- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.521
canim yumurtlamadanb14gun gecsin bak benim kanda hcg 62 ama idrara yeni silik gecti .battan 2gun once 27ydi ozaman gozukmuyordu gebelik testinde ..her hamilelik benzemiyor birbirine.en saglamiii kan testiarkadaşlar benim ovulasyon testi 27 ve 28 inde koyu çıktı bugün idrar testi yaptım gebelik için tek çizgi çıktıerken mi acaba sizcede normalde. bi önceki gebeliğimde adetime 3 4 gün kala çıkmıştı idrar testinde hatta öğrendiğimde doktor nerdeyse 3.5 haftalık demişti o kadar erken belli olmuştu o yüzden acele ediyorum sanırım hata mı ediyorum yoksa olmadı diye düşünmeli miyim. yumurtlama tarihini bilince zaman hiç geçmiyor
canim yumurtlamadanb14gun gecsin bak benim kanda hcg 62 ama idrara yeni silik gecti .battan 2gun once 27ydi ozaman gozukmuyordu gebelik testinde ..her hamilelik benzemiyor birbirine.en saglamiii kan testi
ozaman bi 14gune yaklassin vanim yumurtlamadan sonra.cunku ben 22de yumurtladim ama kanda ancak cikti:) insallahhh bebisin gelirr ♡haklısın cnm sanırım biraz fazla aceleciyim ikinci çocukiçin ilk deneme heyecan yaptım sanırım. kan testini testte çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabın için
suan halaa cok silik cikiyor dun bat gunumdu kanda 62 cikti :) yaniıi idrara bikac gune karisirmis canim doktor deditebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim yumurtlama tarihi 28 aralık sanırım. senin idrar testinde ne zaman çıktı
Allahh razi olsun canim insallahhhh her isteyeneee nasip olsun sagliklaaa.haberlerrinizi bekliyorumm♡çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen herkesin başına :)
Adetine ndkr var canm sabretbi adete kdrKizlar hastaneden geliyorum bu dr. Da mi hata bende mi hala yumurtan da catlamak yok diyor kendi tup bebek dr mi gitsem acaba moralim bozuldu kasiklarimda ara ara batma var adet olucam buyuk ihtimalle
Cnm dr sordum adet olacaksindir dedi goguslerim agriyor ve rahimde ara ara batmalar oluyor kasilma seklinde gerci umudum yok ama eger adet olursam ocagin 14 olmam gerek. Bakalim ne olacakAdetine ndkr var canm sabretbi adete kdr
Cnm rabbim tez zaman da versin hayirli bir evlat ins hastane yollarina dusmeden versin kurban oldugum allahimHastalanmak uzereyim sağlık olsun bu ayda sonkez ben corek otu bal tarcin eşimde keciboynuzu kürü tuketicek icmemek için çok direndi ama bugn marketten almis çok sevindim.ayrıca ovulasyon testi tekrar kullanıcam bakalimbu ayda tutmazda artik bize doktor yollari
Güzel haberi bizimle de paylaşırsan sevinirim en azından benim gibi her ay hüsrana ugrayanlari sevindirirsin bizede ümit olur. Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip eder inşallahYarin yapcm yavrm gecen ayda ck gecikmstm negatfti yarin 5 gn olck bi guncuk daha sabredeym bgnde koyuydu ovu. testi evde cok varda ondan yaptm ynee cuma mubarek gnde gzl haberleri verirm umarm :)
Amin insallah isteyen herkse nasip etsn rabbim. bgn yapcam testi negatf yada pozitf ne olursa sonuc hemen paylascam cnm benim uc gundur ovu. Testim bole isteGüzel haberi bizimle de paylaşırsan sevinirim en azından benim gibi her ay hüsrana ugrayanlari sevindirirsin bizede ümit olur. Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip eder inşallah
nasil sabrettin sen ya :) bence varr kesin gibiii:)hadi guzel haberlerrleeee:)BİDE 5 GÜN Bİ GECİKMEM VAR
KASIM DA 15 GÜN GECİKMEM OLMUŞTU 2 KEZ KAN TESTİ 3 KES EVDE TEST YAPTM HEPSİ NEGATF ÇIINCA KENDİME SÖZ VERDİM HEMEN BAKMİCAM DİYE BENDE ZOR SABREDİYORUM AMA KISMER SAT 27 KASIMDInasil sabrettin sen ya :) bence varr kesin gibiii:)hadi guzel haberlerrleeee:)
hadi test yapta guzel haber ver bize ♡ imsallahhhhhhKASIM DA 15 GÜN GECİKMEM OLMUŞTU 2 KEZ KAN TESTİ 3 KES EVDE TEST YAPTM HEPSİ NEGATF ÇIINCA KENDİME SÖZ VERDİM HEMEN BAKMİCAM DİYE BENDE ZOR SABREDİYORUM AMA KISMER SAT 27 KASIMDI
inşallaah bana dua et lütfeeenhadi test yapta guzel haber ver bize ♡ imsallahhhhhh
benceee koyu olmasinin nedeniii bebis gibiii dualarim seninle.benimde hcg 138 olmusss:) 62den... demekki sagliklii gidiyoruzinşallaah bana dua et lütfeeençokta ümitliyimmm üç gün boyunca ovu kopkoyu çıkarmı oda ilginçç yani çıldırazaam
ne güzel dua ettin İnşALLAH tüm isteyenlere versin rabbimCnm rabbim tez zaman da versin hayirli bir evlat ins hastane yollarina dusmeden versin kurban oldugum allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?