- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.601
bak ne güzel bişeyın yok,bende salı günü saat2de dr.randevum var gidecam bakalım ne var ne yok,ovulasyon mikroskobu çok iyi 3 gündür şekiller görmeye başladım,2 güne kadar kesin yumurtlıyecam.tabi salı günü beli olacak yumoşlar varmı yok mu
ay benimkide o testten laboquick ondan demekki habire pozitif çıkıyo.bide 22 tane var elimde 5 tanede gebelik testi var.benimde bugün adet tarihim test pozitif çıkıyo gerçi hala adet olmadım ama.aman ya napıcam şimdi bi dahaki ay yapamıycam ozaman.kaset tipi olanlardan benimki sizdekilerde öylemi?
arkadaşlar merhaba
ben ovulosyon testi aldım idrarla yapılan ama kafama takılan cift cizgiyi gördüyümde ilişkimi olucak yoksa çift cizgiyi gördükten 24 ile 48 saat arasımı olucak kafam karştı ya
eşimin sperm sayısı fazla olmadıgı icin 2 gün perhiz yaparak ilişki olucagı icin benim icin önemli yardım ederseniz sevinirimkafamçokkarıştıa.s.[/QU
canım ben coretest marka kullanıorum bildiğim halde senin için tekrar baktım kullanma talimatına ve burda şöyle yazıyor" Eğer iki pembe çizgi görunuyor ve t çizgisi c çizgisinden koyu veya eşit koyulukta ise sonraki 24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz.ilişkiye girmek için en iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat oncesidir." bence sen çizgileri gordukten itibaren 2 gun çalış canım hatta yapabilirsen 3.gunude değerlendir.
kızlar dayanamadım DOKTORUMu arayıp sordum, bugun çift çizgiyi yakaladım dedim ,dun ilişki oldumu die sordu hyr dedim o halde bugun ve yarını değerlendir çarşamba dinlen perşembe yine değerlendirebilrisin dedi.
kızlar dayanamadım DOKTORUMu arayıp sordum, bugun çift çizgiyi yakaladım dedim ,dun ilişki oldumu die sordu hyr dedim o halde bugun ve yarını değerlendir çarşamba dinlen perşembe yine değerlendirebilrisin dedi.
cnm bnde onu merak ediyodum bun yazıyo
ovülastonun 24-36 saat öncesini göstermektedir diyor
inşallah canım allah hepimize anne olmayı nasip etsin.ben akşam denedim işte çalışınca zor oluo napalım bu ay olmazsa obur aya:))canım umarım güzel sonucu hepimiz alırız benimde bugün yumurtlama günüm ateşimi ölçüyordum bugün düştü ve uzayan akıntıyı gördüm sana tavsiye sabah uyanınca birlikte ol çünkü spermlerin en yoğun ve hareketliği olduğu zaman sabahmış.
canım ya cooooook teşekkür ederim zahmet oldu sana
benim tastin adı galenik ovulosyon testi eczaneden aldım canım
ozaman ben çif cizgiyi gördüyümde ALLAH İZİN VERİRSE ilişki olucak
canım ALLAHIM sana bana isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat versin
ben presed de kullanıcam ALLAH izin verirse bu ay
kızlar bnde 16. gün yumrtluyorum ilk kez bu ay yumurtlama testi aldım bugun 15 .gün hala cok silikti yoksa yumrtlamadımmı bn bu ay illa kıpkırmızı mı olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?