Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım umarım güzel haberler alırız.şu mikroskoptan bendemi alsam düşünüyom hem istediğin kadar yapabiliyorsun idrarla uğraşmaktan daha iyidir eminim :))

ay benimkide o testten laboquick ondan demekki habire pozitif çıkıyo.bide 22 tane var elimde 5 tanede gebelik testi var.benimde bugün adet tarihim test pozitif çıkıyo gerçi hala adet olmadım ama.aman ya napıcam şimdi bi dahaki ay yapamıycam ozaman.kaset tipi olanlardan benimki sizdekilerde öylemi?

canım malesef bizimkinin markasıda aynıydı kaset tipiydi benimkide ve testler bozuk yani hatalı pozitif veriyor bence sende satıcıya durumu bildir boşu boşuna 30 tl verdim en çokda ümitlendim boşu boşuna ona üzüldüm

arkadaşlar merhaba
ben ovulosyon testi aldım idrarla yapılan ama kafama takılan cift cizgiyi gördüyümde ilişkimi olucak yoksa çift cizgiyi gördükten 24 ile 48 saat arasımı olucak kafam karştı ya
eşimin sperm sayısı fazla olmadıgı icin 2 gün perhiz yaparak ilişki olucagı icin benim icin önemli yardım ederseniz sevinirimkafamçokkarıştıa.s.

cnm bnde onu merak ediyodum bun yazıyo
ovülastonun 24-36 saat öncesini göstermektedir diyor

yanlıs sonuc içinde hamileyseniz hamile kalmak için tedavi gorüyorsanız buna baglı lh ve bhcg ilacı kulanıyorsanız yanlıs sonuc verebilir diyo

Lütfen test sonucunu 10 dakika sonra okuyunuz! Pozitif sonuç, süre uzasa da değişmez. Ancak negatif sonuçta 20 dakika sonra silik bir (T) çizgisi meydana gelebilir. 20 dakikadan sonra oluşacak sonuçları dikkate almayınız.

LH-Artması yok (test sonucu negatif)
(C) bölgesinde 1 çizgi test sonucu negatiftir.
veya (C) bölgesinde 1 çizgi ve (T) bölgesinde daha silik 1 çizgi test sonucu
yine negatiftir. (LH artması henüz başlamamış) Lütfen teste ertesi gün devam ediniz.

LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez

kızlarrrrr hamilelik testi sonucu kadar sevindim yaa.sizler sayesinde ovulasyon testi almıştım internetten siparişle ve ocak ayında 12.gunden 24.gune kadar kullandım hep ikinci test çizgisi çok silik çıkmıştı bir turlu test çizgisini kontrol çizgisinden koyu yada ona yakın yakalayamadım. adetimi bekledim ve gelmedi doktora gittim yumurtam çatlayamamış ve kiste donuşmuş meğer.bu yuzden hep slilikmişşubat ayım dkhapı ile geçti eritmek için.mart başında doktora gittiğimde erimişti ve doktor çalışmalara devam dedi.bugun 20.gunum ve ilk defa ikinci çizgiyi kop koyu yakaladııımmmm.sanki hamilelik test sonucunu gormuş kadar sevindim ne yalan solim ve sizlerle paylaşmak istedim.bu arad adetim 32 gunde bir olur.bugun ve yarını değerlendireceğim:):Saruboceq:

kızlar dayanamadım DOKTORUMu arayıp sordum, bugun çift çizgiyi yakaladım dedim ,dun ilişki oldumu die sordu hyr dedim o halde bugun ve yarını değerlendir çarşamba dinlen perşembe yine değerlendirebilrisin dedi.

canım umarım güzel sonucu hepimiz alırız benimde bugün yumurtlama günüm ateşimi ölçüyordum bugün düştü ve uzayan akıntıyı gördüm sana tavsiye sabah uyanınca birlikte ol çünkü spermlerin en yoğun ve hareketliği olduğu zaman sabahmış.

kızlar bende laboquick marka ovulasyon testi almıştım.bozuk çıktığını öğrendim.şimdi gitti gidiyor dahil bulduğum heryere şikayet ediyorum sizde heryere yorumlarınızı yazıp şikayet edin lütfen.

canım ya cooooook teşekkür ederim zahmet oldu sana
benim tastin adı galenik ovulosyon testi eczaneden aldım canım
ozaman ben çif cizgiyi gördüyümde ALLAH İZİN VERİRSE ilişki olucak
canım ALLAHIM sana bana isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat versin
ben presed de kullanıcam ALLAH izin verirse bu ay

inşallah canım allah hepimize anne olmayı nasip etsin.ben akşam denedim işte çalışınca zor oluo napalım bu ay olmazsa obur aya:))

ne demek canım burda hepimiz bildiklerimizi paylaşıoruz.allah hepimize, tum isteyenlere sağlıklı hayırlı bebeklerini nasip etsin.:Saruboceq:

selam kızlar bende bu ay tekrar basladım ovulosyon testine 14. gün kopkoyu cizgi cıktı ogün ilişki oldu diğer gü tekrar test yaptım yine cok koyu hatta daha koyu bi cizgi cıktı ogün ilişkiye giremedik malesef 6 gün boyunca cif cizgi cıktı ve biz ilişki yapamadık alayacagınız bikere oldu ilişki şimdi adetin 26.günümdeyim adetime 5 6 gün vardır heralde ama ben hamile olmadıgımı biliyorum hissediyosun cünkü hamileyken beim bi düşügüm var onda hissetmiştim busefer boşum malesef 4 yılıma giriyorum mayısta çileyle gecti günlerim daha nekadar cekicem acabamafoldumben

kızlar bnde 16. gün yumrtluyorum ilk kez bu ay yumurtlama testi aldım bugun 15 .gün hala cok silikti yoksa yumrtlamadımmı bn bu ay illa kıpkırmızı mı olması lazım

arkadaşlar merhaba,ben de uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı,yazmak bugüneymiş,hepiniz inşallah en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.Benim diyeceğime gelince 4 yaşında bir oğlum var ve ben oğluma donna ovulasyon testinin yardımıyla hamile kaldım.Ben de ovulasyon günümü bir türlü anlamıyordum,bu tükrükle yapılan test sayesinde eğrelti otu desenini görünce ilişkiye en elverişli günler oluyor,başta kullanımı zor ama alışınca kolay.Ben şimdi 2.çocuğu düşünüyorum yine bu testi kullanacağım,hepinize tavsiye ederim,inanın idrar testinden çok daha kolay,öpüyorum hepinizi.

Kızlaar bir şey sorucam ben de, yardımcı olur musunuz? Benim 14. ve 15. gün ovulasuon testleri pozitifti, koyu çift çizgi o günleri değerlendirdik, 9. günden itibaren yumurtlama akıntısı vardı zaten, 14, 15 ve 16. günler kasık ağrım oldui ahan da yumurtluyom dedim, soru şu benim hala yumurtlama akıntısı devam ediyor yani çektikçe uzayan yumurta akı kıvamı ve dün bugün ovulasyon oluyor gibi kasık ağrılarım var, ovulasyon testleri negatif ama, sizce ben yumurtlamadım mı nedir bu?

kızlar bnde 16. gün yumrtluyorum ilk kez bu ay yumurtlama testi aldım bugun 15 .gün hala cok silikti yoksa yumrtlamadımmı bn bu ay illa kıpkırmızı mı olması lazım

henuz yumurtlamamışsın bence canım, çünkü kontrol çizgisi(c) hemen kırmızı oluo biliosun ,test çizgisinin(t) kontrol çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu çıkması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…