayni olursa yada c de daha koyu olursa catlama oluryormus ondan sonra

Kizlar sabah ki testtimi paylasmistim simdi gene test yaptim t cizgisi varla yok arasi acaba ne oldu catladi mi yumurtam. Anlamadim

Kimse yok mu kizlar yarin esim gidiyor kizlar bu geceyi de degerlendirsem tutar mi acaba yaa carsam ba cuma. Ve bu gece de birliktelik olsa uff ya. Ya turmazsa strese girdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…