Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar lutfen yardımcı olun
3 gundur her gun gebelık testı yapıorum hepsındede sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkıo ama hemen degıl.ekran kurududktan sonra cıkıo..sızce napım esım bıraz daha bekleyelım dıo ama ıcım ıcımı yıyoo napsam kanda baktırsammı

doktorum iyice psikolojimi bozdu gecen ay ona 3 aydır klomn kullanıyorum siz bana daha cok yumurta olur iki tarafdanda olur sansın artar die baslattınız dedim ama bir kere 2 oldu diger 2sindede 1 yumrta oldu bnm zaten her ay bır yumrtam oluyr bosuna rahim inceldi kist oldu dedim bu seferde bana belki senin yumrtlama problemin varo 1 yumrtada klomnden oluyo dedi bu ay ovülasyon testi aldım doktora gitmeyi düsünmüyorum doktorun dedigi gib yumtlama problemim olabilirmi bu kadar düzenli adet gorürken illa klomn yumurta geliştirimi bu yumrtlama testi cift cizgi olunca kesin yumrtladım oluyomu güveneblirmiyim ne kadar güvenilir

bide bnm adetim 30 gün sürüyor genelde 16. gün yumrtluyorum testi ne zamn yapmaya baslamalıyım

arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..

bide bnm adetim 30 gün sürüyor genelde 16. gün yumrtluyorum testi ne zamn yapmaya baslamalıyım

bence heryerde yazan günden 2-3 gün önce başla ki kaçırma şansın azalsın, belki daha erken yurtluyo olabilirsin. (Biliyosun kesin bir yöntem değil bu, sadece "büyük ihtimalle" ihtimalini değerlendiriyoruz....

alkisalkisalkis hihoyyyt kaydirigubbakcemile2Tebrik ederim canım... (Maşallah)

canım hayırlı uğurlu olsun darısı tüm isteyenlerin başına

kızlar benim yarın adet olmam lazım ama bu ovulasyon testi hala pozitif çıkıyo.gerçi çok koyu değil ama niye çıkıyoki böyle.hiç bu şekilde çıkan varmı aranızda?sonrada adet olan varmı?

slm kızlar bnm adetn 11 günü adetm 30 günde bir oluyor bugn netten siparıs ettigim testler geldi dayanamadım bi tanesini yaptım :) şilik cizgi tamamen kırmızı oluncamı yumurtlamıs oluyoruz

slm kızlar bnm adetn 11 günü adetm 30 günde bir oluyor bugn netten siparıs ettigim testler geldi dayanamadım bi tanesini yaptım :) şilik cizgi tamamen kırmızı oluncamı yumurtlamıs oluyoruz

canım iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtluyorsun.hangi markayı aldın gitti gidiyordanmı sipariş verdin orda satılan bir tane marka var testler bozuk bilgin olsun L ile başlıyor markasını şuan tam olarak hatırlamıyorum sürekli pozitifi yakaladım aynı şekilde burda ebruli22 arkadaşımız aynı şekilde oda hep pozitifi görüyomuş sonra anladıkki testler bozuk umarım sen o markayı almadın

evet silik çizgi,test çizgisiyle aynı renk olunca oluyor
11.günse az kalmıştır yumurt.ya, benimde 31günde 1. 16-17.günlerde yum. oluyor

bnde 3 AY klomn kullandım yumrta takip edildi 16. gün yumrtluyodum bu ay yumurtlayıp yumrtlamdıgımı gormek için aldım gitti gidiyordan aldım evet adı e il baslıyodu bnmkininde

cnm bide bn bi kac yerde okudum yumrtlamdan sonra hala cift se hamilemişşin ole olmasın siznki hadi insallh

cnm bide bn bi kac yerde okudum yumrtlamdan sonra hala cift se hamilemişşin ole olmasın siznki hadi insallh

canım yok hamile falan değilim kanda baktırdım bende öyle sanmıştım ama malesef gebelik yok arkadaş adetliyken bile yapmış yine pozitif yani anlayacağın test bozuk.canım markası LA ile başlıyor adını tam hatırlayamadım

ronya nasılsın cnm,adet oldun mu,bana gg dan 5 gebelik testi gönderdiler,ve hala 2nci çizgi silik çikıyor,bide başka test aldım o negatif,resimleri çekecam emaile gönd.onlara görsün,bozuk diye

bnde 3 AY klomn kullandım yumrta takip edildi 16. gün yumrtluyodum bu ay yumurtlayıp yumrtlamdıgımı gormek için aldım gitti gidiyordan aldım evet adı e il baslıyodu bnmkininde

cnm eğer ggdan LABOQUICK marka aldıysan bence çöpe at,testler bozuk,bende ronyada aldık adetliyken bile kıpkırmızı 2 çizgi çiktı,yanında gebelik testi hedıye gönd.onuda yaptım oda pozitif çiktı,ve adetliydım ozaman,gittim eczaneden başka test aldım ve negatif.

slm ebruli 22 canım nasılsın epeydir karşılaşamadık ben gebelik testi istediğim halde banada bozuk ovulasyon testi yollamışlar bende sizin testlerinize güvenim yok boşuna yollamışınız falan dedim gebelik testi yollucaklar ama onlarda bozuk sanırm.canım buarada ben doktora gittim doktor rahim yumurtlaıklar temiz dedi ancak adetin 3.günü hormon testileri verdi onları yaptırcam yani pko falan yokmuş.canım sen memnunmusun ovulasyon mikroskobundan nasıl şekiller belirginmi? pozitifi gördünmü hiç

bak ne güzel bişeyın yok,bende salı günü saat2de dr.randevum var gidecam bakalım ne var ne yok,ovulasyon mikroskobu çok iyi 3 gündür şekiller görmeye başladım,2 güne kadar kesin yumurtlıyecam.tabi salı günü beli olacak yumoşlar varmı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…