- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.641
aleyna çizgilerin ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor. aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğün gün ve devam eden 2- 3 gün hamile kalabilmen için uygun günler
Kızlar merhaba bende bu ay İdrarla yapılan ovulasyon testİnİ İlk kez kullandım. 25 mar adet tarİhİm bugÜn 13. GÜn yanlız hala Çİft Çİzgİ gÖrmedİm. Sadece cumartesİ pazar yaptıĞımda yarım saat sonra fİlan Çok sİlİk İkİncİ Çİzgİ vardı. Şİmdİ oda yok ben anlamadım. Yardımcı olursanız sevİnİrİm. Bİrde cumartesİ gÜnÜ az bİŞey uzayan bİr akıntı geldİ. Sİzce sonuÇ nedİr.
Sen testlerini yapmaya devam et.Birkaç güne görürsün pozitifi.Kaç günde bir adet oluyorsun?30-31 günse 15.gün görürsün.
25-26 günde adet oluyorum ama..
ovulasyon mikroskobunu bilmiyorum ama ovulasyon testinde adetine yakın pozitif çıkanlar genelde hamileydi.umarım sende hamilesindir :)
kızzz ağzından bal damlıyor ha,inşallah oyledır,ama ben yumurtlama bittinde teste fazla eritli otlar görmedim,dedim tammam yumurtlama da bitti,ama bugun boyle bi ağrılar olunca sanki rahimi yerinden çikartıyorlar,boyle ağrılar olunca tekrar yaptım ve birsürü eritli otlar gördüğüm. :sinifsinif:
mrb kızlar ya 20. günüm 34 günde bir adet oluyorum ama hala ovulasyon testin negatif nedendir??????((( sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?