- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.481
benjm beta hcg adete 2gun varken 27 cikti . yarin adet gunum . bakim ovulasyon testi yapicam sizin icin nasilll cikacak:)canlarım merak ettiğim bişey vr bi yardm edin dün regli olmam lazımdı bugn sabah evde ovulasyn testi vardı fazladan yaptm ve çok koyu çıktı regli olmam gerekirken nasl koyu çıkar gebelikten söz edilebilir mi
umarım istediğin sonucu alırsınbenjm beta hcg adete 2gun varken 27 cikti . yarin adet gunum . bakim ovulasyon testi yapicam sizin icin nasilll cikacak:)
Burada okuduklarıma göre hamilesin ☺canlarım merak ettiğim bişey vr bi yardm edin dün regli olmam lazımdı bugn sabah evde ovulasyn testi vardı fazladan yaptm ve çok koyu çıktı regli olmam gerekirken nasl koyu çıkar gebelikten söz edilebilir mi
cok heycanlıyım işten çıkınca test alayım o zaman :)Burada okuduklarıma göre hamilesin ☺
evett hamile olabilirsin:)cok heycanlıyım işten çıkınca test alayım o zaman :)
Evet test yapın kan testide verin inşallahcok heycanlıyım işten çıkınca test alayım o zaman :)
Superr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste bolearkadaslar bat yarin .ama dayanamayip kanda baktirdim dün 27 idi hcg :) bu da ovulasyon testim yanii koyulasmiss
Senin tahmin ettiğim gibi tam koyu görünüyorSuperr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste boleEki Görüntüle 1933947
Kac yasindasin arkadaşım ?Superr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste boleEki Görüntüle 1933947
24Kac yasindasin arkadaşım ?
Cnm bir gwbwlik testti alsana ins vardir rabbim guzel haberlerini vermeyi nasip etsinSuperr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste boleEki Görüntüle 1933947
Evet çok gençsin... zaten pozitif olması normal
Valla cnm tam bir sey diyemiycem herkeste gebelik belirtisi farkli oluyor ins vardir arkadasimKIZLARR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM 3-4 GÜNDÜR,BENDE,Bİ HALSİZLİK,VAR,KOLLARIM,AĞRIYOR BOYLE GÖGÜSLERİM ARA ARA SIZLIYOR İKİ,GÜNDÜR DE AZ,AZ BOYLE SARIMSI Bİ AKINTI GELDİ. Az öncede boyle su gibi bişey geldi,sanki,su,akar gibi felan,bir parmak kadar,bişey adetime 7 gün var olabilir mi,ki,acaba??
Idrarini tutupmu yaptin yoksa direkmiarkadaslar bat yarin .ama dayanamayip kanda baktirdim dün 27 idi hcg :) bu da ovulasyon testim yanii koyulasmiss
canim en fazla 2 saat tutabildim oyle yaptim cunkuu cokkk sıkışıyorum ozaman kasigim aciyor :) bide idrarimin rengi ap acikkkkkti.farkettiklerim bunlarr.ama resimdekinden daha koyu lh testiIdrarini tutupmu yaptin yoksa direkmi
Dun alamadm artk bugun alip yapayim bakalim umarm vardirCnm bir gwbwlik testti alsana ins vardir rabbim guzel haberlerini vermeyi nasip etsin
Cnm dr sorsana masallah guzel. Kac haftalik benim kurtaj oldugum 5 haftalikti 2960bugun bat gunum. degerim 62.88 olmus.iyiiiii degil mi》♧ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?