- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.581
bide bnm adetim 30 gün sürüyor genelde 16. gün yumrtluyorum testi ne zamn yapmaya baslamalıyım
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
slm kızlar bnm adetn 11 günü adetm 30 günde bir oluyor bugn netten siparıs ettigim testler geldi dayanamadım bi tanesini yaptım :) şilik cizgi tamamen kırmızı oluncamı yumurtlamıs oluyoruz
slm kızlar bnm adetn 11 günü adetm 30 günde bir oluyor bugn netten siparıs ettigim testler geldi dayanamadım bi tanesini yaptım :) şilik cizgi tamamen kırmızı oluncamı yumurtlamıs oluyoruz
cnm bide bn bi kac yerde okudum yumrtlamdan sonra hala cift se hamilemişşin ole olmasın siznki hadi insallh
Donna ovulasyon testini kullanan hiç yokmu yaa?
canım yok hamile falan değilim kanda baktırdım bende öyle sanmıştım ama malesef gebelik yok arkadaş adetliyken bile yapmış yine pozitif yani anlayacağın test bozuk.canım markası LA ile başlıyor adını tam hatırlayamadım
bnde 3 AY klomn kullandım yumrta takip edildi 16. gün yumrtluyodum bu ay yumurtlayıp yumrtlamdıgımı gormek için aldım gitti gidiyordan aldım evet adı e il baslıyodu bnmkininde
slm ebruli 22 canım nasılsın epeydir karşılaşamadık ben gebelik testi istediğim halde banada bozuk ovulasyon testi yollamışlar bende sizin testlerinize güvenim yok boşuna yollamışınız falan dedim gebelik testi yollucaklar ama onlarda bozuk sanırm.canım buarada ben doktora gittim doktor rahim yumurtlaıklar temiz dedi ancak adetin 3.günü hormon testileri verdi onları yaptırcam yani pko falan yokmuş.canım sen memnunmusun ovulasyon mikroskobundan nasıl şekiller belirginmi? pozitifi gördünmü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?