Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar merhaba
bende ovulasyon testi kullandım kutuda 5 tane var idrarla yapılan 12. gün başladım 16. gün2çizgi gördüm ama 2icisi cok silik başka testte kalmadı şimdi ben yumurtlamışmıyım kızlar ilşki zamanı mı şimdi

aleyna çizgilerin ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor. aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğün gün ve devam eden 2- 3 gün hamile kalabilmen için uygun günler

aleyna çizgilerin ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor. aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğün gün ve devam eden 2- 3 gün hamile kalabilmen için uygun günler

sagol canım cevap verdiyin icin ama bende başka tes kalmadı bide ben testi yapıyodum hemen yok tek diye atıyodum meyersem beklemem gerekiyomuş bu ay böyle gecti İNŞALLAH bidahaki aya bide ben baktım attıklarıma pazar gününü de cift cizgi ama silik pazartesi de cift ama oda silik ben anlamadım yakafamçokkarıştı

hamile kalabilmen için uygun günlerin henüz geçmemiş testi yapmaya devam et 4-5 gün içinde çıkar diye düşünüyorum zaten aynı koyulukta çizgi çıkacaksa 1 dakika içinde çıkıyor beklemene gerek yok

Kızlar merhaba bende bu ay ıdrarla yapılan ovulasyon testını ılk kez kullandım. 25 mar adet tarıhım bugÜn 13. GÜn yanlız hala Çıft Çızgı gÖrmedım. Sadece cumartesı pazar yaptıĞımda yarım saat sonra fılan Çok sılık ıkıncı Çızgı vardı. Şımdı oda yok ben anlamadım. Yardımcı olursanız sevınırım. Bırde cumartesı gÜnÜ az bıŞey uzayan bır akıntı geldı. Sızce sonuÇ nedır.

Sen testlerini yapmaya devam et.Birkaç güne görürsün pozitifi.Kaç günde bir adet oluyorsun?30-31 günse 15.gün görürsün.

25-26 günde adet oluyorum ama..

slm canım iki üç gun daha dene derim adetine yakında yumurtan çatlıo olabilir ve sonuç pozitifse zaten hemen çıkıor bekleme suren en fazla 10dk 10dkdan sonrası geçersizdir bunu unutma ayrıca her ay yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş doktorum soylemişti.

slm kızlar,bu ovulasyon mikroskobu kullanan varmı,benim adetime 6 gün var ve bu mikroskob sabah yaptığımda çok eritli otlar şeklinde gördum.ben hala yumurtluyormuyum şimdi ne oldu.yumurtlama zamanında yaptım nezaman yumurtladım bilıyorum sonra otlar fazla yoktu,bu sabah meraktan yaptım ve gene bir sürü çiktı.

ovulasyon mikroskobunu bilmiyorum ama ovulasyon testinde adetine yakın pozitif çıkanlar genelde hamileydi.umarım sende hamilesindir :)

ovulasyon mikroskobunu bilmiyorum ama ovulasyon testinde adetine yakın pozitif çıkanlar genelde hamileydi.umarım sende hamilesindir :)

kızzz ağzından bal damlıyor ha,inşallah oyledır,ama ben yumurtlama bittinde teste fazla eritli otlar görmedim,dedim tammam yumurtlama da bitti,ama bugun boyle bi ağrılar olunca sanki rahimi yerinden çikartıyorlar,boyle ağrılar olunca tekrar yaptım ve birsürü eritli otlar gördüğüm. :sinifsinif:

bu dediğin eritli otları falan bilmiyorum canım hiç görmedim zaten ovulasyon mikroskobu nasıl bişey bilemiyorum sadece testini biliyorum ben.bende testini aldım şimdi adetimin 6.günündeyim 10.günü yapmaya başlıycam bende.ama bu topiği baştan okumuştum bi ara testi almaya karar verdiğimde.sende okursan anlarsın hamile olan kızlarda hem pozitifi yumurtlamada hemde yumurtlamadan 1 hafta sonra görmüşler.niyeyse bu testler hcgyide lh gibi algılıyormuş sanırım.ama testin tam pozitif olması lazım.yani silik falan olmaz aynı renk olması lazım.seninkinde tam pozitif nasıl oluyo bilmiyorum.ama sen pozitif diyorsan hamile olabilirsin.aslında bide ateşini ölçseydin yüksek devam edersede hamilesindir.

kızlar bnmde 17 günde koyu cizgiydi yazdıklarınızı okuyunca meraktan yaptım bugun 22 gün yine cıktı cizgi bozukmu acep die aklımda kaldı simdi

ne buldum kızlar
Vücutta progesteron hormonunun artmasıyla, LH-RF salgılanması azalır ve böylece vücutta hormonlar, arası bir denge kurulur. Bu dengelerin oluşum biçimini aşağıda görüyoruz:
Hipofizden FSH salgılanmasını uyaran hormon, hipotalamustan salgılanan “folikül Uyarıcı Hormon Serbestleştirici Faktör” (FSH-RF) acüı hormondur.
Ovülasyona (Yumurtlama) 1-2 gün kala, kandaki FSH en yüksek düzeye ulaşır; bu durum luteinizan hormon (LH) için de geçerlidir. Ovülasyondan hemen sonra FSH ve LH’ın kan düzeyleri hızla düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…