- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.101
canım yaa seni merak ettigime baktım topice.adet olmuşsun:teselli:üzülme tamam mı inşallah ilk çalışmada kalırsın canım Allah büyük.bu ayda kısmet degilmiş demek.
Hazel82 senin aldığın da güvenilir die biliorum.İnt. ten bozuk çıkabiliyor!Adetin 28 günde birse adtin başlangıcıdan sayarak 15 ve 16 günler yap derim.Çift çizgi görürsen kalanları da başka zaman kullanırsın..Sonucu bize bildirirsin..
kızlar birşey soracam ben normalde 30 günde bir oluyorum bazen 29 ya da 28 oluyor...genelde oldukça düzenlidir adetlerim çok şükür...
en son 31 martta adet oldum doktor ayın 21 inde gel yumurtlama testi yapalım dedi..
21 i geç değil mi normalde 15inde yumurtamın oluşması gerekmiyor mu?
bir de yumurtlama testini idrardan mı yapıyorlar merak ettim??
kızlar birşey soracam ben normalde 30 günde bir oluyorum bazen 29 ya da 28 oluyor...genelde oldukça düzenlidir adetlerim çok şükür...
En son 31 martta adet oldum doktor ayın 21 inde gel yumurtlama testi yapalım dedi..
Bir de yumurtlama testini idrardan mı yapıyorlar merak ettim??
en son 31 martta adet oldum doktor ayın 21 inde gel yumurtlama testi yapalım dedi..
bir de yumurtlama testini idrardan mı yapıyorlar merak ettim??
bilmiyorum yaa ben 16 sında gittim ki hesaplarıma göre o gün benim yumurtlama dönemim olmalı...
ben kasığımda ağrı vardı çok buyüzden gitmiştim haziranda bebek düşünüyoruz dedim doktorda 21inde gelin yumurtlama testi yapalım dedi
ne olaki??? amaaan bide kağıt yazdı elime verdi profenteen mi ne yazıyor..
Muhtemelen doktorunuz yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğine bakacak.Salgılanan hormonlar adetin 21.günü istenen düzeye gelmiş olduğunda yumurtlamanın gerçekleşmiş olduğu anlaşılıyor.Eğer değer düşük olursa yumurtanız çatlamamış oluyor ve ona göre tedavi uygulanıyor
ya benim testte hala pozitif çıkıyo yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti.niye böyle anlamadım yumurtanın çatladığını biliyorum çünkü iğne oldum ve doktora gittiğimde çatlamış dedi.çatladığından beri ara ara yapıyorum testi ama hep pozitif iki çizgide aynı renkte.
olabilirmi acaba böyle olupta hamile kalan varmı?yumurtlamadan sonra sürekli pozitif çıkan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?