Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

varya bu t gibi koyu olmafi c de. bi bozukluk var gibii iman hic karsilasmadim boyle

bu aradaa brnim 40saatte hcg 27 olmus 12den :) oluyorr galibaaaa tutunuyor bebisimmmmm
Cnm cok sevindim senin adina daha da yukselecek allahin izniyle rabbim damamina erdirdin ins

Bu arada dedigin teatten burda bulamadim esim nette sparis verecek

Cnm cok sevindim senin adina daha da yukselecek allahin izniyle rabbim damamina erdirdin ins

Bu arada dedigin teatten burda bulamadim esim nette sparis verecek
bende n11.comdan almistim canım al bakalım bide ole dene nolcak bizim bu uğraşlarımız cabalarimiz İnşALLAH sonuc aliriz

Peki,bişey daha akıntı oldu mu hic sarı beyaz vb

kizlar elimde bu ovulasyon testtinden vardi bunda yaptim boyle cikti

Merhaba bende uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı. İki aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen ay günleri kaçırdım ama bu ay hem testlerde hemde ilişki olarak 3-4 günlük süreci değerlendirdim. O günlerde yerimden bile kakmadım ama sanırım yine olmayacak bende bi sorun yokmuş yeni doktordan geldim nerde hata yapıyorum bilmiyorum

Cnm olmadigini nerden biliyorsun adet mi oldun neden oyle soyluyorsun

Adet ağrım başladı bugün yarın olur :/ 6 aydır evliyim . Bilmiyorum kafam çok karışık üzgunüm. .
Cnm benim ilk gebeligimde ayni oyle oldu hamile degilim due evi temizlemistim nasilsa adet olucam die ama hamileymisim tutunmadi bebegim benim yuzime gunune kadar bekle umudunu kesme ins vardir

Kizlar kesin ben adetimin 11. Gunu yumurtladim o zaman cok akintim vardi seffaf simdi hic yok normalde yumurtlama oldugu zama o akinti olurmus demek oluyorki ben kacirdim bu ay o zamanki testtim bayag koyuydu iliski olmamisti o zaman esim olmadigi icin

Cnm benim ilk gebeligimde ayni oyle oldu hamile degilim due evi temizlemistim nasilsa adet olucam die ama hamileymisim tutunmadi bebegim benim yuzime gunune kadar bekle umudunu kesme ins vardir
İnşallah öyledir bakalım bi kaç güne belli olacak nasılsa . Peki sen nasıl anladın hamile olduğunu hani adet gibi ya şimdi benim.belirtiler :/ kendimi de kandırmamak için soruyorum bunun bi ayrımı var m adet olmanın dışında .

Cnm adet olacakmis gibi hissediyordum adetime yakin genelde belim cok agrir basim iki gun agrir ve adet olmadan once iki gun usume tutar titrerim dedim adet olaucam baska bir belirtim yoktu bunlarda benim adet belirtilerim sonra adet gunumde kanam oldu ben adet oldum sandim sonra siddetli kasik agrilarim oldum dayanamadim gece dr gittim hamileymisim temizlik yapip agir kaldirdigim icin dusuk yaptim

Ikinci gebeligimde ise belim cok agriyordu ozellikle goguslerim asi derecede sismiti ve arada bir kasigimda batmalar oluyordu sonra adetime 5 gun vardi kanam oldu iki gun az az oldu o arada da ben deprosyon haplari kullandigim icin gene hamile oldugumu bilmiyordum surekli bayimalarim ve burin kanamalatim yuzune beyinden film emar falan cekildim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ilaclar agir oldugu icin ve deproayon haplari kullandigim icin 21 eylulde mecbur kurtaj oldum

Yani anliycagin iki gebeligimde farkliydi birinde yerlesme kanam olmus o iki gunku kanam yerleame kanamasiymis ikinci gebeligimde ki ilkkinde hic olmamisti o yuzden icini ferah tut nasipte varsa zaten oluyor cnm benim ben 10 yillik evliyim her seyde bir hayir var ins bu ay tutar ama ben sanirim ovulasyon gunlerimi kacirdim hayiisi olsun ne diyim rabbime biraktim artik bekleyip gorecem

kanamalatim yuzune beyinden film emar falan cekildim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ilaclar agir oldugu icin ve deproayon haplari kullandigim icin 21 eylulde mecbur kurtaj oldum[/QUOTE] çok geçmiş olsun . Sizin adınıza üzüldüm :/ beklemeliyim o halde . Ama çok da umudum yok hayırlısı olsun ://// çok teşekkür ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…