Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
Kuzummmmm bitanemmm ben sana ne dedim sen hamilesin. Dedim ay gordum cok ama cok sevindim cnmsin benim yaa yeni yil hediyesi oldu sana rabbim bebegini saglik sihatla kucagina almayi nasip etsin bitanem yaa

Var cnm devam edicem sabah aksam devam ediyorum

Kuzummmmm bitanemmm ben sana ne dedim sen hamilesin. Dedim ay gordum cok ama cok sevindim cnmsin benim yaa yeni yil hediyesi oldu sana rabbim bebegini saglik sihatla kucagina almayi nasip etsin bitanem yaa
evettt canimmm dedin veeee insallahhh ciktiiii saglikli oldugunu da bilsemmm oh dicem.rabiiiimmm sana daaaaaaaa nasip etsin insallahhhhh iyi niyetliiiiisinizz hepinizi cok seviyorum ve dua ediyorum .temiz kalbine versin hemen Allahim bu sevinciiii kuzummmmm

Amin cnm benim iki gunde bir testtini tekrarlar katliycak ins bu sefer seninle allahin izniyle kotu dusunme cnm benim valla dualrim seninle bize kalp atisinida yazacaksin cinsiyetinide yazacaksin sonra dogum yaptim diyeceksin sonra hic uyumuyor diyeceksinmerak etme allahin izniyle

Kuzum su bal carcini bana yazsana cnm ya nasil yapiyorduk unuttim ben

agzindan bal damliyor vallaaaa insallahhhh sen de siz de yazacaksiniz ben de cokkk sevinivem beraberr buyutecezzzzz cokkkkkkkkkkk istiyorum yurekten. ♡ canim bi tatli kasigina 1cay kasigi corek otu yarim cay kasigi da tarcin koyuyorsun macun yapiyosun ...bu corek otlarini yutma cigneee :) adetin 2.gunu basla 10 gun yap. cokkllll faydali harika bisey bakkk

baktim canim ama arkadasta yazmis ya ben de bunu yumurtladim sandim boyle ama bi baktimmm 2gun sonraaa tam koyu aaa dedim ben yeni yumuertladimmmm.yani benceee en koyuyu bulll garantile
Benim 11. Gunden bu tarafa boyle ins catlamistir ya esim yurt disina cikacak :_(yarin ilkkez bu kadar koyu oldu hayirlisi olsun ne diyim

evett o durumu biliyorum amaaa insallahhhhh.cokķkkkta takma kafana gununu ogreneceksin en azindan ben hep oyle dedim basta. bu ay ogrenim obur ayaaa bilincli olayim diye )

Tmm cnm cok saol dualarin ve guzel dileklerin icin:))

evet canımm benimde ilk merakim buydu :) ben yapiyodum zaten 1aylik vardi elimde :) boyle yumurtlama yaklasicak gibi belli ama silik.... şey bir de bat gunu en koyu olirmus orda da daha var benim bata :)

Kızlar size bisey sormak istiyorum.bilgisi olan yazarsa sevinirim.kasımlarıma dokundugumda yani çok hafif elimle bastrdigimda hatta bazen egilip kalkarkende farkediyorum bi agri oluyo böyle sanki idrarimi çok uzun sure yapmamisim gbi boyle birsey yasayan var mi ?

Ki
Kizlar adetimin 18. Gunu sabah simdi yaptim bu testti gina geldi artik bu ne yaa hep pozitif gibi koyuluk varmi ya deli olucam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…