Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurtlama bittikten sonra da az da olsa silik de olsa yani ikinci çizgi belirebilir.Hamile de olabilirsin.Tabii o da değişken illa çift çizgi çıkması gerekmez onda da. İkisi de koyu oldunda zate 1-2 gün içinde yumurtlamışsındır demek.Bence sorun yok o günleri değerllendirdiyseniz gebe kalma olasılığın yüksek .Zate şu gebeysen kan tahlilinde belli olur hemen.Ya da bir sonraki adetini bekel olmassan gebesindir.Tabii o da üstüne görme olmadısa!!!Bekleyipgörücez.Bu işler sabır ister!

arkadaşlar yazıların geçmiişine bakın bi marka vardı internetten satılan ovulasyon testlerinden hepsi bozuk çıkmıştı..belki de o markadandır .

arkadaşlar sizinde denerken çokkkk hafif silik çizgi var mı
benim yumurtlama tarihim gelmedi denedim 2 kez
ikis,de aynıydı hafifff siliklik var hep iz gibi

evet öyle çıkıyo o normal silik çizgi çıktığı zaman test negatif demekmiş.iki çizgide aynı renk olduğu zaman pozitif oluyo.geçen ay benimde devamlı silik çizgi çıkıyodu.

evet benim de bu ay adetten 5 gün sonra silik çıkmaya başladı adetten sonraki 8. gün aynı koyulukta çift çizgi çıktı..değerlendirdim bakalım sonuç nolcak

yok geçen ay koyu çıkmadı.bu ay 11.gün çok koyu hatta mor gibi bi çizgi çıktı.ama sorun şurdaki yumurtlamadan sonra 5 gün geçti hala pozitif çıkıyo.silik değil iki çizgi aynı renk.gerçi 11.gün kadar mor gibi değil ama yinede koyu.

biozard arkadaşım markası neydi senin testin?internetten mi aldın? L ile başlayan bi test vardı yanlış hatırlamıyorsam o testler bozuk çıkmıştı şikayet ettiler ama bilmiyorum sonuç ne oldu..

evet o dediğin testten ama ben test ettim o testleri bana gelenler doğru yani.çünkü tam yumurtlama gününde mor çizgi çıktı.geçen ay silik çizgiydi hep.bu ay pozitif çıkıyo hep.geçen ay gebelik testinide denedim negatifti.yani bendekiler yanlış değil.

olabilir evet o arkadaşta da adete kadar hep pozitif çıkmıştı ovulasyon testi..devamında silik olması lazım sanırım bilmiyorum

merhaba canımcım. çatlatma iğnesi olmuşsun okuduğum kadarıyla, iğne vücuda hormon veriyor o yüzden çift çizgi çıkıyor. bir hafta kadar sürüyor hormonun normale dönmesi. ben de yaşadım biliyorum. kendimi hamile sanmıştım.

Arkadaşlar bu testte ovulasyondan kaç gün sonra tekrar negatif çıkıyo.Yada çıkıyomu.Yoksa ovulasyondan adet olana kadar pozitifmi çıkıyor.

Ben soruyu yanlış sordum. Aslında benim öğrenmek istediğim yumurtlamadan ne kadar sonra negatif çıkıyor.

Niçin sordun anlamadım? zaten yumurtlamadan önce pozitif çıkıyor ertesi gün negatif oluyor. ama sen o sırada yumurtluyorsun. daha önceki yazılarımı okursan anlarsın.

ya kızlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor.emici tarafı neresi.bır tane kalın cızgı var testın kendınde.o tarafımı yoksa dıger tarafımı ıdrara koyucaz.ben cızgılı tarafı koydum bısı cıkmadı

güzelim kullanım klavuzu yok mu? iki çeşit oluyo biri üzerinde damlatılması için oval yuvası olanlar öteki de keçe gibi çubuğu olanlar çubuğu idrara tutuyosun ötekinde de damlatıyosunbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…