Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sen dun yaptirdim dimi dun yaptirdiysa guzel deger yani katlamis masallah rabbim bozmasin ins cnm benim

1 haftalik falan burdaki degere gore daha ilerleyen zamanda birden articak degerin cnm

Mrb arkalar ben bişey soracam cevaplarsaniz sevinirim ovulosyon testi kullandım aralik ayinda hamile değilim size Sorum şu ovulosyon testi yumurtlmayi mi gösteriyor yoksa yumurtanin çatladigini mi... Birçok şey okudum kafa karıştı... cvp için tskkur ederim

Superr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste boleEki Görüntüle 1933947
Çok güzel seni üzmek istemem ama bende aralık da testi kullnmya başladım aralık 13 de yumurtlamyi yakaladim renklime bir hafta kala tekrar yaptım benimkide aynı koyukluktaydi hamile degilim ikinci kez yumurtladim sanırım... inşallah hamilesindir

Kizlar hastaneden geliyorum bu dr. Da mi hata bende mi hala yumurtan da catlamak yok diyor kendi tup bebek dr mi gitsem acaba moralim bozuldu kasiklarimda ara ara batma var adet olucam buyuk ihtimalle

Son düzenleme:
Kismet yavrum ya 2 3 gndur bole kop koyu cuma gebelk testi alcm ztn yarina kadar olmazsm 5 gn gecikms olcam iste bgnde yaptm boleydi

Eklentiler

• 20170105_080709-1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 58
bugun bat gunum. degerim 62.88 olmus.iyiiiii degil mi》♧ :)
Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.yanlız takvimin yanlıs olmus gebelik haftası adet baslangıcı olarak kabul edilir.kan degerine bakılmaz hafta için.4 haftalık hamilesin.
Ovu testi kullandın sanırım hangi gunleri degerlendin pozitif oldugu gun mu sonraki gun mu

canim farkindayimda takvimi duzeltemedim yapmayii anlatirsaniz cok sevinirim:) bu arada ben dusuk yapmistim o yuzden bat gunum degismis :) yani doktora godince haftasini ogrenecegim.ovu takibi ile 22sinde olduuu :)

21inde en koyu cikti.22si silindi. 21 gece ,22 23 sabah degerlendirdim

canim farkindayimda takvimi duzeltemedim yapmayii anlatirsaniz cok sevinirim:) bu arada ben dusuk yapmistim o yuzden bat gunum degismis :) yani doktora godince haftasini ogrenecegim.ovu takibi ile 22sinde olduuu :)
Tesekkur ederim canım kişisel bilgileriniz sayfasında hamilelik takvimi bolumunde
İns bu sefer saglıcakla kucagına alırsın

bu arada cok sagoll duzeldi takvim. aslinda ben 32gunde falan adet olcaktim galiba gec yumurtladim cunku normalde 18i falndi. 22de oldu benim catlama :) o yuzden kafam karisik.sanirim degerimde o yuzden dusuk biraz.ama cift katladikca sorun yokmus.oyle korkuyorum ki keseyi gormeye gidicemmm bekliyorum daha gitmemm:)

dün ikinci ovulasyon testimi yaptım çook silik ikinci çizgi vardı bi önceki gün yaptığıma baktım onunki daha belirgindi kaldıkça mı oluyo sizce bilginiz vardr kızlar?

dün ikinci ovulasyon testimi yaptım çook silik ikinci çizgi vardı bi önceki gün yaptığıma baktım onunki daha belirgindi kaldıkça mı oluyo sizce bilginiz vardr kızlar?
canim kacinci gunundesin ? beninde oyle oldu cok.ama ilk anki koyuluk pozitif demek :) denedikce anlayacaksin zaten :)

arkadaşlar benim ovulasyon testi 27 ve 28 inde koyu çıktı bugün idrar testi yaptım gebelik için tek çizgi çıktı erken mi acaba sizcede normalde. bi önceki gebeliğimde adetime 3 4 gün kala çıkmıştı idrar testinde hatta öğrendiğimde doktor nerdeyse 3.5 haftalık demişti o kadar erken belli olmuştu o yüzden acele ediyorum sanırım hata mı ediyorum yoksa olmadı diye düşünmeli miyim. yumurtlama tarihini bilince zaman hiç geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…