- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.621
14.15. gunlerde çizgiyi yakalayıp hemde kasık ağrısı yaşadıysan yumurtlamışsın canım.akıntıya gelince hamilelerde akıntı fazlalaşır denilior hayırlısı inşallah tutmuştur canım.Kızlaar bir şey sorucam ben de, yardımcı olur musunuz? Benim 14. ve 15. gün ovulasuon testleri pozitifti, koyu çift çizgi o günleri değerlendirdik, 9. günden itibaren yumurtlama akıntısı vardı zaten, 14, 15 ve 16. günler kasık ağrım oldui ahan da yumurtluyom dedim, soru şu benim hala yumurtlama akıntısı devam ediyor yani çektikçe uzayan yumurta akı kıvamı ve dün bugün ovulasyon oluyor gibi kasık ağrılarım var, ovulasyon testleri negatif ama, sizce ben yumurtlamadım mı nedir bu?
Kızlaar bir şey sorucam ben de, yardımcı olur musunuz? Benim 14. ve 15. gün ovulasuon testleri pozitifti, koyu çift çizgi o günleri değerlendirdik, 9. günden itibaren yumurtlama akıntısı vardı zaten, 14, 15 ve 16. günler kasık ağrım oldui ahan da yumurtluyom dedim, soru şu benim hala yumurtlama akıntısı devam ediyor yani çektikçe uzayan yumurta akı kıvamı ve dün bugün ovulasyon oluyor gibi kasık ağrılarım var, ovulasyon testleri negatif ama, sizce ben yumurtlamadım mı nedir bu?
kızlar bnde 16. gün yumrtluyorum ilk kez bu ay yumurtlama testi aldım bugun 15 .gün hala cok silikti yoksa yumrtlamadımmı bn bu ay illa kıpkırmızı mı olması lazım
yumrtlamama ihtimalm varmı silk da olsa cıktı ve hergün koyulugu artıyor
kızlarr uzun zamandır okuyorum sizleri..ben de dün ovülasyon testi spariş verdim yanlış hatırlamıyorsam markası vondof gibi bişeydi .bu markadan kullanan varsa merak ettim inşallah herkes kısa zamanda bebişlerine kavuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?