- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.501
canim benim yumurtlama 18.gun falan oldu yani gec dollenme gibi gidiyor.onemli olan 2kat artmasi sanirimmCnm dr sorsana masallah guzel. Kac haftalik benim kurtaj oldugum 5 haftalikti 2960
insallahhh canimmmm. bata 4gun kala 12ydu.2gun kala 27.bat gunu 62 bakalim:)Sen dun yaptirdim dimi dun yaptirdiysa guzel deger yani katlamis masallah rabbim bozmasin ins cnm benim
evet canim insallah♡Eki Görüntüle 1934377 1 haftalik falan burdaki degere gore daha ilerleyen zamanda birden articak degerin cnm
Çok güzel seni üzmek istemem ama bende aralık da testi kullnmya başladım aralık 13 de yumurtlamyi yakaladim renklime bir hafta kala tekrar yaptım benimkide aynı koyukluktaydi hamile degilim ikinci kez yumurtladim sanırım... inşallah hamilesindirSuperr buda benim ovulasyonum adet olmam lazimken iste boleEki Görüntüle 1933947
canim test yaptin miiiiiiiiiiDun alamadm artk bugun alip yapayim bakalim umarm vardir
Kismet yavrum ya 2 3 gndur bole kop koyu cuma gebelk testi alcm ztn yarina kadar olmazsm 5 gn gecikms olcam iste bgnde yaptm boleydiÇok güzel seni üzmek istemem ama bende aralık da testi kullnmya başladım aralık 13 de yumurtlamyi yakaladim renklime bir hafta kala tekrar yaptım benimkide aynı koyukluktaydi hamile degilim ikinci kez yumurtladim sanırım... inşallah hamilesindir
Yarin yapcm yavrm gecen ayda ck gecikmstm negatfti yarin 5 gn olck bi guncuk daha sabredeym bgnde koyuydu ovu. testi evde cok varda ondan yaptm ynee cuma mubarek gnde gzl haberleri verirm umarm :)canim test yaptin miiiiiiiiii
Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.yanlız takvimin yanlıs olmus gebelik haftası adet baslangıcı olarak kabul edilir.kan degerine bakılmaz hafta için.4 haftalık hamilesin.bugun bat gunum. degerim 62.88 olmus.iyiiiii degil mi》♧ :)
canim farkindayimda takvimi duzeltemedim yapmayii anlatirsaniz cok sevinirim:) bu arada ben dusuk yapmistim o yuzden bat gunum degismis :) yani doktora godince haftasini ogrenecegim.ovu takibi ile 22sinde olduuu :)Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.yanlız takvimin yanlıs olmus gebelik haftası adet baslangıcı olarak kabul edilir.kan degerine bakılmaz hafta için.4 haftalık hamilesin.
Ovu testi kullandın sanırım hangi gunleri degerlendin pozitif oldugu gun mu sonraki gun mu
21inde en koyu cikti.22si silindi. 21 gece ,22 23 sabah degerlendirdimCanım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.yanlız takvimin yanlıs olmus gebelik haftası adet baslangıcı olarak kabul edilir.kan degerine bakılmaz hafta için.4 haftalık hamilesin.
Ovu testi kullandın sanırım hangi gunleri degerlendin pozitif oldugu gun mu sonraki gun mu
Tesekkur ederim canım kişisel bilgileriniz sayfasında hamilelik takvimi bolumundecanim farkindayimda takvimi duzeltemedim yapmayii anlatirsaniz cok sevinirim:) bu arada ben dusuk yapmistim o yuzden bat gunum degismis :) yani doktora godince haftasini ogrenecegim.ovu takibi ile 22sinde olduuu :)
insallahh canim isteyennn herkese hemennn nasip olsun insallah♡Tesekkur ederim canım kişisel bilgileriniz sayfasında hamilelik takvimi bolumunde
İns bu sefer saglıcakla kucagına alırsın
canim farkindayimda takvimi duzeltemedim yapmayii anlatirsaniz cok sevinirim:) bu arada ben dusuk yapmistim o yuzden bat gunum degismis :) yani doktora godince haftasini ogrenecegim.ovu takibi ile 22sinde olduuu :)
bu arada cok sagoll duzeldi takvim. aslinda ben 32gunde falan adet olcaktim galiba gec yumurtladim cunku normalde 18i falndi. 22de oldu benim catlama :) o yuzden kafam karisik.sanirim degerimde o yuzden dusuk biraz.ama cift katladikca sorun yokmus.oyle korkuyorum ki keseyi gormeye gidicemmm bekliyorum daha gitmemm:)Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.yanlız takvimin yanlıs olmus gebelik haftası adet baslangıcı olarak kabul edilir.kan degerine bakılmaz hafta için.4 haftalık hamilesin.
canim kacinci gunundesin ? beninde oyle oldu cok.ama ilk anki koyuluk pozitif demek :) denedikce anlayacaksin zaten :)dün ikinci ovulasyon testimi yaptım çook silik ikinci çizgi vardı bi önceki gün yaptığıma baktım onunki daha belirgindi kaldıkça mı oluyo sizce bilginiz vardr kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?