Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

uzaklarda arkadaşım 2-3 saatten sonra bişey olmaz. önemli olan ilişkiden hemen sonra kalkma belinin altına yastık koy öyle yat biraz..ben de bu ay başladım çalışmalara bakalım nolcakk :) çok detay düşünmemek lazım rahat ol biraz.. :)

slm arkadaslar ben bısı sormak ıstıyorum.bugun malum haftasonu nobetcı eczanelerde ovulasyon testı aradım.o kadar ck yere baktım kı sadece bı tanesınde vardı.baby start ıcınde 5 tane var ve 50 tl.mecburen aldım.sızce ii bir test mi.5 tane cok az degıl mı.bu topıkte 22 tanesını 25 tl ya alanları okudum.bu guvenılır ve kalıtelı dedı kadın.dıjıtaller nasıl.onları ne kadar kullanabılıyoruz pekı.gercı ben bunu zor buldum ıstanbul gıbı bır yede ovulasyon testı yok eczanelerın cogunda!!!

Ben de bi şi sorucam arkadaşlar.Bu folik plusı kullanan arkadaşlar.Gebe kaldıktan sonrada mı günde 3 tane atılacak.Kullanan var mı gebe olup da?

Hazel82 senin aldığın da güvenilir die biliorum.ınt. ten bozuk çıkabiliyor!Adetin 28 günde birse adtin başlangıcıdan sayarak 15 ve 16 günler yap derim.Çift çizgi görürsen kalanları da başka zaman kullanırsın..Sonucu bize bildirirsin..

delikafaduldendelikafadulden
ya adetım cok duzenlıydı 25. gunumde mutlaka olurdum.cok nadır 27. gunumde olurdum.o da yılda 1 yada 2 defa.gecen ay ılk defa korunmadık.ve adetım 33. gunde oldu.kan testı falan yaptrımıstım zaten o kadar gecıkınce.negatıftı tabı.sımdı neye gore hesap yapayım sasırdım.ılk defa gecıkme yasadım.nısanın 12 sinde oldum.bugun 8. gunum .neye gore yapsam acaba hesaplamayı.benım panıklemem testte 5 tane olması.10. gunde baslanıyormus ya teste.o zaman 15. gun bıter.napım ben delikafadulden

kızlar birşey soracam ben normalde 30 günde bir oluyorum bazen 29 ya da 28 oluyor...genelde oldukça düzenlidir adetlerim çok şükür...

en son 31 martta adet oldum doktor ayın 21 inde gel yumurtlama testi yapalım dedi..
21 i geç değil mi normalde 15inde yumurtamın oluşması gerekmiyor mu?
bir de yumurtlama testini idrardan mı yapıyorlar merak ettim??

hmmm banada fazla geli 21nci gün,ben normalde adetteim bitti gün 3ncu günü gidıyorum kontrole,sonra dr.2 günde bir çağrıyor beni.
evet cnm yumurtlama testi idrarla yapılıyor,sabah deği ama oğleden sonra ve 3-4 saat bişey içmemek lazım.

22. Gün çok geç 30 günde adet görüyorsan 14.18. Günler arası olurr
33 günde bir adet görüyorum ben beni de erken çağırdı doktor 14 gün çağırdı

Adet düzeni Olası yumurtlama ve gebe kalabilme günleri
22 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 6 - 10. günler arası
23 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 7 - 11. günler arası
24 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 8 - 12. günler arası
25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası
26 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 10 - 14. günler arası
27 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 11 - 15. günler arası
28 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 12 - 16. günler arası
29 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 13 - 17. günler arası
30 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 14 - 18. günler arası
31 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 15 - 19. günler arası
32 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 16 - 20. günler arası
33 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 17 - 21. günler arası
34 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 18 - 22. günler arası
35 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 19 - 23. günler arası

doktormu yapıcak yumurtlama testini
doktorlar yapıyomu ya ilk defa duydum onlar yumurtlama olmusmu diye alttan bakmıyolarmıbilmiyorumkismile

bilmiyorum yaa ben 16 sında gittim ki hesaplarıma göre o gün benim yumurtlama dönemim olmalı...
ben kasığımda ağrı vardı çok buyüzden gitmiştim haziranda bebek düşünüyoruz dedim doktorda 21inde gelin yumurtlama testi yapalım dedi
ne olaki??? amaaan bide kağıt yazdı elime verdi profenteen mi ne yazıyor..

Muhtemelen doktorunuz yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğine bakacak.Salgılanan hormonlar adetin 21.günü istenen düzeye gelmiş olduğunda yumurtlamanın gerçekleşmiş olduğu anlaşılıyor.Eğer değer düşük olursa yumurtanız çatlamamış oluyor ve ona göre tedavi uygulanıyor

teşekkürler canım

ya benim testte hala pozitif çıkıyo yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti.niye böyle anlamadım yumurtanın çatladığını biliyorum çünkü iğne oldum ve doktora gittiğimde çatlamış dedi.çatladığından beri ara ara yapıyorum testi ama hep pozitif iki çizgide aynı renkte.

Belki gebe kalmışsındır.Bir ihtimal olabilir!

evet canım internetten aldım ama doğruluğunu test ettim geçen ay almıştım o zaman denediğimde hep silik çıkıyodu.tam yumurtladığım gün kopkoyu hatta mor çıktı test.ama sonrasında biraz rengi açılsada hala iki çizgi aynı renkte.yani pozitif.anlamadım malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…