- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.381
benim yazdıklarımi ve ekledigim resimleri gördüysen eğer 17. Gün yunurtlama oldu sandım bi arkadaş saolsun devam et daha catlamamis dedi gerçektende davam edince 17 gün değil 21.gun catladigini gördüm bence elinde test varsa devam et bi kaç gün dahaKimse yok mu kizlar yarin esim gidiyor kizlar bu geceyi de degerlendirsem tutar mi acaba yaacarsam ba cuma. Ve bu gece de birliktelik olsa uff ya. Ya turmazsa strese girdim iyice
evet ben deee 16.gun oldu sanarken 18mgun olduuu bekleyimce gordum anladim ve simdi 4 gun var bata ama hcg 12.5 ciktiiii :) galiba olcak :)benim yazdıklarımi ve ekledigim resimleri gördüysen eğer 17. Gün yunurtlama oldu sandım bi arkadaş saolsun devam et daha catlamamis dedi gerçektende davam edince 17 gün değil 21.gun catladigini gördüm bence elinde test varsa devam et bi kaç gün daha
hamilemisin yani hayirli olsun belirtin varmiydi bende bekliyorum test çift cizgiyken deerlendirdik ama ertesi Gün olmadi 1 hafta var adetime bakalim ama birti falan yok hissedemedim bisey sadece goguslerim ağrıyor ama her adet oncesi olan bisey oadete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
hamilemisin yani hayirli olsun belirtin varmiydi bende bekliyorum test çift cizgiyken deerlendirdik ama ertesi Gün olmadi 1 hafta var adetime bakalim ama birti falan yok hissedemedim bisey sadece goguslerim ağrıyor ama her adet oncesi olan bisey oadete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
İnşALLAH canim yaa hepimizin olsun hayirli zamandabenim gecen ay cokk agrimisti gogsum her belirtim vardi ama dustu malesef.simdi varyaa hic bisey yol öksurdulce kasigim batiyodu biii :) insallah deger guzel artarr insallah Allahim hepimize saglikla nasip etsinn
bizde cift cizgiden önce 3 gün olmamisticift cizgi ve ertesi gunu oldu bnim . o cift cizgidenn oncee 3gun uslu durdulk heheh :) oyle okjmust bak insallah tutunur
insallahhhh tutar canimm ya nasippp :) belki dee ilk ogunku tuttu oburune gerek kalmadiiibizde cift cizgiden önce 3 gün olmamistiama ertesi günde olsaydı keske ama olmadi
icimde his vardiiii yumurtlama gununden beri :)
İnşALLAH ya senide tebrik ederim tekrar son bi sorum olucak sana göğüs agrin her ay oluyomu ilk bu ay mi oldu sende ? Bakalim 7 ocagi beklemeceinsallahhhh tutar canimm ya nasippp :) belki dee ilk ogunku tuttu oburune gerek kalmadiii
Testimin markasi certain canmCnm burdan gordugum kadarila yani kzialrdan duydugim kadariyla daha koyu oluyormus test yapmaya devam et senin testtinin markasi ne cnm
Hayrli olsn cok sevndm testin koyuykenmi deneme yaptn anlatrmsn neler yaptnnadete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
canim cokkk cok agrimisti yanlardannn onceden ucu falan acirdiİnşALLAH ya senide tebrik ederim tekrar son bi sorum olucak sana göğüs agrin her ay oluyomu ilk bu ay mi oldu sende ? Bakalim 7 ocagi beklemece
anladım canım hadı hayırlısıcanim cokkk cok agrimisti yanlardannn onceden ucu falan acirdi
canim 3gun bisicik yapmadik :) en koyu oldugu gun gece bide siliklestigi gun sabah oldu. ayaklarimi karnima cekip yarim saat yattim ....bide bakın arkadasimda da tuttu bu bal tarcin corek otu yedimm .adetin 2.gunu baslanip 10gun yiyosun sabah aksam ac karnina.yumurtayiii saglikli yapip catlatiyoomus.o denedi oldu.ben dee de insallah:)Hayrli olsn cok sevndm testin koyuykenmi deneme yaptn anlatrmsn neler yaptnn
Ay insallah hzyrlsyla alrsn bebsni eline nekdr suredir istiosun?canim 3gun bisicik yapmadik :) en koyu oldugu gun gece bide siliklestigi gun sabah oldu. ayaklarimi karnima cekip yarim saat yattim ....bide bakın arkadasimda da tuttu bu bal tarcin corek otu yedimm .adetin 2.gunu baslanip 10gun yiyosun sabah aksam ac karnina.yumurtayiii saglikli yapip catlatiyoomus.o denedi oldu.ben dee de insallah:)
canim 8 aylik evliyim ama ilk aylarda oldu kurtaj oldum gelismedi. sonra biraz bekledim tabi . 6ay sonra oldu tutunamadi dustu . simdi daha 1ay olmadi isteee bidahaa olcak insallah ama sagliklaaa♡♡♡♡ hepimizee nasip etsin AllahhhhimAy insallah hzyrlsyla alrsn bebsni eline nekdr suredir istiosun?
Amin insallah hayrlsyla bizede dua ettcanim 8 aylik evliyim ama ilk aylarda oldu kurtaj oldum gelismedi. sonra biraz bekledim tabi . 6ay sonra oldu tutunamadi dustu . simdi daha 1ay olmadi isteee bidahaa olcak insallah ama sagliklaaa♡♡♡♡ hepimizee nasip etsin Allahhhhim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?