Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

14.15. gunlerde çizgiyi yakalayıp hemde kasık ağrısı yaşadıysan yumurtlamışsın canım.akıntıya gelince hamilelerde akıntı fazlalaşır denilior hayırlısı inşallah tutmuştur canım.

gultun cvp için saol canım ama benimki hamilelerde olan su gibi akıntı diil, çektikçe uzayan yumurtlama akıntısı, hayırdır inşallaaaah, bugünü de değerlendirelim bakalım :)

Bazı aylar birden fazla yumurta gelişip çatlıyabiliyormuş.Öylemi oldu acaba diyeceğim ama öyle olsa ovulasyon testinin yine pozitif vermesi gerekirdi.Bence her ihtimale karşı bu günleride değerlendir.Kolay gelsin

kızlar bnde 16. gün yumrtluyorum ilk kez bu ay yumurtlama testi aldım bugun 15 .gün hala cok silikti yoksa yumrtlamadımmı bn bu ay illa kıpkırmızı mı olması lazım

Evet teste pozitif diyebilmek için test çizgisinin en az kontrol çizgisi kadar kırmızı olması gerekiyor.

kızlarr uzun zamandır okuyorum sizleri..ben de dün ovülasyon testi spariş verdim yanlış hatırlamıyorsam markası vondof gibi bişeydi .bu markadan kullanan varsa merak ettim inşallah herkes kısa zamanda bebişlerine kavuşur :)

3 gündrü yapıyorum hergün biraz daha koyu oldu ama yinede aynı renk degil bayagı yakın yarın mı yumrtlarım acep 17. gün olacak bayagı gec olacak

yumrtlamama ihtimalm varmı silk da olsa cıktı ve hergün koyulugu artıyor

doktorum her ay yumurtlama olmayabilir demişti.ayrıca bekle bence hergun artıosa tam zamanını yakala geç yumurtluo olabilirsin.bende 32 gunde adet gorurum ortası yumurtlama derler ama bende 20.gunde gordum çizgiyi.

sonunda koyu cizgiyi gordüm kızlar hadi insallh o iki cizgiyi gebelk testndede gorürürm

hadi hayırlısı bende bu ay yapmaya başlıycam testi bugün adet oldum bakalım inşallah hepimiz görürüz o çift çizgiyi.

kızlar bende yeni öğrendim hamiş olduğumu ovülosyın test kullandım. toplam 5 gün flan yaptım. ama tam olarak aynı koyulukta çizgiyi yakalayamamış olsamda yine de o günleri değerlendirdim. silik te olsa çalışın...
1 nisan şakası gibi geldi bebişim... iki tane test yaptım gebelik onlarda silikti ama kan testinde gerçek sonucu öğrendim darısı sizlerin başına inşallah.................

Ben bahsettiğin testten kullanıyorum memnunum

ktg canım nasılsın hayırlı olsun yakalamıssın cizgiyi insallah bu ay tutar canım
bende kullandım koyu cizgiyi yakaladım ama yok biliyorum 6 sı felan adetim zaten ama bebek yok biliyorum hec bi değişiklik yok bende insallah en yakın zamanda hamile kalırız

damlaumut hayırlı olsun caım adetin kacıncı günü test yaptın gebelik testi
bide belirtilerin varmıydı değişik bişiler felan tekrar tebrikler

kızlar adetimin ilk günü yaptım meraktan..kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı yaff...yok yok olmayacak böyle..benim kesinlikle LH hormonuma baktırmam gerek.

yakaladım yumurtladım rahatladım cizgiyi gordük iki gündr ilşkki var yarın ara mı versek yarında olsamı ki bnm dıs gebelik nedeniyle tek tüpüm var yani ymurtlamakda yetmiyor bana tüp olan taraftan yumurtlamm lazım bide kısmet artık

ktg hayırlı olsun canım, ben de 14 ve 15. gün çift çizgi görmüştüm, 21. gün de çift çizgi, çalışmaları yaptık, artık ovulasyon testi yapamıycam yoruldum yaaaa

baby star focus sınırsız olan nasıl
bu testler güvenilir mi??
herkesin kafası karışık gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…